Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość last dinosaurs

JAK ODWIEŚĆ FACETA OD BRANIA STERYDÓW?

Polecane posty

Gość karollo bob rollo
WLASNIE EDYTO LUDZIE TEGO NIE WIEDZA DOPLOKI W PRYMITYWNYM FAKCIE ALBO SE LUB WIRTUALNA POLSKA NIE BEDZIE GLOSNO TO BEDZIE TO PRZEMILCZANE JA JUZ SPADAM TO TRZYMAJCIE SIE DZIEWCZYNY NO I BRAWA DLA EDYTY ZA JAKRZE FACHOWA OPINIE AZ DZIW ZE NA TAKIM PORTALU SA TAK ROZSADNE KOBIETY NO TO PA.I POZDROWIONKA DLA KOCIOŁA Z GROCHOWA ,DZIELNICA WARSZAWY KAROLKU KOŁTOŃSKI WIEM IŻ WAŻĄC 105 KG POTRAFISZ NA ŁAWCE WYCISNĄĆ JUZ 310 KG MASAKRYCZNY CIEZAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAROLLO BOB ROLLO ALEZ KAROLLO BOB ROLLO NAMIESZAL NA FORUM JUZ W NIEJEDNYM TEMACIE TEPIAC POGLOWIE PRYMITYWNYCH .......... ALE SA TU NORMALNE I FAJNY OPIS MASZ EDYCIAK

Gość Seraphina_90
Sterydy stanowią poważne zagrożenie dla zdrowia, m.in. mogą doprowadzić do bezpłodności. Poczytaj na ten temat i przedstaw mu silne argumenty. Powiedz, że Ci na nim zależy, że się o niego martwisz i nie możesz spokojnie patrzeć na to jak się truje. Powiedz, że bardzo podoba Ci się jego ciało, może czuje się nie do końca doceniony.

Gość karollo bob rollo
tlumacz mu ZE KOCHASZ GO I NIE CHCESZ BY ROBIL SOBIE KRZYWDE ON MA CIEBIE POSLUCHAC JESTES ODWAZNA POLKA KTORA POTRAFI POSTAWIC NA SWOIM !!!!!!!!!! I DZIELNA DZIEWCZYNA WALCZACA O RESZTKI ROZSADKU W TWOIM FACECIE CO MOZNA ZROBIC PO ZLOSCI????????? CIEZKO POWIEDZIEC MOZNA ZLORZYC DONOS W PRACY MOZNA ZNISZCZYC CZLOWIEKA NA WIELU POZIOMACH MOZNA NEKAC ZASTRASZAC UZYWAC PSYCHOPPATYCZNYCH METOD ALE TYKLKO DLUGA CZULA ROZMOWA POPLACZ SIE UDERZ GO POGADAJ Z RODZICAMI SAMA MUSISZ WYGRAC Z TYM JEGO POMYSLEM

Gość karollo bob rollo
TO JA JUZ NAPRAWDE LECE BO ZBYT SIE WYLADOWYWUJE NA FORACH A POTEM LUDZIE BOJA SIE WCHODZIC NA FORA PA

Gość karollo bob rollo
TO JA JESTEM MILE ZASKOCZONY TWOJA OSOBA EDYTO BARDZO SERDECZNIE ZAPRASZAM CIEBIE DO TYLKO INTERNETOWEGO POZNANIA MNIE MYSLE O PRYWATNEJ WYMIANIE MAILI I TYLKO TO BO SADZE ZE MILO SIE NAM ROZMAWIA OTO PRZEDSTAWIAM SWOJ ADRES MAILOWY NA KTORY MOŻESZ SMIALO PISAC. uprzedam wszelkie pomyslowe osoby ktore beda sie podszywac pod Pania Edyte ze jako pracownik sluzb posiadam mozliwosc szybkiego namierzenia adresow ip i nie tylko nawet mimo specjalnych urzadzen rozpraszania sygnalu i gubienia go by nie podzszywaly sie i nie wysyłały obrazliwych maili bo jestem blisko zwiazany z osobami typu prokuratorzy sedziowie i to nie bedzie dobrym pomyslem aby mnie tak zarty robic. robertbobrucki@gmail.com

heh... dziekuję za miłe słowa, ale róznie jestem oceniana wśród ludzi, jednak nie wiem, czy bedziemy mieli, o czym pisać, bo ja kulturystyka się raczej nie interesuję ;)

Gość lkj vvv
Inteligent, dopiero teraz znalazł caps-locka..............

Gość ndjdjfugigkg
powiedz mu żeby pomyślał o swojej powiększającej się pod wpływem sterydów prostacie :D właśnie wizja rosnącej mi w duupie guli, odwiodła mnie ostatecznie od pomysłu stosowania koksu 🖐️

Gość karollo bob rollo
ja tez nie , mam wiele zainteresowan poezja ,muzyka ,sport to tylko moja drobna pasja ,hobby jesli nie chcesz ok moze masz racje jakis obcy czloweik z ktorym raczej nie ma wspolnych tematow ,ale moze..... zawsze na swieta milo bedzie mi wyslac np.zyczenia dla osoby ktora tak ladnie sie wypowiada na tematy zwiazne ze zrowiem ,jestem rowniez z zamilowania bioenergoterapeuta nie oczywiscie jakim kaszpirowskim choc to madry facet i nawet na youtobe jest flmik jak robi przysiady ze sztanga 200kg na 5 powtorzen tak tak ten kaszpirowski ktory robil furrore takze czekam na maila Edyto i tyle. a pomysl sobie jesli akurat jestem super czlowiekiem to moze warto nic nie tracisz a zyskac mozesz mile zyczenia lub ciekawe dyskusje czasem poprzez maile.ale jesli ie to ok.nie bede upierdliwie nalegal bo to jest okropne.to zegnam wszystkich i przepraszam ze zdominowalem dyskusje swoim ultra ekspansywnym multiinteligentnym choc dzis uzytym w eleganckiej formie wejsciem w temat .

Gość karollo bob rollo
jak jestes twardy kochanie to pisz na mojego maila a nie na forum wypowiadasz sie ze milosnik caps looka jestem urzywam duzych LITER BO SA LEPIEJ WIDOCZNE TO TAK JAK FAKT MA DUZE LITERY ALBO WYBORCZA NA EKRANIE BY ZWROCIC UWAGE MADRALA SIE ZNALAZL.

Gość karollo bob rollo
P R O S Z E PRZESTAC SPAMOWAC !!!!!!!!! I NIE DAWAC TU JAKIS REKLAM ALLEGRO JA JUZ POWIADOMILEM REDAKCJE KAFETERII ZE JAKIES WROZBY TU WRZUCASZ A WYRAZNIE KASZPIROWSKI W WYWIADZIE MOWIL ZE TO SA TYLKO CWANIAKI I OSZUSCI DO WYCIAGANIA KASY CI WSZYCSY SZAMANI I WROZKI A ON AKURAT JEST BYSTRYM CZLOWIEKIEM

Gość lkj vv
znalazlam ja tez

Gość lkj vv
i co lyso ci teraz inteligencvie chcesz hack za hack???? bardzo przepraszam urzytkownika karollo bob rollo za moj wpis ze jest inteligentem i znalazl caps L O C K A

Gość lkj vvv
to ja lkj vvv

Gość Rollo z małym mózgiem
Oj dzieci dzieci....

Gość biceps1
dobra, laska mnie woła do kompa bo niby temat dla mnie hehe no to jedziemy: 1. wasza wiedza o saa jest chyba z jakiegoś bravo girl lub podobnego mu ochłapu 2. chłopak ma racje jeśli chodzi o tzw pct (odblok po cyklu) nie wiesz co chce wbijać ale pewnie jakiś testosteron albo deca+winstrol, więc teska i deca blokują wytważanie własnego testosteronu w jądrach. w wielkim skrócie to organizm dzieła na zasadzie "sprzężenia zwrotnego" jeśli wbijasz teske =przysadka blokuje wytwarzanie twojej własnej żeby obniżyć poziom do naturalnego. Odblok po cyklu pobudza przysadke i wszystko działa jak wcześniej. 3. jeśli boisz się o sprawy łóżkowe to wiedz, że na cyklu można 'dmuchać' panne co chwile. libido na + i wszystko staje ;] 4. EWENTUALNE ZAGROŻENIA jak masz łeb na karku (w sumie twój paker) to nie ma się co bać. podczas cyklu jaj jądra nie produkują teścia to mogą się zmniejszyć ale po odbloku wracają do normalnych rozmiarów. Jak nie weźmie wcale odbloku to wtedy może mu jakiś czas nie stawać (nie ma już teścia z zastrzyków a organizm jeszcze nie produkuje własnego) bardzo humor do dupy jest wtedy i chodzisz wylękniony. ni i najwieksze spadki są wtedy masy. 5. jak nie bijesz kosmicznych dawek nie ma co bać się o organy ale osłonki wskazane koniec ;]

Gość Rollo z małym mózgiem
najmocniej przepraszam karollo bob rollo za moj tekst rollo z malym mozgiem INTELIGENTNE KOBIETY NA POZIOMIE NIE POTRZEBUJA WYPISYWAC BZDUR NA PORTALACH TYLKO SAME WIEDZA JAK ZYC

Gość sebulinka
Edyciak, odpisałaś już caps-lockowi na maila? Pogratulować wielbiciela, rozbudowany i jakże inteligentny.......

Gość BICEPS 2
ZAPRASZAM NA MISTRZOSTWA POLSKI MISTRZU ZOBACZYMY JAKA TWOJA WIEDZA ALE PALANTEM TO TY JESTES BO JESTES WULGARNY W STOSUNKU DO KOBIET DMUCHAC TO MOZESZ MAMUSIE SWOJA

Gość pati 23
robcie co chcecie i tak malo w zyciu osiagniecie

Gość biceps1
no taki zboczych to ja nie jestem, moja dziewczyna mi wystarczy. Pozatym tylko największe łapsy i ofermy odwołują się do obrażania rodziców. wiec wiesz kim mały onanisto dla mnie jesteś

Gość sebulinka
ok , jest calkiem niezy

Gość sebulinka
obraza sie rodzicow tylko tych ludzi ktorzy reprezentuja niski poziom moralny a ty taki prezentujesz twoja wypowiedz z uzyciem takich slow jakich uzyles nie nadawala by sie do tv ani ofcjalnych wypowiedzi i mlody pamietaj kulturalny czlowiek nie napisze ze dmucha swoja laske bo to nie jest rzecz ale bliska osoba ktora sie kocha palancie

Gość biceps 1
racja ,bylem glupi

Gość weronika323r
pojebalo was ???

Gość vvvvvvvvvv
Capslock się bawi, bo Edyciak nie odpisała...........

a to juz moja sprawa, co odpisałam.. a ty, biceps1, wypowiadasz sie nie na temat :) bo temat brzmi: "JAK ODWIEŚĆ FACETA OD BRANIA STERYDÓW?" ;)

Gość biceps1
kurva tępaku a to jest do tv czy gazety tumoku z cyckami?? to jest króciutkie wyjaśnienie problemu dla laski która wywala problem na necie. aha powiedz swojemu chłopakowi żeby cie juz nie kopał po głowie ok efekty wychodzą

Gość weronika323r
ta dziewczyna ktora zaczela temat chyba sama bedzie potrzebowac jakiegos zastrzyku ,bo z tego forum chyba juz uciekla

Gość karollo bob rollo
EDYCIU, ZOSTAW TYCH PODŁYCH LUDZI, PISZ TYLKO DO MNIE, TO TAKIE SEXY.........