Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambolinia

okres oczekiwania.

Polecane posty

Ejjjjj to chyba Ty jesteś śmieszna !! Ja z tym tylko żartowałam a Ty jak coś Ci nie pasuje to tu nie zaglądaj :)) Nie potrafisz założyć swojego wątku ?? :D haha my tu wszystkie sobie dyskutujemy i doradzamy a Ty niby jakim prawem się tu wtyrącasz??;|

Gość hahahahahahhahahapp
zartowala hahhahahahaha wlasnie widac o jedym i tym samy paplesz chodzby nie dorozwwinieta ty i tak twoja panika:O:O:O nie zesrej sie tylko czasem :O:O i rozwydrzona panienka ktory tupnie nózka i musi byc tak jak ona chce wolne forum i bede wyrazac swoja opinie kiedy chce i nic ci do tego kretynko wielka staraczka buahsahahahahahahahaa z 5 cyklami buahahahaha nie poplacz sie ino czasem

nie zwracajmy na nią dziewczynki uwagi ;) Po to jest własnie to forum żeby popeplac sobie o tym o czym tylko chcemy !! :) I nie jestem żadną kretynką ;) I wcale nie panikuję jakbyś nie zauważyła;)))) I nie jestem kretynką !! Dokładnie tak jak mówisz wolne forum!! To h... ci chodzi

Wiecie co dziewczyny :P Możecie się ze mnie śmiać ale tak czekałam na ten dzień żeby zrobić ten test ... a jak już przyszedł to nie moge go zrobić ręce mi sie telepią... Boje się ... i jeszcze nie miałam odwagi go zrobić... ale jak narazie @ nie ma ...

Chyba troszkę przesadzasz.To rozumiem, że wolisz żyć w niewiedzy i nadzieji.Jak byś zrobiła byłabyś pewna i mogłabyś się już cieszyć albo spokojnie na okres czekać a nie się denerwować!Ja też tak miałam któregoś razu nie chciałam zrobić testu i nie zrobiłam go okres spóźnił mi się tydz a przez ten długi tydz wiele myśli przez głowę mi przechodziło, że to na pewno to i co i dupa!Później było tylko wielkie rozczarowanie (czego Tobie nie życzę)a tak gdy bym zrobiła wiedziałabym i bym się nie nakręcała.

Wiesz co bo to jest tak że ja mam wrażenie że jak zrobie ten test to zaraz dostane @ i tak sie to skonczy i skoro mowisz że też tak miałaś to chociaż troszke mnie chyba rozumiesz...

Gość ta babolinaaaa
jest porabana boi sie ze jak zrobi test to @ przyjdzie dziewczyno bedzie miala przyjsc to przyjdzie bez wzgledu czy zrobisz ten test czy nie bosheeeeeeeeeeeeeeee

Gość ta babolinaaaa
nie starasz sie nie wiadomo ile zeby sie badz nie wiem czego 5 cykl to poczatek staran i niema co panikowac i sie nakrecac proste ani ma co plakac tutaj

Hej Kobietki:)Parę dni się nie odzywałam , bo troszkę zabiegana byłam:)Co tam u Was?Jak samopoczucie?U mnie nawet ok.Tylko nie mogę się doczekać żeby zrobić test.A to dopiero 21dc:/ Jagodax2- serdecznie gratuluję:)Jak się czujesz?Wszystko ok? Bambolinia22- robiłaś test?Mam nadzieję,że zobaczysz II krechy i ta @ nie przyjdzie:) Prima_verka- i jak tam z tym plamieniem?Robiłaś test,czy może dostałaś @?

No i jak dziewczyny taka była rozmowa mnie nie było prawie 2 dni a tu nic się nie wyjaśniło!obydwóm wam się spóźnia okres i co i nie powiecie nam nic?? U mnie wszystko ok na razie tfu, tfu, tfu

U mnie niestety test negatywny... Jednak okresu nadal nie ma a tempka utrzymuje się dość wysoko bo 37,4 jasne że powiemy tylko wiecie dziewczynki że czasami brak czasu ... ja mam remont w mieszkaniu więc ciężko mi będzie ale napewno będe się starać tu do was zaglądać dziewczynki... A co u was?? Jak tam wszystko wporządku ??

Gość prima_verka
kochane mnie tez nie bylo w weekend i nie mam dobrych wiesci nie zdarzylam nawet zrobic testu bo dostalam okres niestetyyyy, teraz czekam na koniec i zapisuje sie do lekarza,bambolinia to masz jeszcze szanse:) a no i modyfikuje tabelke:) Nick.............cykl starań........... termin okresu........... Wiek..... woj. bambolinia22.......5............6.10 ? .............22.............podkarpackie NO_wa.........>30............24.10 ? .............29 .............małopolskie prima_verka.....5.................5.11................ .26....małopolskie II kreseczki na teście: Nick........za którym cyklem....wiek ......termin porodu .......woj.

UUUUuuu szkoda że okresik się pojawił ... ja się też zbytnio nie nakręcam bo czuje się jakbym miała go dostać więc wole sobie nic nie wmawiać... Ale caly czas sobie mowie nie teraz to moze za miesiąc ;) Staranie się o dzidziusia to przecież dla nas sama przyjemność ;))

No szkoda dziewczyny.Ale może Bambolinia nie wszystko jeszcze stracone:)Poczekamy,zobaczymy:) A ja wam powiem,że byliśmy w weekend na dwóch imprezkach i aż mnie zemdliło przez te wszystkie zapachy, które poczułam...perfumy itp.:/Nie wiem co to może znaczyć.A dziś obudziłam się o 7 ze strasznymi mdłościami...myślałam że zwymiotuje.I nie wiem od czego,to dopiero 23dc:/ Pozdrawiam Was:*

Ja dostałam plamień nie jest to takie plamienie jak w okres bo zazwyyczaj to jestem jak potop zalana... a teraz to dosłownie ciut ciut nie wiem czy to zwiastuje że ciąży nie ma i pojawi się okres... Czy co ...;/ Ehhhhhhhh tródnooo będziemy się starać dalej :) heheh

wiecie co kochane dziewczyny ... Pisałam wam że dostałam plamień... Tak dostałam je wczoraj rano a dziś już ich nie mam ... nie wiem co mam myśleć ... Masakra ... :(

Poczekaj jeszcze kilka dni, jeśli ci temperatura nie spada to dobry znak. Zrób jeszcze jeden test pod koniec tygodnia. Mnie test wyszedł pozytywny dopiero 1,5 tygodnia po terminie spodziewanej @.

A jesli temperatura spadnie?? Albo jesli brałam tabletke na ból zęba to może temperatura przez nią być obniżóna? Bo pisze że działa przeciwgorączkowo ... Czytałam ulotke i pisało że jeśli sie jest w ciąży to można to brać... chociaż ja nie wiem czy jestem :P heheh dobija mnie już to czekanie...

Gość do tej calejjjjjj
babmoliny czy jak ci tam dalczego nie pojdziesz na bete hcg???

o jej to nie jest takie proste ... Poczekam jeszcze może 2dni i jak mi temp. nie spadnie zrobię kolejny test... Może dlatego nie poszłam bo dostałam plamień cooo ?? I dopiero dziś się okazało że to nie okres.... Ty ze wszystkim latasz bo badaniach krwii ?? ... jesli test nadal mi wyjdzie negatywny a temp. się utrzyma to pójdę na bete spokojne ... :)

Gość prima_verka
jakies nowe wiesci bambolinia? wiesz co u mnie @ juz sie skonczyla i jakos mam dobry humor mimo wszystko, bo te starania to naprawde sama przyjemnosc:) pozdrawiam Was wszystkie!

Hej Kobietki:) U mnie wszystko ok,czekam sobie na @ albo na jej brak:)Tylko powiem Wam szczerze ,że coś mi nie daje spokoju.Zawsze,ale to zawsze tak od ok 19 dc bolały mnie piersi(strasznie) a dziś mam już 25 dc i nic...nie wiem co to znaczy:) Bambolinia daj znać co tam u Ciebie:) Prima_verka bierz się do roboty:)

Wiecie co dziewczyny... ja już sama nie wiem co myśleć ... jestem już niby po okresie no wiecie tym trwającym dwa dni hweheh ... Nie mam zadnych objawów typu mdłości.... troche pobolewają mnie piersi i ta temp. utrzymuje się nadal na 37,2 ... co wy na to ?

To samo co ostatnio. Zrób rano test, jeśli dalej będzie negatywny to idź na bete i po sprawie.