Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona_sytuacją

Znajomość z netu

Polecane posty

Gość zmartwiona_sytuacją

Hej, Bardzo Was proszę o opinie. Poznałam w necie na portalu randkowym fajnego chłopaka. Piszemy ze sobą od niedawna, ale ja bym się chciała już spotkać. Uważam, że czym dłużej gada się tylko przez net, tym gorzej, Tworzymy jakieś wyobrażenie drugiej osoby, które niekoniecznie będzie takie w świecie realnym. Boję się jednak tego spotkania. Mam dosyć niską samoocenę, za dużo ważę, dużo za dużo. On niby widział moje zdjęcie, ale myślę sobie, że może zdjęcie nie oddaje tego, jak wyglądam naprawdę... Oczywiście nic w nim nie zmieniałam, ale myślę, że na zdjęciu mogłam wyjść korzystniej... Myślicie, że warto brnąć w to dalej? Zaproponować spotkanie?

zaproponuj spotkanie, nie warto marnować czasu, jeśli odmówi wiadomo, że nic z tej znajomości nie będzie, jeśli się zgodzi macie szanse i nie ważne ile ważysz, ważna jest twoja samoocena, im wyższa tym lepiej, swoją drogą on też sporo może odbiegać od wizerunku który stworzyłaś w swojej głowie zrób to szybko bo jak wiesz takie netowe znajomości mogą dziewczynie sporo namieszać

Też miałam takie obiekcje :) Wydawało mi się że na zdjęciach lepiej wyglądam. :) No a teraz z moim czatowym kolegą jesteśmy małżeństwem. ;)

Gość zmartwiona_sytuacją
Pocieszające to co mówicie, ale i tak się boję... Schudnąć... Najlepsze wyjście, ale to nie takie łatwe i nie tak szybko. Nie jestem gruba dlatego, że dużo jem, tylko mam problemy z trawieniem. Właśnie wróciłam z biegania :)

Zmartwiona ,nie dodawaj sobie kilogramow niska samoocena i brakiem usmiechu:) Zaproponuj spotkanie i ...z wesola buzka pewnym krokiem pomaszeruj na nie:) Nie wazne jaki bedzie koncowy efekt waszej"randki":)wazniejsze jest to...ze tam pojdziesz ...spotkasz kogos,kogo juz lubisz(prawda?)...on pewnie tez dazy Cie sympatia wiec smialo dziewczyno:)

Gość zmartwiona_sytuacją
up