Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Dzisiaj na mieście zaczepiło mnie czterech facetów....

Polecane posty

Gość frykas
:-D :-D:-D da się wyczuć

frykas nie uwierzysz :D ale cały ten wiersz znam na pamięć :D calutki .... uwielbiam takie bajeczki - zawsze dzieciom opowiadam :P hihi to zdaje się Lafointaine'a jest :) dobry jest zając i żaba też jest fajna - też znam na pamięć:D ;)

sahfhdfs Dlaczego? nie przejmuj się pomarańczowymi szczurami :D w tym roku bestie są szczególnie zjadliwe ;) :classic_cool: 🖐️

Gość frykas
buraczysz trochę dzisiaj stać cię przecież na wiecej, lafontaine

noooo znam wiele bajek - parę Fredry, Mickiewicza, itp. i nie kozacz mi tutaj - bo Ty pewnie ani jednej nie znasz 😴 także wiesz 🖐️

Gość sahfhdfs
Nie wazne jak o nas mowia zle czy dobrze wazne aby mowili ;-) Mialam kiedys kolezanke / przyjaciolke taka jak Ty. Szczupla, zadbana, ladne nogi i seksi ciuchy. Zawsze komus bylo nie po drodze... Zazdrosne krowy i tyle. Ja przynajmiej wiem, ze nie wygladam jak Ty ale moge wygladac i zazdrosna nie jestem. jestes dla mnie motywacja do zrzucenia zbednych kilogramow. Olac wszystkich i oby mowili ;-)

Gość sahfhdfs
A tak z ciekowosci - jak zaczepilai to co mowili?

nie pamiętam dokładnie - jednego pamiętam bo mnie rozwalił tekstem Przepraszam bardzo czy ja mogę przeprosić bardzo? ;) czy ja mogę się o coś zapytać? :D coś takiego? po prostu nie da się nie śmiać :D 🖐️

Gość n.i.k.t
dyrektorke to facet, taki pamietajacy jeszcze czasy prlu, widac po jezyku i odniesieniach 🖐️

Gość fdgfrgrtf
a NIBy czego zazdroscic? figure ma fajna, ciuchy do dupy

" 22:01 [zgłoś do usunięcia] dyrektorke Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; Myślę że zaczepiali bo sprzedawała towar . no wreszczie ktoś z fajnym tekstem opieeerrrrdoliło się dzisiaj aż pół wora ziemniaków na rynkq - także się wie [ zarobek na cały tydzień http://s1.img.pl/v/1109/99226dsc_0128.jpg call a spade a spade... dyrektore@o2.pl" To ten wór chyba miał kilka ton zawartości:P.