Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubicie puszystych czy nie

Spokojni faceci zawsze mają gorzej , pod górkę, niestety...

Polecane posty

No wlasnie. I to nie bylo specjalnie, trzymala rekę na podłokietniku , przypadkiem ją dotknąlem ,zabrała od razu reke do siebie jakby parzyło :O Poza tym po co ściemniac z tym autobusem ? Mogla wprost powiedziec, ze nie jest zainteresowana i sie pozegnac.

Gość fghfh
no i co z tego ze odskoczyła? tzn ze juz nie dotknie nigdy zadnej dziewczyny bo jedna odskoczyła:D brak słow

Gość boze ratujcie mnie haha
moze ona tez przypadkiem zabrała reke a nie specjalnie ?

Nie chodzi tylko o to , o calosc.

"no i co z tego ze odskoczyła? tzn ze juz nie dotknie nigdy zadnej dziewczyny bo jedna odskoczyła brak słow" Nie jest łatwo ponownie się przełamać w pewnym wieku. 🖐️ Jak koles spotyka się z wieloma od młodych lat to leci taśmowo, nie wyjdzie z jedną, wyjdzie z inną. Natomiast tacy jak my muszą włożyć w każdy gest sporo sił by się przełamać i jak spotka nas taka reakcja to potem cięzko jest spróbować ponownie. 🖐️

Gość fghfh
Prawiczek bez wiary kolego jestes tak bezdennie bez jaj i głupi ze słow brakuje. w okol tysiace dziewczyn pragnie bliskosci facetów, sni o tym po nocach, zeby ktos ja uwiodł, objał i namietnie pocałował, a ty sie kurwa rozwodzisz nad pojedynczymi gestami. jak ty sobie w pracy radzisz? raz cos spieoszysz i co, zwalniasz sie?

W pracy sobie radzę, jestem pewny swoich umiejętności i dobrze zarabiam. 🖐️ Trudno natomiast byc pewnym siebie z kobietami skoro nie ma się żadnego doświadczenia w takim wieku. 🖐️ Ty patrzysz na to ze swojej perspektywy człowieka doświadczonego, wtedy faktycznie nie trzeba już się zastanawiać bo pewne rzeczy robi się automatycznie. Tak jest ze wszystkim. 🖐️

Gość IMO13855
fghfh - do tanga trzeba dwojga chłopcze. I jakoż mi się wierzyć nie chce w te "TYSIĄCE DOOKOŁA" - tysiące w całym kraju, owszem. Tyle że statystycznie szanse są bardzo marne na trafienie na tą co "MARZY O BYCIU UWIEDZIONĄ". PS. Nie podoba mi się że Mistrz Szczery jest traktowany jak zakłócenia w tle na tym temacie, pomimo, że jego cudowna egzystencja i obecność w tym ciągle was oświeca aura wspaniałości - niewdzięczniki.

Gość fghfh
prbouj probuj probuj i znowu probuj. kobiety chca seksu bardziej od facetów, tylko trzeba umiec to z nich wydobyc. ale jak ktos sie boi porazki to jego zycie bedzie porazka

Gość zs vel empatyczny
się kurwa wpierdala i chrzani bez sensu.

Gość fghfh
kazda heterskesulana kobieta chce byc uwiedziona i kochana kolega. KAZDA

Gość IMO13855
Zapomniałem skasować "w tym". Przez to druga część mojej wypowiedzi wygląda jak galimatias niegodny Mistrza Empatii Kafeteryjnej. :(

Na próbowanie to był czas w wieku 18 lat kiedy próbowali wszyscy i fakt bycia takim, co jeszcze nie próbował, nie był obciachem. Teraz to nie ma już jak rywalizować z tysiącami innych, którzy są normalni. 🖐️ Choć oczywiscie jeżeli czyta to jakiś młody 18-21 letni przegraniec to zachęcam go do działania. 🖐️

Gość IMO13855
I o tym właśnie mówię! Mistrz jest niepocieszony, gdyż ma wypowiedź okazała się poniżej wysokich standardów jakie on wprowadza. Co niemal jest jak potwarz - szczególnie gdy 'post' istnieje ku chwale tak znamienitej osoby.

Gość axelef
prawiki które tu są legitymują się stażem prób od 7 do 11 lat. co im poradzisz? każdy by odpuścił po takim terminie.

Gość fghfh
starania o co?

Gość axelef
ja pierdolę, myśl! starania o dziewczynę, tępa strzało.

Gość fghfh
jezeli ty przez 11 lat staran nie jestes w stanie poznac zadnej dziewczyny i jej uwiesc to nie kto tu jest tepy;d wystrczy ruszyc tyłek i w ciage paru godz, mozna poznac kupe napalancyh dziewczyn. to czy z taka warta byc to inana sprawa

Gość IMO13855
fghfh "kazda heterskesulana kobieta chce byc uwiedziona i kochana kolega. KAZDA" NIE KAŻDA - panie Skrajny (zauważ, że na świecie jest kilka MILIARDÓW KOBIET...). I nie KAŻDA chce być uwodzona przez KAŻDEGO faceta.

Gość IMO13855
fghfh - ile masz lat?

Gość fghfh
promil z tego milirda i masz za duzo pracy na kilka zyc;p

Gość spokojna_ ona
jest w tym coś prawdy... Tak samo z kobietami, za spokojne i ciche na chwilę dobre. Szczególnie wtedy, gdy goimy rany po poprzedniej - wrednej... Potem znudzenie i znowu jazda! Mocne charaktery, pewność siebie, a nawet swego rodzaju olewanie, to to co przyciąga...niestety...

fghfh Przecież chłopak próbował, to o co masz pretensje. Widocznie nie wie jak uwieść kobietę, nie nadaje się do tego.

Mocne charaktery, pewność siebie, a nawet swego rodzaju olewanie, to to co przyciąga...niestety... to zadne "niestety" tylko natura

"nie potrafie sie zachowac przy kobietach ,paralizuje mnie ,nie umiem sie wyluzowac " Podejdź do dziewczyny z nastawieniem, że to skończy się gwałtem. Nie zaszkodzi a może nawet pomoże.