Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

policjantom powinno dawac sie mandaty za puszczanie panienek za ladne oczy!

Polecane posty

piekna kobieta wsiadla po alkoholu do zamochodu.szczupla,prezepiekna .po jakims czasie zlapal ja policjant, wkrecila mu dobry bajer, pomrugala oczkami a ten policjant napalony darowal jej mandat i puscil mimi ze miala procenty!!!!!!!!! chwile pozniej potracila na drodze malego chlopca!!!!!!!!!!!

Gość P-O-L-I-C-J-A
Dziwne masz sny. :classic_cool:

Gość no w takiej sytuacji to racja
ale mi sie kilka razy udało uniknac mandatu za jakies pierdółki, glównie od strazy miejskiej za parkowanie :P

Gość spokojna...
ja nie narzekam fajnie byc ładna laska hahhaha kilku mandatow mniej mam..........ale policjantki to nigdy nie daruja ...zazdrosne :P

spokojna.....a gdyby jakas paniusia pod wplywem przejechala Twojego syna????????????? bo policjant podniecil sie panienka i nie mial sumienia jej karac?

oczywiscie mozna przymnkac oko za zle parkowanie, drobne sprawy ale juz nie za alkohol!

Gość spokojna...
ona...82 przyklady na Twoich dziecach podawaj ok.....juz mnie wkurzylas .....jak naprawde chcesz cos zmienic w tym powalony swiecie to nie zal sie na kafe tylko wez sie do roboty w zyciu realnym...! nie mowilam o takich powaznych sprawach tylko raczej parkowaniu sama sie usmiecham do policjanta zreszto nawet nie musze sie usmiechac zawsze tylko mnie pouczaja ....:P

Gość no w takiej sytuacji to racja
to prawda, jak jest policjantka, to dowala zawsze maksimum, a facet albo puści, albo da minimalna kwote i punkty ;-)