Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambolinia

okres oczekiwania.

Polecane posty

U mnie wszystko wporządku :) ... Dziewczynki pouciekały ... :( Ja byłam u ginia i wszystko w jak najlepszym porządku :) Ale sie ciesze;) Jeszcze ze mnie nie opadły emocje :)

Nooo gdzie sie podziały moje kobietki?? U mnie wszystko wporządku :) ... Często siusiam i okropnie bolą mnie piersi ... I tempka nadal wysoka :) to już 6 tydzień ;)

Gość prima_verka
nie,mnie sie nie udalo... bylam u lekarza i mam zrobic badania hormonalne, to poczatek mojego leczenia

OOoooo niieee KOchane nikogo nie olałyśmy zaglądałyśmy pisałyśmy pytałam wiele razy gdzie się podziały dziewczynki ... A wyy poprostu nie zaglądałyście do nAS... Jak tam u was ?? Jak strarańka ?? Do przodu ???

Hej! Miło, że jednak jesteście :) U mnie znowu kicha. Wczoraj przyszedł ten zasrany @ No nic, widocznie muszę jeszcze trochę poczekać. A jak tam u was dziewczyny? Jak się czujecie? Wszystko ok?

Gość prima_verka
witam wszystkich, dzis mam 25 dzien cyklu i malutka nadzieje ze okres sie nie pojawi. niby czuje sie normalnie, no moze mam troche wiecej sluzu zobaczymy:) jesli znow nic z tego to zaczynam sie leczyc. a powiem wam ze strasznie sie balam porozmwiac z lekarzem, ktory okazal sie bardzooo wyrozumialy,poswiecil mi mnostwo czasu, wytlumaczyl co nieco ale co najwazniejsze pocieszyl mnie i uspokoil.

U mnie wszystko ok. Przyszły te najgorsze dni (męczące mdłości i senność) a po za tym wszystko ok. Ehhh dziewczynki moje napewno wam się uda :) Dbajcie o siebie ;* podobno zioła z wiesiołka są dobre coś tam słyszałam że śluz jest po nich lepszy :) Taka mała rada