Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Dzisiaj na mieście zaczepiło mnie czterech facetów....

Polecane posty

*Lady Laroo* dyrektore czym się chwalisz,na wszystkich zdjęcia które masz w stopce wyglądasz jak d z i w k a,wiec nie dziwię się że cie k u r w i a r z e zaczepiają nie mam w zwyczaju obrażać obcych ludzi - nawet wtedy gdy ich nie znam ;) tego CI życzę w przyszłości = przyda CI się 🖐️

Malaczkowaty kot Dyrektorke ,jaki masz rozmiar stopy? Bo takie wysokie te szpilki masz. przeciętny :P bardzo popularny ;)

dyktatorke - 43? A jakie mysli klebia sie w Twojej glowie, gdy sobie pomyslisz o swoim ciele?

Gość Malaczkowaty kot
Mi sie wydaje ,ze dzjewczyna na focie ma 41...Wiem tez,ze nie jest to dyrektorke.

Gość niuniq już wróciłeś
przerobiłeś fotę klaty w stopce?

Gość duży mózg mały mały
dyre jak zrzucilas 20 kilo w tak szybkim czasie?

Malaczkowaty kot Mi sie wydaje ,ze dzjewczyna na focie ma 41...Wiem tez,ze nie jest to dyrektorke. a co jeszcze C się wydaje? to zaczyna być interesujące :D 🖐️

dyktatorke - to moje IQ + IQ komarow, ktore mnie otaczaja, bo gdybym ukazal tylko swoje - to bym sie zaprezentowal w niezbyt ciekawym swietle, a tak - sama przyznaj - jest czym zaimponowac :classic_cool: I jak zwykle - moje pytania pozostaja bez odpowiedzi.

Gość sahfhdfs
Dyrektore brawo. Tak trzymac. Ladie wygladasz i seksownie sie ubierasz to zaczepiaja. Mnie tez kiedys beda zaczepiac ;-) Pisze kiedys bo walcze z nadawaga. Schudlam juz 12 kilo i chudne nadal. Schudne jeszcze 7 i wtedy kto wie ;-) Swietne ciuchy, fajna z Ciebie dziewczyna.

Gość news dnia
no naprawdę zaczepili ?!!!! no coty ? aż 4 ? a napisałaś o tym na nk czy fb ? niech wie cała Polska i okolice....taki news fajnie, że cię cieszą takie rzeczy jakby było ich 5 co sczytowałabyś że cię 5 buraków podrywało...ło matko ale te baby puściutkie dziś ale co tam oni pewnie już zapomnieli a ona ędzie przeżywała do niedzieli

Gość fdgfrgrtf
RTYLKO 4?? 10 KAZDEGO PASZKWILA BY ZACZEPILO

Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; Myślę że zaczepiali bo sprzedawała towar . no wreszczie ktoś z fajnym tekstem ;) opieeerrrrdoliło się dzisiaj aż pół wora ziemniaków na rynkq - także się wie [ zarobek na cały tydzień :classic_cool: 🖐️

duży mózg mały mały dyre jak zrzucilas 20 kilo w tak szybkim czasie? od krótkiego czasu już nie noszę kałacha w torebce :classic_cool:

mnie rzadko zaczepiają najwidoczniej jestem brzydka;) albo nie ubieram się jak zdzira;),chociaż ja na miasto to w trampkach latam;).Dyrektore zgrabne ciało:)gratuluje.

Gość news dnia
jejku ludzie to ironia była wy tak na poważnie.....masakra co jeden to lepszy

Krombkamp dyktatorke - to moje IQ + IQ komarow, ktore mnie otaczaja, bo gdybym ukazal tylko swoje - to bym sie zaprezentowal w niezbyt ciekawym swietle, a tak - sama przyznaj - jest czym zaimponowac powiem SZCZERZE! formalnie mdlęję z wrażenie 😴 😴 😴

Gość sahfhdfs
Dyrektore - dlaczego Ciebie nie lubia? Co im zrobilas? Dlaczego na Ciebie najezdzaja? Jestem tu nowa...

sahfhdfs Dyrektore brawo. Tak trzymac. Ladie wygladasz i seksownie sie ubierasz to zaczepiaja. Mnie tez kiedys beda zaczepiac Pisze kiedys bo walcze z nadawaga. Schudlam juz 12 kilo i chudne nadal. Schudne jeszcze 7 i wtedy kto wie Swietne ciuchy, fajna z Ciebie dziewczyna. trzymam 🖐️ 🖐️ ps. dla mniej inteligentnych "kciuki" :classic_cool: 🖐️

Gość muung
no w koncu sie doczekala paru oslinionych wielbicieli :D

Gość frykas
PRZYJACIELE Zajączek jeden młody Korzystając z swobody Pasł się trawką, ziółkami w polu i ogrodzie Z każdym w zgodzie. A że był bardzo grzeczny, rozkoszny i miły, Bardzo go inne zwierzęta lubiły. I on też, używając wszystkiego z weselem, Wszystkich był przyjacielem. Raz gdy wyszedł w świtanie i bujał po łące, Słyszy przerażające Głosy trąb, psów szczekania, trzask wielki po lesie. Stanął... Słucha... Dziwuje się... A gdy się coraz zbliżał ów hałas, wrzask srogi, Zając w nogi. Wspojźrzy się poza siebie; aż tu psy i strzelcel Strwożon wielce, Przecież wypadł na drogę, od psów się oddalił. Spotkał konia, prosi go, iżby się użalił: "Weź mnie na grzbiet i unieś!" Koń na to: "Nie mogę Ale od innych będziesz miał pewną załogę". Jakoż wół się nadarzył. "Ratuj, przyjacielu!" Wół na to: "Takich jak ja zapewne niewielu Znajdziesz, ale poczekaj i ukryj się w trawie, Jałowica mnie czeka, niedługo zabawię. A tymczasem masz kozła, co ci dopomoże". Kozieł: "Żal mi cię, niebożę! Ale ci grzbietu nie dam, twardy, nie dogodzi: Oto wełniasta owca niedaleko chodzi, Będzie ci miętko siedzieć". Owca rzecze: Ja nie przeczę, Ale choć cię uniosę pomiędzy manowce, Psy dogonią i zjedzą zająca i owcę. Udaj się do cielęcia, które się tu pasie". - "Jak ja ciebie mam wziąć na się, Kiedy starsi nie wzięli?" - cielę na to rzekło; I uciekło. Gdy więc wszystkie sposoby ratunku upadły, Wśród serdecznych przyjaciół psy zająca zjadły

Gość sahfhdfs
jeszcze sie nie oslinilam ale jednego nie rozumiem... Ladna dziewczyna, zgrabna, seksownie sie ubiera. I w czym macie problem? Dlaczego tak na nia najezdzacie?

Gość fdgfrgrtf
kazdego paszczura ubranego jka dziwka facet zaczepi

Gość duży mózg mały mały
sahfhdfs miej sie na bacznosci :O

Gość sahfhdfs
Dlaczego?

news dnia no naprawdę zaczepili ?!!!! no coty ? aż 4 ? a napisałaś o tym na nk czy fb ? niech wie cała Polska i okolice....taki news fajnie, że cię cieszą takie rzeczy jakby było ich 5 co sczytowałabyś że cię 5 buraków podrywało...ło matko ale te baby puściutkie dziś ale co tam oni pewnie już zapomnieli a ona ędzie przeżywała do niedzieli przy Tobie....to pewnie wszyściutkie są puściutkie :classic_cool: 🖐️

sahfhdfs Dyrektore - dlaczego Ciebie nie lubia? Co im zrobilas? Dlaczego na Ciebie najezdzaja? Jestem tu nowa... nie mam pojęcia - najeżdżali od zawsze - także jak coś się zmieni to będzie to fakt wzbudzający moje zaniepokojenie :classic_cool: 🖐️ a na razie stoicki spokój panuje w mej duszy 🖐️