Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko odp

wazne!!!!! szybko odpowiedzcie

Polecane posty

Gość szybko odp

pisalem ostatnio na kafe ze zginęła mi nokia n8 tzn zostawilem w kafejce wszystko zlozone na policje, przeglądałem ogloszenia z myślą ze ktoś ją moze wystawi no i znalazlem , zadzwonilem do tego czlowieka i pytam co ma do tel czy jakies gratisy itp on ze nie ze sam telefon,( ale nie z tego wiem ze to moj --jest zdjecie na ktorym wyraznie widac ryse na tylnej klapce taka jaką mialem ja) powiedzialem ze bylbym zainteresowany kupnem (ogloszenie z tej dzielnicy mojej jest) ale on mowi ze ma duzo propozycji i czeka kto da wiecej nie wiem co robic ... jestem pewny ze to moj tel co teraz zrobic?

Gość szybko odp
mam wszystko... ten facet powiedzial ze czeka na propozycje i w razie czego zebym sie odzywal to on powie na ilu stanelo w chwili obecnej i jesli dam wiecej to moge miec ten tel a gdybym chcial to i pudelko da sie ogarnąć naparwde siedze i nie wiem co mam zrobic dzwonie na policje to wszystkie linnie zajete, a swoją drogą jest mnustwo ogloszen typu sprzedam pudelko i papiery do telefonu.... :/

Gość szybko odp
nie wiem co robic :/

Dzwoń do oporu, i nie daj się zbyć, powiedz że ten który jest na aukcji ma takie same rysy jak Twój telefon, i że muszą sprawdzić nr imei czy ten sam, co z Twojego pudełka. No bo co zrobisz? A chłop jeszcze sprzeda. Albo zaoferuj chłopu wysoką cenę i umów się na odbiór osobisty, idź z kumplem dresem i z pudełkiem od tele, udowodnij mu że to Twój :)

Gość szybko odp
dzięki za odpowiedzi, jak nie trzeba to policja wszedzie sie kreci i czepia o byle co a jak naprawde potrzeba to nawet sie dodzwonic nie da moze pojde otworze piwo na lawce w parku ;p od razu się znajdą mam nadzieje ze dorwe tego goscia

Gość szybko odp
dzwonie i mi mowi ze wszystkie linnie sa zajęte :/ non stop wykrecam numer z tym piwem w parku tu nawet zazartowalem heh w tak beznadziejnej dla mnie sytuacji..chodzi mi o to ze do takich rzeczy sa pierwsi