Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyyyyytttt

Mam pytanie. Gdzie Wy widzicie tych zdradzajacych facetów? Puszczalskie kobiety?

Polecane posty

Gość hyyyyytttt

Czytam To forum i jeszcze dwa inne. Żalicie się na zdradzających facetów , zboczonych którzy chca tylko sexu z kim popadnie , innych klubowych ruchaczy i nalogowych zdradzaczy , mówicie ze teraz wszedzie pelno jest łatwych dziewczyn , piją cpają i sie ruchają z byle kim... GDZIE Wy to wszystko widzicie? No gdzie ? :D Czyzby to wybujala wyobrazna nastolatków ktorzy robią prowokacje? Czy prawiczków ,ktorzy rozmawiają z kobietami tylko na forach ewentualnei z matką? Zdrady ? Wsrod moich znajomych byl tylko jeden rozwod. Reszta tworzy szczescliwe zwiazki , dwa malzenstwa i ludzie wolni, ale ci tez nie biegają z klubu do klubu i nie ruchaja sie w kiblach. Zajęci są głownie pracą. Jak to jest?

Wśród moich znajomych - wszystkie pary są po rozwodach, w trakcie rozwodów i na terapiach małżeńskich. Wszędzie przez zdradę :O

W serialach TVN :P A serio - jeśli chodzi o zdrady i ogólnie pojęty "brak morlaności", to mnie najbardziej zszokowały opowieści o znajomych mojego faceta. Znaczy on to po prostu opowiadał i dla niego nie było wtym nic dziwnego. A ja byłam w szoku, że w jednym mieście może być tyle męskich i damskich szmat....

u znajomych mojego meza byla zdrada podwojna-miedzy malzonkami zajomych,ale zostali ze soba. u mnie 3 kolezanki zdradzaja,ale mezowie nie wiedza-oczywiscie potepiam. w rodzinie- rozwod ciotki,bo wujek zdradzal.

Gość hdyegdgs
mojego chłopaka kolega z pracy ostatnio sie rozwiódł tzn żona jego chciała rozwodu bo mąż ją zdradzał.. mają dwójkę małych dzieci masakra :(

Gość e je xen
Do autorki - widac zyjesz w cudownym swiecie albo nie mowią ci calej prawdy ;-) -Moi rodzice sa w trakcie rozwodu -moja sasiadka po rozwodzie ,zostala sama z synem , druga sasiadka po 25 latach malzenstwa rozwód -dziewczyna z mojej klatki ,21 lat ,szybki slub, dziecko , i teraz zostala sama, rozwod -ja zostalam zdradzona raz w zyciu obecnie jestem sama -spotykalam sie potem z facetem, bylismy dlugo razem pozniej odkrylam ze ma konta na portalach randkowych i Sexfotce szukal ''dyskretnej starszej kobiecy albo chętnej bezpruderyjnej nastolatki'' :O -moja przyjacolka zdradza swojego narzeczonego z 18 latkiem ( ona 23:O) ,on nic nie wie... Pojdz do jakiegos klubu ,dyskoteki ,wejdz do toalety ,zobaczysz albo polnagich ludzi w objeciach albo na oczach innych bzykanko lub dziewczyne na kolanach z penisem w ustach. A to co sie dzieje wsrod małolatow to koszmar :O

Gość ja86sia
to masz fajnych znajomych :) ja np. mam różnych i część z nich to faktycznie dziwki i ruchacze latający po klubach i pieprzący się z kim popadnie i gdzie popadnie (oczywiście nie są to znajomi, z którymi utrzymuję jakiś kontakt, ale znam ich np. ze studiów czy też przez kogoś), więc niestety - realia nie są tak kolorowe jakimi je widzisz ;)

Gość A 31
Wśród moich znajomych jest kilka kochających się i szanujących małżeństw. A reszta no cóż... Kuzyn lat 27,trójka dzieci ładna i zgrabna żona, bardzo dobrze sytuowani ;-) Ona bardzo fajna kobieta,miła,wykształcona, czysta itd on ma za sobą kilka już romansów dłuższych,krótszych. Dziewczyny na niego lecą ,bo ma wygląd i pieniądze (prowadzi własną firmę). Mój dobry kolega lat.35 ma żonę,dwoje dzieci ale jak widzi ładną kobietę to głupieje. Znam dwóch braci (jeden 29 lat drugi 33) obaj żonaci jeden 2 dzieci drugi 3 dzieci. Lubią kobiety,zaczepiają małolaty (zwłaszcza po kielichu w pubie) i czasami odwiedzają dom publiczny. ;/ Zastanawiam się czy kobiety nie mają oczu ?

Gość hdyegdgs
jeszcze kolega rok temu ślub wesele teraz rozwód, ale akurat chyba to nie przez zdradę tylko przez rodziców obojga małżonków

Gość mooooooooo
Zeby zatrzymac faceta przy sobie trzeba mu obciąc penisa :classic_cool: wtedy nie ucieknie :D

Gość hdyegdgs
to czy w ogóle istnieje miłość czy po kilku latach zawsze jest zdrada.. masakra

Gość hdyegdgs
zdradzona żona wpycha się do łóżka ?????????????? idź do biedronki..

Gość ououyoy
ja też czytam o zdradach na tym forum,codziennie nowe tematy o tym aż mam już schizy :O :O i to takie,ze idąc ulicą przyglądam sie ludziom i zastanawiam czy to też kurwiarze...

Gość Przepiękna blondyna
W którym to klubie bzykają się publicznie i w kiblu.

Gość Przepiękna blondyna
Czemu do takiego klubu nigdy nie trafiłem

Gość ja86sia
jak mieszkasz w Lubuskiem to mogę Ci kilka pomysłów podsunąć...

Ja się urodziłem w porządnej rodzinie, a nie w jakiejś patologii jak niektórzy z Was.

Gość ależ w domu w domu
Odpowiem ci gdzie widziałam zdradzającego faceta....we własnym domu, we własnej rodzinie , we własnym małżeństwie...to mój mąż jest zdrajcą, notorycznym i utajonym, podwójne życie i oszustwo , no wręcz mistrzowskie oszukiwanie, takie bez skrupułów. Zreszta tych kochanek miał wiele .A gdzie spotkałam puszczalską kobietę? We własnym domu , w moim łóżku. To kochanka mego męża, też cudza żona, też zdradzająca latami swego męża. Zresztą ona tych kochanków też zaliczała wielu.

Kiedy bylam samotna, pare tygodni bylam zalogowana na portalu randkowym. Napisalo do mnie kilkadziesiat osob, z czego 80% tych facetow bylo albo zonatych albo zareczonych

Gość amissy
moim zdaniem to od razu idzie zgadnac kto jest sklonny do zdrady a kto nie, po drobnych zachowaniach nawet, jesli facet duzo mowi o kobietach.,, jesli sie slini na widok slicznotek itd znakow nie mozna przeaczac

Gość ja86sia
amissy wydaje mi się, że nie zawsze można to tak łatwo odkryć, ludzie się zmieniają albo dobrze maskują :) są tacy po których nikt by się nie spodziewał a tu nagle boom!