Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfdg

jak skontaktowac sie z allegro?

Polecane posty

Gość dsfdg

zalozylam spor , mija dzisiaj 7 dni, nie mam odp ze sprzedawca chce napisac do allegro ale nie moge znalezc danych kont.

Telefonu nie ma nigdzie do nich, już też próbowałam.... można tylko pisać wiadomości....

Na dole strony masz O NAS i tam potem jest formularz kontaktowy, tylko tak możne się z nimi niestety kontaktować.

Gość dsfdg
a adres mailowy jest? jest tylko jakis glupi formularz ktorzy po zaznaczeniu ze jestem kupujacym zmienia sie w rozpocznij spor:O

Gość dsfdg
no jestem na tym formolarzu zaznaczam jestem kupujacym pozniej ze otrzymalam towar niezgodny z opisem i na dole okienko zmienia mi sie w "nowy spor":O

Teraz doczytałam że musisz wejść na swoje konto, wejść w spór i tam gdzieś kontynuować żeby przekazać sprawę allegro.

Pisze: "przekaż sprawę pracownikowi Allegro, klikając w Kontynuuj."

Gość dsfdg
no wlasnie ta opcja nie dziala:(

Gość dsfdg
Pisze: "przekaż sprawę pracownikowi Allegro, klikając w Kontynuuj." nie pojawia mi sie taka opcja:(

Gość gość
Allegro zaczęło się ukrywać, mają dużo zgłoszeń od oszukanych kupujących że nie mogą dojść do ładu. Proste sprzedający oszuści to dla nich krowa dojna. Ale jednak są potrzebni jako informacja. Kupując drogą rzecz i tak wole umówić się z sprzedającym i pomijamy allegro. Gdyby allegro było uczciwe to by się nie chowali.

Gość gość
Mam ten sam problem, kupiłem zostałem oszukany opisem w aukcji. A oszust w dalszym ciągu sprzedaje i ma gdzieś kupującego. Widocznie pupilek allegro.

Gość mystek55
Mam ten sam problem. Trzeba dużo na ten temat pisać i zniechęcać do korzystania z tego badziewia Są inne aukacje gdzie jest porządek do tego stopnia że w razie sporu oddają ci kasę i sami zajmują się oszustami a nie odbijają piłeczkę do Ciebie że masz iść na Polcję itd itd. Piszcie jak najwięcej negatywnych komentarzy bo zespół allegro jest takim samym oszustem jak jak ci nieuczciwi sprzedawcy. Oszustwo polega na tym że kontakt do siebie uniemożliwili prawie całkowicie.