Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co ?????????

Dlaczego brzydcy faceci są tacy pewni siebie i ciągle podrywają ?

Polecane posty

Gość no i co ?????????

Niby gadacie tutaj o 25letnich ciotach-prawiczkach ,a w rzeczywistości takie cudaki podrywają na siłe. Wczoraj miałam kolejny incydent w kinie, jakiś facecik zacząl się na mnie gapic , ciagle odwracalam wzrok bo czulam sie niezręcznie, po seansie podszedł do mnie ,usmiechal sie, probiwal zagadywac,wyciągnać numer :O Fajni faceci najczesciej są niesmiali,skryci ,spojrzą i zaraz uciekają wzrokiem ,a ci brzydale mają wybujałe ego :O

Gość maska noworoczna sylwestrowaaa
fajni faceci przede wszystkim SZANUJA KOBIETY, ale trafiaja na takie, ktro sie same nie szanuja, dlatego nie probuja wiecej, bo jak jedna z druga zacznie go gnoic i dupe obrabiac, to co sie dziwic, ze dzisiaj nikt nie wie, co to szacunek, lojalnosc, zaufanie... i sobie zyja spokojnie, a na kafeterii pelno dziewczyn tych "bad boyow", ktorych po latach juz nie chca.

Gość vccccccccc
a moze nie jestes na tyle fajna, ze CI fajnie chca w ogole probowac cie podrywac o odwracaja wzrok?

Gość HA 2222
vccccccccc - otoz to :D Brzydale widzą ,że nie jestes super pieknością wiec podbijają ;) bo myslą ,ze mają duze szanse. Ja tez patrze i zerkam na ludzi ,kobiety i facetów, co nie znaczy ze jestem nimi zainteresowana :O

Gość niewiadoma20
Fajny facet znajdzie sposob zeby poderwac dziewczyne,prymitywow jest pelno na tej ziemii,az mi sie rzygac chce od tych boskich alwarów.;/

Gość zxcvmnbv
dlaczego ciągle podrywają? Liczą, że w końcu im się uda :P

Dlaczego to że facet Cię podrywa jest dla Ciebie złe? Inne kobiety by się cieszyły, odebrałyby to jako komplement.