Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam się martwić...

Jaki rozmiar kombinezonu kupić na zimę ? DZIECKO MA 9 tyg. PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

tak jak w temacie i w tej chwili zakładam rozmiar 62 i czasami 68 zależy jakie ubranko. Na teraz kupiłam kurteczkę rozmiar 68

Gość a ja.....
moim zdaniem 74, skoro już nosi czasami 68.

Gość fetupaka
zależy ile cm ma Twoje dziecko, ale chyba 74

Gość hitsezonu
2-miesięcznemu dziecku 74???? no chyba że jest wyjątkowo duże... mój miał 6-8 miesięcy zeszłej zimy i spokojnie wystarczyło 68

no w tej chiwili tak jak pisałam zakładam jeszcze 62 ale np. teraz ma body i już widzę że nie może podnosić już rączek do góry swobodnie i ciągnie już te body tutaj w kroku... więc właściwie to już raczej powinnam zakładać 68. Kurczę ona jest naprawdę długa bo przecież rozmiar 68 to jest na 6 miesięcy przynajmniej tak pisze na metce z jednego ubranka... Jak się urodziła to miała 52 cm

więc czy 74 to przypadkiem nie będzie za małe w marcu ? nie chcę kupować dwóch kombinezonów. I dzieczyny polecicie mi jakieś fajne z allegro będę bardzo wdzięczna :)

Rozmiar 74 jest na 9-12 miesiecy !!! Ja kupuje w takim rozmiarze bo mój synio ma juz 68 cm. Jk zacznie sie zima to będzie miał skonczone pół roku. Dla córci chyba wystarczy 68. Najlepie idz z małą do sklepu i przymiez :)

ale nie używane tylko nowe

Idę zaraz córkę zmierzę i ciekawe ile ma cm

Niestety zima długa a dzieci rosna szybko. Ja 3 lata temu urodzilam w e wrzesniu to w polowie zimy kupowałam drugi kombinezon. Teraz prawdopodobnie tez tak będzie. Na początek zimy 74 a pozniej 80. Na Allegro wcale nie jest tak drogo, wiec mozna kupic dwa kombinezony. Pozniej jak dziecko bedzie starsze to przeciez tez nie kupisz mu jednej pary butów - licz sie z wydatkami :)

mój syn też jest duży. Jak miał 4mies. nosił już 74, teraz ma 9 i nosi 86-92 czyli na 1,5 roczne dziecko. Autorko, nie słuchaj, że to niemożliwe, sama wiesz, jakie nosi ubranka, kup większy rozmiar czyli 74

Gość a ja sobie podgladałam all
74

rozmiar 74 to pewnie w marcu bedzie pasował ... mój synek urodził sie duzy bo mial 60 cm, teraz ma 68 cm i ma kurteczke na jesien w rozmiarze 74 z Coccodrillo i jest jeszcze za duza mimo ze inne rzeczy tej firmy z rozm 74 pasuja. Wiec ja bym kupiła 68. W 74 nawet jak powywijasz nogawki i rękawki to dziecko będzie w nim miało luz a to wiadomo nie służy utrzymaniu ciepła.