Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karilinkakdkd

POWRMED odkurzacz czy watro?

Polecane posty

Gość karilinkakdkd

Czesc, Był u mnnie gościu z prezentacją tego odkurzacza, niby wszystko fajnie ale cena wysoka. Niby zdrowie ważne..., i teraz nie wiem czy się skusic, jutro ma dzwonic do mnie. Ma ktoś z was ten odkurzacz? jest zadowolony? Pozdrawiam i mam nadzieje że pomożecie

Gość szczerzee
To jak bym miała teraz decydować znowu Czy go kupic to był go NIE KUPIŁA.Otóż jestem posiadaczką tego urządzenia,prawdą jest to że fajnie czyści dywany ta turboszczotka ,Pierze tak sobie'to zależy głównie od dobrego detergentu,Robót który sam sprząta jest ok naprawdę.Ale ja go prawie wogole nie używam -tak apropo to chcę go sprzedać-wiec może zainteresowany bedziesz? Powiem Ci że sprzęt ogólnie nawet ok.ale za tą kasę...Ehh. -żałuję jeszcze w ratach;/ za mniejsze pieniądze mogłam sobie kupic juz karchera do prania i odkurzania-tańszy i lepszy-wiem bo znajomy mi Nim auto czyścił..i lepszy o wiele efekt niż powerem..No ciekawe tez Czy Ci sie później nie znudzi ten odkurzacz'tzn te funkcję które ma'bo niby tez tak sie zachwycałam że taki wypas a teraz tylko Nim odkurzam..teraz wolałabym miec normalny odkurzacz ,bo nie trzeba sie męczyć z wymiana wody po każdym użyciu i czyszczeniu go...ale tez plus za to że juz nie mam aż takiego kurzu w domu'bo wiadom że że zwykłego odkurzacza sie kurzy a z tego wogole'bo jest na wodę"jeszcze pochłania kurz .

Gość magdacopracowala
pracowalam w Powermed w Poznaniu. To jedna wielka ściema!!! wszytsko jest psychologicznie ustawione!!!!!nie wierzcie w to!

Gość rodzice odpowiadaja
ja na nie mam dywanu i nie mam odkurzacza zwłaszcza ze teraz dzięki Tusk idą podwyżki prandu o 50 %