Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wierzących się zwracam

Czy mogę prosić o modlitwę za mnie?

Polecane posty

Gość spokojnie spokojnie
dla kazdego początki w pracy są trudne, tylko wi ększość nie mowi o tym otwarcie jak Ty. Ja taki sam mam problem, też jakby czuję bardziej.,, Nadal modlę się za Ciebie. pamiętaj, że jest ktos, kto kocha Cię taką jaka jestes - Bóg i dla ktorego liczy sie Twoje wnętrze, a nie to co na zewnątrz

Gość a ja mam gorzej
I ode mnie masz zdrowaśkę:)

Gość amamaj
ja się za ciebie pomodlę

Gość autorka tego tematu.
3.10 pisałam tu o dniu błędów, a tymczasem każdy dzień jest takim dniem. W kółko coś robię źle, słowo przepraszam (chciałoby się dodać "że żyję") powtarzam bez przerwy, co chyba jeszcze bardziej ludzi denerwuje. W ogóle to im dłużej tam jestem, tym mniej wiem i bardziej głupia się czuję. Nie rozumiem poleceń, nie mogę ich zapamiętać. Doszłam do wniosku, że chyba nie nadaję się do pracy biurowej, przecież nie wszyscy muszą wykonywać pracę średnio skomplikowaną, potrzebni są też prości pracownicy. Z tym że nawet tacy ludzie muszą mieć jakieś tam szkolenie, kurs, a ja nie mam nic. Do niczego się nie nadaję. Cały tydzień miałam na spytanie się o ubezpieczenie, ale ta kobieta która się tym zajmuje cały czas była zajęta. Nawet głupiego ubezp. nie umiem załatwić. Czuję się jak śmieć, jestem nim. Chce mi się rzygać ze strachu, gdy pomyślę, że mam tam wrócić.

Gość autorka tego tematu.
I dziękuję za modlitwy, ja modlę się codziennie w drodze do pracy.

Gość zwróć się z problemem
do św.Józefa:) Pomaga w takich życiowych sprawach!