Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość last dinosaurs

JAK ODWIEŚĆ FACETA OD BRANIA STERYDÓW?

Polecane posty

Gość last dinosaurs

Mój facet chce zacząć brać sterydy, ma ładnie wyrzeźbione ciało, ale teraz mu coś odwaliło i chce się szprycować jakimś gównem :o nie wiem co mam zrobić, jak go przekonać? Szantażem, prośbą, groźbą? Już sama nie wiem co mam zrobić :o

Gość last dinosaurs
hahaha ;) i już nawet taki teksty były, ale on wie, że nie jestem do tego zdolna bo obrzydza mnie takie przypakowane ciało ... :o

Gość po sterydach
nie będzie mu stawał :p

Gość last dinosaurs
też to mu mówilam to się śmiał, że weźmie odblok i bedzie wszystko ok :o nie wiem co mama już zrobić;/

to mu powiedz, ze nie bedzie ok, tylko mu sie tak wydaje. a naprawde tak fajowo nie bedzie wygladał, bo rozstepy sa nieuniknione, zwłaszcza pod pachami.. a to ohydnie wyglada. a w najgorszym wypadku zaszantazuj go, ze z nim zerwiesz..

Gość karollo bob rollo
JAK CHCE UDAWAC TWARDZIELA JAK PUDZIAN KTORY 5 RAZY BYL MISTRZEM SWIATA ALE W NAJSLABSZEJ FEDERACJI BO PRZEGRAL ZAWODY U ARNOLDA Z SAVICKASEM VIRASTIUKIEM KOKLIAJEWEM SIDERSEMI TYLKO POTRAFI LAC BABY I DOSTAWAC WCIRY OD PRZECIETNEGO ANGOLA TO TEZ BEDZIE TAKIM POJEBEM. P U D Z I A N NIE MIAL ZONY ANI KOBIETY TWOJ TEZ BEDZIE POJEBEM ZAPRASZAM NA MISTRZOSTWA POLSKI W WYCISKANIU SZTANGI LEZAC KTO MOCNY NIE TYLKO W GEBIE ZAPRASZAM

Gość karollo bob rollo
WATPIE ABY TWOJ FACET UMIAL BRAC STERYDY NIE MA DOSTEPU DO WYSOKIEJ KLASY SRODKOW TY WIESZ DZIEWCZYNO ILE KOSZTUJA SRODKI DLA ZAWODOWCOW ???????????????? U AMERYKANSKICH SPRINTEROW KTORZY WPADLI I BYL O TYM REPORTARZ TO SA TO SRODKI KTORE SA PODAWANE W SZTABACH SPECJALISTOW ZA 15 TYS.DOLCOW MOWI ZE WEZMIE ODBLOK GOWNO PRAWDA ZNISZCZY SOBIE WATROBE NERKI I MOZG ALE TO Z CZASEM ON WOGOLE NA ZAWODACH STARTUJE ????

Gość karollo bob rollo
NO PROSZE EDYCIAK NIE WIEM KIM JESTES ALE CHYBA LIZNELAS WIEDZE NA TEMAT FARMAKOLOGII BEZ SKOJARZEN PROSZE Z TYM SLOWEM LIZNELAS A TAK NA MARGINESIE DROGIE PANIE -MAM NAGRANE NA DYKTAFONIE JAK KADRA POLSKICH SZTANGISTOW WYMIENIA UWAGI MIEDZY SOBA CO MA BRAC JESLI CHODZI O DOPING JAK WYSLE TE NAGRANIE DO REDAKCJI TABLOIDU TO MOZE BYC GORACO CO NIE???

sterydy to jeszcze pól biedy.. jak mój znajomy kiedys wymyslił sobie, że zacznie brać hormon wzrostu (dla niewtajemniczonych: ten hormon pobiera sie od nieboszczyków i od zwierzat chyba tez mozna).... ale nie wiem, czy sie zdecydował..

Gość karollo bob rollo
brawo brawo edyciak masz calkiem niezla wiedze na ten temat niech ten chlopak da sobie spokoj ,naprawde jesli nie jest zawodowcem to dla wygladu nie ma sensu aby to bral watpie aby mial dostep do wysokiej klasy srodkow srodki w wiekszosci do dorwania od kumpli na silowniach sa mocno zanieczyszczone sorry ale jesli dziewczyna jest z facetem ktory takie rzeczy robi to chyba jest tylko prymitywna dodą albo cos w tym stylu Edyciak , myslisz ze takie nagranie o ktorym mowilem zszokuje opinie publiczna moze nawet ci zawodnicy beda chcieli wystapic na droge sadowa wkoncu to panowie ktorzy maja byc w londynie

Gość karollo bob rollo
w londynie na igrzyskach olimpijskich dla osob niewtajemniczonych IO to skrot igrzyska olimpijskie nawet zawodowy a w szczegolnosci zawodowy sport to niestety sciema o rownej czystej walce to mit zbyt durze sa pieniadze wokol tego by czysta rywalizacja mogla istniec wyobrazcie sobie takie cos ze 53 kg 16 letnia zawodniczka z kazachstanu podnosi sztange o wadze 130 kg to wiadomo ze naturalnie nie da rady organizm tego wytrzymac to chore

Gość last dinosaurs
ja mu tłumacze cały czas, że to nie są żarty, ale on jest mądrzejszy. Tak, trenuje boks

Gość last dinosaurs
nie jestem żadną prymitywną dodą !! On już trenuje wiele lat i nigdy mu takie pomysły do głowy nie przychodziły, a teraz cos mu odwaliło :o

Gość karollo bob rollo
albo pan szymon kołecki z całym szacunkiem dla niego i jego pracy i jego osiagniec on w wieku 18 lat podrzucał 237 kg ???? !!!!!!!!!!!! to szok jak facet 18 lat moze to udzwignac to jasne dla wielu lekarzy ze naturalnie trenowany organizm nie wejdzie na takie obciazenia ,nomen omen kregoslup szymona nie wytrzymal tego stad te operacje .ale zycze mu zdrowia .

Gość karollo bob rollo
OK PRZESADZILEM Z TA DODA ,MOZE FAKTYCZNIE NIE JESTES TYPOWA NASTOLATKA KTORA JEST Z JAKIM INNYM WYROSTKIEM KTORY BY ZAIMPONOWAC KUMPLOM WSTRZYKUJE SOBIE SYF I MYSLI ZE JEST PANE CALEGO SWIATA , ZA TO PRZEPRASZAM ALE WIDZE ZA SAMA WIESZ ZE JEST TO RACZEJ NIE ZDROWE POWIEDZ MU TAK BARDZO CIEBIE KOCHAM I CHCE DLA TWEGO ZDROWIA JAK NAJLEPIEJ I DLATEGO ZROB TO DLA MNIE I NIE BIERZ TEGO

akurat ten znajomy (o ile mozna go tak nazwać, bo poznałam go na jakiejś imprezie iw zasadzie wiecej potem go nie widziałam) to był takim zawodowcem troche, bo startował w róznych zawodach w kulturystyce, w sensie podnoszenie ciężarów na skale kraju.. sukcesów jakichs większych chyba nie miał, bo jakoś nigdzie głośno o nim słychac nie było.. a wiedze to może mam stąd, że AWF skończyłam :P

Gość karollo bob rollo
JESLI CHODZI O BOKSEROW TO RACZEJ RZADKO KIEDY STOSUJA STERYDY CHOC CZASEM DLA ZWIEKSZENIA MASY MIESNIOWEJ SIEGAJA PO TO ALE TLUMACZ MU ZE KOCHASZ GO TAKIM JAKIM JEST JESLI TO JAKIS NORMALNY FACET TO POWINIEN WYSLUCHAC TEGO ARGUMENTU ALE JESLI TYLKO CIE OLEJE TO NIE JEST TO FACET SYMPATYCZNY ON BEDZIE SIE TLUMACZYL ZE WIE JAK BRAC I WOGOLE ALE LEPIEJ DLA ZDROWIA JEGO I WASZEGO ZWIAZKU ABY NIE BRAL TEGO I TAK PEWNIE BEDZIE GO CIEZKO PRZEKONAC NIECH SIE ZASTANOWI CZY KONIECZNIE JAK TO WEZMIE TO POLEPSZY TO WYNIKI ,JESLI NIE TO FAKTYCZNIE NIECH CIE POSLUCHA

Gość nudy w pracy
sterydziarze to dno umysłowe. Jak ktoś ryzykuje zdrowiem tylko po to, by wyglądać jak spasiona świnia, to ma coś nie tak w głowie.

Gość karollo bob rollo
OK TO LADNIE Z TWOJEJ STRONY EDYTA ZE TAK WSPOMAGASZ POZYTYWNE POSTAWY NA STRONACH KAFETERII , AWF ,TAM ZAWSZE BYLY NAJZGRABNIEJSZE DZIEWCZYNY ALE NIESTETY NIE DOSTALEM SIE BO NIE UMIEM PLYWAC TYLKO JESTEM MALYM KREPYM KLOPSEM O BARDZO DUZEJ SILE DZIEKI KROTKIM LAPKOM I ZBITYM CIELE STAD DOBRZE MI WYCHODZI WYCISKANIE .A CO TRENOWALAS EDYTA???

Gość karollo bob rollo
NUDY W PRACY ,WITAMY

poza tym sterydy maja bardzo dużo negatywnych skutków na zdrowie, m.in. zagęszczają krew, czyli moga powodować rózne schorzenia od zaburzeń erekcji, przez kłopoty z dotlenieniem serca aż do udarów mózgu; obrzęki są zawsze, tyklko nikt o tym nie mówi; po jakims czasie brania sterydów pojawia się coś takiego jak jałowa martwica głowy kości udowej.. nie mówiąc już o sferze wizualnej, że jesli przerwie trening mięśnie mu zwyczajnie sflaczeją i bedzie wyglądał jak szkapa ze zwisająca skóra + mnóstwo rozstepów na skórze, tradzik.. ja bym swojemu facetowi na coś takiego nie pozwoliła.. a skoro mówisz, ze cwiczy intensywnie, to i tak juz dobrze pewnie wyglada :) co do tego nagrania... afera na pewno by powstała.. ale myslę, że kazdy o tym wie, tylko nikt tego głośno nie mówi..

Gość karollo bob rollo
STERYDZIARZE TO DNO UMYSLOWE ????PONIEKAD TAK ALE TO DUZA GRUPA LUDZI BO ROZNICA JEST NASTOLATEK KTORY KUPUJE ZANIECZYSZCZONE TABLETKI NISKIEJ KLASY ,NAZWY NIE BEDE PODAWAL , OD ZAWODOWEGO CIEZAROWCA KTORY MA REPREZENTOWAC NASZ KRAJ ,GDZIE JEST SZTAB SPECJALISTOW KTORZY ROBIA WSZYSTKO BY NIE WPADL NA KONTROLI ALEZ OBLUDNY TEN SWIAT

ja fizjoterapię studiowałam ;) a czy szczupłe dziewczyny wyłącznie sa... róznie z tym bywa, ale na pewno wysportowane i umięsnione, ja pływac tez nie umiałam, ale w końcu musiałam się nauczyć ;)

Gość last dinosaurs
własnie on nie jest spakowany, jest bardzo szczupły i wyrzeźbiony. Cały czas go przekonuję, że dla mnie ma idelane ciało, bo własnie takie lubię, ale on coś sobie wkręcił... Odejść na pewno nie odejdę, może go troszke postraszę? Albo zrobić mu coś też po złości... Tylko co? Może macie jakieś pomysły ?? :)

Gość lkj vvv
Czyli potwierdza się, że mózg boksera odnosi jednak szkody. Dziewczyno, po sterydach kupowanych na lewo zmienia się psychika. Pomijając uszkodzenia narządów wewnętrznych to samo to, co robią z psuychiką powinno ci zapalić czerwone światełko w mózgu: obserwuj kiedy stanie się nerwowy, zaczepny, potem agresywny i SPIEPRZAJ, zanim będzie za poźno!