Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość last dinosaurs

JAK ODWIEŚĆ FACETA OD BRANIA STERYDÓW?

Polecane posty

Gość karollo bob rollo
DLA CIEBIE MAM ZAWSZE DUUUUUUŻE .... LITERY

Gość biceps1
walić to ide na zmagalnie bica i klate zrobić. ....i huj;p

Gość weronika323r
MLODY ,MLODY ,JAKBYS MIAL JAJ TO BYS NIE WCHODZIL W DYSKUSJE Z NIM I SIE NIE PUCUJ

Gość semiramidaaaaa
biceps1 nie wątpię że na poparcie swoich tez masz dowody naukowe prawda? bo wszyscy lekarze mówią co innego. Oczywiście dowody w stylu "znam mnóstwo ludzi którzy biorą i nic im nie jest" się nie liczą, bo ja znam jeszcze więcej ludzi którzy palą papierosy i nic im nie jest, jednak nie wysuwałabym na tej podstawie wniosku że papierosy nie szkodzą :)

hehe... myślisz, że podszywa nie poznam ;) dzieki, ze mnie polubiliście, ale ja spadam z tego tematu, bo kulturystyka mnie nie interesuje w ogóle :)

Gość weronika323r
ZOSTAW KAROLLO BOB ROLLO EDYCIE W SPOKOJU BO TO BYLA JEDNA Z NIEWIELU DZIEWCZYN KTORA JEST NAPRAWDE PORZADNA A MLODY TY KLATE I BICA TYLKO ROBISZ A MARTWE CIAGI I NOGI ,TYLKO NA WYGLAD PEWNIE JEDZIESZ PLECKOW SIE NIE CHCE ROBIC CO ????

Gość karollo bob rollo
EDYCIUUUUU!!!! NIE ODCHODŹ! TYLKO TY JESTEŚ PROMYKIEM W TYM BRUDZIE NA KAFE! JA MOZE I WYGLĄDAM JAK KLOC, ALE SERCE MAM CZYSTE! I JAK BEZ CIEBIE WYŁĄCZĘ CAPS LOCKA!!!!!!???????

Gość weronika323r
NIE POZNASZ NIE POZNASZ EDYCIA JAKBY NIE SWIROWAL TAK NA POCZATKU WESZLAS Z NIM W DYSKUSJE

Gość weronika323r
DOBRY JESTES KAROLLO BOB ROLLO ,DOBRY !!!!SERIO SKAD KLIKASZ Z JA GDYNIA

Gość karollo bob rollo
EDYCIU, JAK MOŻESZ MNIE DYSKRYMINOWAĆ NA PODSTAWIE MOJEGO WYGLĄDU, KTÓREGO JESZCZE NAWET NIE MIAŁAŚ OKAZJI ZOBACZYĆ??? MOZE NIE DAJĘ RADY Z WYŁĄCZENIEM CAPS-LOCKA, ALE WIDZISZ, ŻE NAUCZYŁEM SIĘ JUZ PISAĆ TO SŁOWO BEZ BŁĘDU!!!!!! DLA CIEBIE!!!!!!!!! MÓJ DILER SPRAWDZA MI ORTOGRAFIĘ, WIDZISZ JAK SIĘ STARAM - DLA CIEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość last dinosaurs
jestem jestem :) wzięłam go małym podstępkiem ... i coś mu w głowie ruszyło ;) ale i tak jak wróci będzie rozmowa, na pewno zobrazuje mu prostatę, jako kulkę rosnącą w jego dupie :P może się wystraszy hehe ;) dziękuję wam bardzo:)

Gość gość
Witam. Mam pewien dylemat. Mój chłopak chce zacząć brać sterydy i jestem w kropce bo on bardzo się wstydzi swojego ciała, i chciałby polepszyć swój wygląd. Ale ja boje sie skutków ubocznych -przede wszystkim tego,że może stać się agresywny i wiadomo potencja mężczyzny po tym jest mniejsza co jest ryzykiem w planowaniu powiększenia rodziny . Doradźcie mi co zrobić w tej sytuacji .Pozwolić czy jednak nie.

Gość gość
A co bierze? Bo dla niektórych zwykłe białko i kreatyna to są sterydy :D🖐️

Gość gość
Jeszcze nic ale chce stosować zastrzyki domięśniowe

Gość gość
A co Ty tu masz do pozwalania? Możesz co najwyżej prosić albo tłumaczyć.

Gość gość
w zasadzie jest tak ze jesli wyraze zgode to zacznie brac a jesli nie to uszanuje moja decyzje. z jednej strony jestem w kropce bo widze u niego ogromnie kompleksy , i nie wiem czy pozwolic czy sie wstrzymac

Gość SPIZGANY STERYD
To powiedz mu, że jeśli nie myśli o profesjonalnej kulturystyce to nie ma sensu brać sterydów, bo tylko zniszczy sobie zdrowie, a jak zejdzie z igły to efekty też szybko spadną. A skoro wstydzi się swojego ciała to pewnie z siłownią nie miał zbyt wiele wspólnego wcześniej. Żeby mieć dobra sylwetkę trzeba poświęcić wieleeeeeee czasu, ciężko trenować, stosować dietę i odżywki. Efekty same przyjdą po miesiącach :). Co z tego, że weźmie sterydy? Myśli, że od tego mięśnie same mu urosną? :D Nie ma większej głupoty niż branie sterydów przez nowicjuszy...

Gość gość
kilka lat wstecz wygladał inaczejj,ale wiadomo praca robi swoje. i chcialby wygladac jak wczesniej-wtedy nie stosowal sterydow,a on chce szybko wrocic do formy

Gość gość
No to niech ruszy dupę i weźmie się na siebie, a nie zwala to na pracę. Jestem pewien, ze w ciągu tygodnia bez problemu mógłby wygospodarować czas na siłkę, chyba że mu się nie chce... Zresztą, gdyby zaczął brać sterydy to również musiałby ciężko ćwiczyć i stosować dietę na przyrost masy mięśniowej. Jeśli nie ma na to czasu to niech sobie w ogóle odpuści, bo tylko spieprzy sobie zdrowie.