Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionazona

niepokojący śluz i swędzenie po seksie

Polecane posty

Gość zagubionazona

Cześć dziewczyny, mam dość krępujący problem. 4 dni temu kochałam się z mężem dość ostro (ale nie jakoś przesadnie) i następnego dnia zauważyłam dziwne, gęste upławy i coś jakby swędzenie wewnątrz. Pomyślałam, że może zbyt ostro się zabawiliśmy i gdzieś się zraniłam w środku. Ale sytuacja nadal się nie zmieniła, mam wrażenie, że ciągle coś ze mnie cieknie, są to gęste, białożółte upławy, czasem z odrobiną krwi i to swędzenie. Jak myślicie, co to może być? Czy to faktycznie tylko od zbyt mocnego sexu czy może jakieś zarazki, cokolwiek? Do gina wybieram się w poniedziałek jeśli objawy nadal nie ustąpią, ale może ktoś orientuje się co takie objawy mogą sygnalizować? Może wystarczy coś prostego z apteki? Z góry dziękuję za normalne odpowiedzi i pozdrawiam :)

Gość wycieńczona mama..
TEZ TAK MIAŁAM TO CIĄŻA

Gość zagubionazona
wycieńczona mama.. piszesz serio? bo w zeszłym tygodniu robiłam test i wyszedł negatywny, ale może powinnam go powtórzyć... Ja na prawdę nigdy nie miałam podobnych objawów i nie mam pojęcia co mogą sygnalizować...

Gość wycieńczona mama..
CIAŻA na bank jak dużo tego śluzu to może byc i bliźniacza

Gość zagubionazona
to nie jest śmieszne, nie wiem czy podczas ciąży są tego typu upławy bo od jakiegoś czasu staramy się o dziecko i nie mogę zajść w ciążę...

Gość wycieńczona mama..
ale po co się dalej staracie, przecież ci pisze, że już jesteś w ciązy i to raczej bliźniaczej chcesz dorobić jeszcze jedna parkę

Gość zagubionazona
grzybica? a czy można zakupić coś skutecznego bez wizyty u gina?

Gość wycieńczona mama..
proponuje arthotex ale jest na receptę

Gość zagubionazona
up

Gość zagubionazona
kupiłam vagical, wzięłam już 4 globułki i na razie nie pomaga :( jedynie bardziej boli... czy ktoś coś może jeszcze poradzić?

Gość Anna1965
Mumio - Pradawny tajemniczy środek leczniczy na wiele chorób Ta zagadkowa substancja jest uważana i ceniona od wieków, za swoje wspaniałe właściwości lecznicze. Posiada unikalny skład chemiczny; witaminy z grupy B, olejki eteryczne, sterydy, kwas hipurowy i benzoesowy, oraz ponad 50 mikroelementów; chrom, krzem, glin, żelazo, magnez, sód, fosfor, bar, wapń, potas, srebro, miedź, cynk, tytan, ołów, nikiel, bizmut, cynę, siarkę, wanad, beryl, mangan. .etc Tubylcy nazywa mumio "Krwią Gór" lub "Łzami Gór". Ponieważ występuje tylko w kilku miejscach, jest bardzo trudno ją zlokalizować, od wieków miejsca jej zbiorów są ściśle strzeżoną tajemnicą. Przez wiele lat, eksport mumio z Rosji był zabroniony, mumio było i jest uważane za narodowy skarb. Ta rosyjska broń przeciw chorobom, nie ma sobie równej. Mumio w Rosji zostało dokładnie przebadane i oficjalnie licencjonowane do użycia medycznego. Jest ono tam bardzo znanym i szeroko stosowanym środkiem leczniczym wielu schorzeń. My oferujemy naturalne oczyszczone oryginalne Mumio z Rosji i Kirgizji płynie, dokładnie takie samo, które używane jest na dalekim wschodzie od wieków. Przy: chorobach nowotworowych, w tym także: białaczka, rak kości, kręgosłupa, osteoporoza, rak macicy, rak prostaty, rak przewodu pokarmowego, rak płuc i piersi, rak węzłów chłonnych (limfatycznych) i tarczycy. Inne zastosowania : wrzodach przewodu pokarmowego, -wrzody żołądka i dwunastnicy, chorobach wątroby , nerek i trzustki. chorobach serca, nadciśnieniu i niedociśnieniu, żył i tętnic. różnych odmianach gruźlicy, procesach zapalnych, anginie, katarze, przewlekłych stanach zapalnych dróg oddechowych, ostre i przewlekłe bronchity, , zapalenia płuc. nadkwasocie i niedokwasocie żołądka, zapaleniu ucha środkowego i przytępionym słuchu, żylakach, cukrzycy, bólach głowy, migrenach, padaczce, półpaścu i trądziku, astmie, reumatyzmie, złamaniach kości, stanach pourazowych, dyskopatia, (przyspiesza regenerację tkanki). egzemie i łuszczycy, bezpłodności mężczyzn i kobiet, procesach zapalnych u kobiet, nadżerkach szyjki macicy i pochwy, hemoroidach, ropiejących ranach, poparzeniach, zainfekowanych ranach, uszkodzeniach skóry, poparzeniach, odleżyny, łojotokowe zapalenie skóry. do kuracji odmładzających, Badania kliniczne i analityczne potwierdziły, że przyspiesza regenerację skóry, likwiduje podrażnienia, odbudowuje jędrność skóry oraz chroni ją przed przedwczesnym starzeniem się, wzmacnia włosy, działa korzystnie przy swędzeniu skóry głowy, pomaga w zwalczaniu łupieżu, niszczy gronkowca złocistego. Sekret Mumio tel: 790 743 363 sekretmumio@gazeta.pl http://kobiecawiedza.blogspot.com