Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Dzisiaj na mieście zaczepiło mnie czterech facetów....

Polecane posty

Meet Sue Be She dyrka, jakie ty masz drętwe riposty przy Twoich faktycznie nie mam co szukać - może podpowiedz mi czasem - to i owo co? :classic_cool:

Szanowny Prezes Wertyp ubierasz sie jak k**wa, to co sie dziwisz? zaczepiaja... normalka. ooo nawet specjalista od zimnego łokcia jest ;) wypolerowałeś już blaszkę? :classic_cool:

Juzek zpod usemki po przeczytaniu wszystkich postów wiem tyle samo co po pierwszym winieneś czytać co ósmy :classic_cool: 🖐️ :D

Nox Anielica Twoje ciało i tak zgnije Będziesz płakać i rozpadać się na kawałki... Ale sukienke masz ładną, tylko szpile okropne wiedza, że Twoje gnije i się rozpada a Ty w tym samym czasie płaczesz to BRRRRR - mały dreszczyk :classic_cool:

Szanowny Prezesie, czemu ty się tak czepiasz dyrki? ładna z niej dziewczyna.

Szanowny Prezes Wertyp dyrektorke bylas chyba otyla, bo te raczki masz pulchne ja nie wiem chłopczyku czy Ty chcesz mnie poderwać na furę? :D czy nie wiem - bo łazisz za mną i usiłujesz błysnąć intelektem... Wypoleruj dobrze blachę bo myślę, że jedyne czym możesz błysnąć to właśnie świecącą maską :D 🖐️

suwka Szanowny Prezesie, czemu ty się tak czepiasz dyrki? ładna z niej dziewczyna. to już dłuższy czas trwa - to chyba jakaś forma podrywu...... szczerze mówiąc działa JAK CHOLERA :D 🖐️

Gość huuu huuu huuuuu
apetyczne te nóżki - :classic_cool: mogę se potrzymac

Gość pewnie mozesz
tylko mocno trzymaj

Gość to jest jak rak...
moze Dyra kolekcjonuje zaczepki i zainteresowanie kolesi?Jak niemal kazda baba bywa próżna,łasa na takie akcje i mile ją to łechce.Mnie to w sumie pika i jest nieszkodliwe póki nie ma w tym chamówyP

Gość aaaaarwena
dyre ty homosiu w dupe yebany :classic_cool: ps. ta dziewczyna nie jest zbyt podobna do poprzednich 😴

to jest jak rak... moze Dyra kolekcjonuje zaczepki i zainteresowanie kolesi?Jak niemal kazda baba bywa próżna,łasa na takie akcje i mile ją to łechce.Mnie to w sumie pika i jest nieszkodliwe póki nie ma w tym chamówyP chamówa sobie wyszła :P :P :P hahha :D 🖐️

Gość dyrektorke jest fajna
:classic_cool:

Gość buju buju
Dyr bardzo ciente masz riposty po cholerze tylko trochę za długo myslisz nad nimi średnio co 7 min nie no pogratulowac

buju buju Dyr bardzo ciente masz riposty po cholerze tylko trochę za długo myslisz nad nimi średnio co 7 min nie no pogratulowac 1. mam tu sporo pracy 2. sufruję w necie :classic_cool: 3. obżeram się 4. oglądam wiadomości :P :P :P

Gość waeczypies
o tym jak dyrektorke ma krzywości na dzielni :classic_cool: