Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambolinia

okres oczekiwania.

Polecane posty

Teraz cały czas w nim chodzę.Chciałąm jeszcze powiedzieć, że kiedy się staraliśmy miałam wszystkie objawy nudności, zawroty głowy,bóle piersi i inne głupoty a teraz nic kompletnie nic mi nie dolega więc nie ma co się sugerować jakimiś objawami bo każda kobieta jest inna.

Wiesz co tam dziwnie jest bo te tygodnie pod względem ilości tego hormonu zachodzą na siebie ale coś ok 4-5 tydz.Njgorzej teraz się boję czy wszystko się dobrze rozwija czy rośnie prawidłowo najgorsze to to czekanie do czwartku.Jak nie było jeszcze wiadomo to człowiek się martwił czy się udało teraz czy wszystko ok zawsze coś!

Nie martw się na zapas, na nic nie masz już wpływu, co ma być i tak będzie, a na pewno wszystko będzie dobrze.

Napewno wszystko będzie wporządku !! Trzymam kciuki :D Mi do dnia @ zostało 2dni... mam ją dostać w sobote ... Jejku jak ja bym chciała żeby się nie pojawiła :)

jagodax2> słyszałam o tym pasku sw Dominika, też o kaieniu przy kościele św. Kózki w Zabawie .. Nie próbowała tylko dlatego, że boję się ze sie zrażę jak nie wyjdzie ;) już przechodziłam taki okres obrazy na Boga i więcej nie chcę, bo łatwiej jest jednak wierzyć bo to daje nadzieję Czy ten pasek nosiłaś cały czas?

Jutro albo w sobote :D już się nie mogę doczekać ale wydaje mi się że w sobote bo najlepiej z rana a jeszcze tesciku nie zakupiłam :D

To czekamy wszystkie z niecierpliwością. A może dziewczyny zrobimy taką tabelkę jak jest gdzies indziej na forach chociaż będzie wiadomo kto ile się stara skąd jest i kiedt termin @ to będziemy czekać wszystkie!

Nick cykl starań termin okresu Wiek woj. II kreseczki na teście: Nick za którym cyklem wiek termin porodu woj. jagodax2...........12.................24..............?..........mazowieckie

Może teraz będzie lepiej Nick...........cykl starań........... termin okresu........... Wiek woj. II kreseczki na teście: Nick........za którym cyklem....wiek ......termin porodu .......woj. jagodax2...........12.................24..............?..........mazowieckie

Gość prima_verka
z ta tabelka to swietny pomysl:) ja mysle ze moje plamienia to jednak @ wiec licze cykl od nowa, a w nast tyg ide do lekarza Nick.............cykl starań........... termin okresu........... Wiek woj. prima_verka.....5.................30.10.11................26....małopolskie II kreseczki na teście: Nick........za którym cyklem....wiek ......termin porodu .......woj. jagodax2...........12.................24..............?.. ........mazowieckie

Tylko się nie martw tym że paskudztwo przyszło każdy z nas ma zapisane co się zdarzy w jej życiu i napewno każda ma zakładkę "dziecko" tylko jedne wcześniej inne troszkę później ale na wszystkie przyjdzie czas!Cieszę się, że pójdziesz do lekarza może coś Ci powie czemu tak jest(oby nie) ale ja wychodzę z założenia, że lepiej wiedzieć wcześniej a może to tylko jakaś bakteria weźmiesz proszki i będzie ok?a może poprostu zrobi ci monitoring bo źe celowaliście?zobaczymy dawaj znać co tam Ci powie.

Gość prima_verka
przeczytalam wlasnie ze takie plamienia zalicza sie do poprzedniego cyklu, dopiero konkretne krwawienie oznacza nowy cykl i juz nic nie wiem... wizyta u lekarza jest wiec konieczna :) tak czy siak jakos sie nie zalamuje na razie, poki co ciesze sie ze dzis piatek i weekend przedemna:)

prima_verka to kiedy powinnaś dostać okres w weekend?? a na razie tylko plamisz tak? więc jeszcze nie wszystko stracone.

Gość prima_verka
no powinnam dostac dzisiaj okres,ale nie czuje zeby sie cos dzialo,a to plamienie jest dziwne bo mocno brazowe i zawsze na nast dzien byla krew a tu 4 dni i nic, jutro rano zrobie test, ale nie nastawiam sie, do lekarza pojde zeby wiedziec jak liczyc ten cykl,zeby nic nie stracic:) a ty jagodax2 jak sie czujesz? masz jakies objawy? bola cie piersi czy cos?

Katar straszny,problem z wypróznianiem się, stanik zrobił się za mały,czasami coś mnie zakuje w brzuchu tak jak na okres ale tak to nic mi nie dolega myślałam że cycki bardziej bolą a mi czasami coś jakby mrowiło,swędziało albo jak dotknę ale to żaden konkretny ból tym bardziej, że mnie nigdy nie bolały i troszkę kręgosłup w odcinku lędźwiowym ale to tez miałam wcześniej jak za długo postałam.Myślałam, że będzie tak jak się naczytałam, że dziewczyny moga spać po 16 godz u mnie nie ma czegoś takiego wręcz odwrotnie budzę się bez budzika o 5:30 kładę się o 23 a jestem wyspana,żadnych mdłościna początku były zanim zjadłam śniadanie teraz ani mdłości ani wymiotów, żadnej wrażliwości na jedzenie czy zachcianek nic.Czasami aż się martwię o to czy wszystko ok bo to aż dziwne!

Nick..........cykl starań.....termin okresu... wiek ........... woj. NO_wa.........>30............24.10 ? .............29 .............małopolskie co do cykli to cholera juz od dawna nie licze :/ bo za dużo tego, bedzie prawie 3 lata, zakladajac ze zdarzylo sie ze nie polowalismy na cykl i kilk aodpadlo z roznych przyczyn/choroba/nieobecnosc meza lub moja w jednym miejscu ;) itp

Nick..........cykl starań.....termin okresu... wiek ........... woj. bambolinia22.......5............6.10 ? .............22.............podkarpackie

bambolina> Spóźnia Ci się jeden dzień? :) robiłaś ten test w końcu?:) ja bym nie wytrzymała i poleciała odrazu do apteki hehe

Gdybyście mogły to wpisujcie się do ostatniej zawsze a nie wszystkie od początku ok? Nick.............cykl starań........... termin okresu........... Wiek..... woj. bambolinia22.......5............6.10 ? .............22.............podkarpackie NO_wa.........>30............24.10 ? .............29 .............małopolskie prima_verka.....5.................30.10.11............... .26....małopolskie II kreseczki na teście: Nick........za którym cyklem....wiek ......termin porodu .......woj. jagodax2...........12.................24..............?.. ........mazowieckie

Wiecie co no jak narazie to okresu nie mam :) Delikatnie pobolowe mnie brzuch ale wogóle nie jest podobny to ból jak przed okresem bo zawsze naprawde w dzień @ okropielnie mnie boli brzuch i własnie to jest wtedy dla mnie zwiastunem że się pojawia bo dosłownie boli mnie przez pół dnia tak że się nie rusza i przychodzi wtedy @ a teraz coś tam mnie delikatnie pobolewa ale ledwo co odczówalne ... Kochaniutkie nie zrobiłam tego testu jeszcze ;P Aż sama sobie się dziwie że nie zrobiłam ale mam zamiar testować jutro rano :D :)

To super.A powiedz mi zawsze miałaś regularnie?czy czasami się zdarzały odchylenia?Zaraz jak coś znajdę to wam wyślę :)

Gość kobietoooooooooooo
[zgłoś do usunięcia]bambolinia22 przestan w koncu panikowac:O:O:O bo smieszna jestes seriooooooooooooooooo nie wazne jaka plec wazne zdrowie