Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem:/

Czy mój naturalny kolor włosów jest nudny? FOTO

Polecane posty

Gość magda.kujawsko-pomorskie.
jest ok, nie farbuj bo pełno jest sztucznych blondyn a taki kolor jak twoj trzeba miec i tyle

trochę zdjęcie kiepsko wyszło ale włosy mi się podobają (kolor ok i są długie a ja lubię długie włosy u kobiet ;) )

Gość dziaddek
fajny cyc :)

Chodzi mi o to czy jest kolor bez wyrazu, no wiecie o co chodzi. Nigdy nie farbowałam włosów i zastanawiam się czy tego nie zrobić.

Margirit a na jaki kolor farbujesz włosy???

Gość phiiiiiiiiiiiiii
oczywiscie, blondy zazwyczaj sa bez wyrazu :O sama mam blond i wiem ze zupelnie na nikogo on nie dziala :O

Sama nie wiem:/ -> ja wole u kobiety naturalny byle jaki niż ładny farbowany :) mi się twój podoba.

margirit mi się ten pierwszy bardziej podoba:) Dodam, że wyglądam strasznie młodo i myślę nad zmianą koloru aby wyglądać bardziej poważnie:D

a nie podoba Ci się klaudia syfer? tzn jej włosy? Jakbym miała takie długie, bujne to może i bym zrobiła. Ale chyba jednak ten pierwszy :)

Gość direction to perfection
ach te foty...twarz wycieta, ale cycki zawsze warto pokazac, a noz ktos sie zachwyci XD zdjecie ma kiepska jakosc, kolor rzeczywiscie wyglada na nudny, ale moze to wina oswietlenia? nie robmy z farbowania zyciowej decyzji, kazdy kolor mozna pozniej zmienic, tylko idz do dobrego fryzjera.

Gość babbcia
ale masz wielkie cyce

Gość nudy w pracy
Co ty bab się pytasz, na jaki kolor włosy masz farbować? Z męskiego punktu widzenia: najlepsze włosy to takie, z jakimi się urodziłaś. Nienawidzę farbowanych pind.

Levviatan ale ja naprawdę wyglądam zbyt młodo jak na swój wiek:) Mam bardzo dziecinną twarz i może zmiana koloru coś mnie postarzy chociaż,hehe;)

nudy w pracyAle masz ograniczone myślenie "nie lubię farbowanych pind" hahahaTeraz mnie nie nie lubisz bo jeszcze mam naturalne włosy, od jutra od godz. 14 już mnie nie będziesz lubić. Żenua.

Margirit ja myślę aby tylko rozjaśnić o 1 lub 2 tony. Nie chcę wyglądać sztucznie,hehe.

Sama nie wiem:/ -> ależ to dobrze że tak wyglądasz mają 25 będziesz wyglądać na 18 i to jest atut ;) a poza tym naturalne kolory są lepsze niż sztuczne :P

Gość njoiboi
teraz zaczela sie nowa kwalifikacja do avon clubu i abardzo chcialabym sie do niego dostac a by sie dostac musze skladac duze zamowienia moze chciały byscie zamawiac u mnie kosmetyki avon o 20% taniej niz w katalogu moze wasza rodzina albo kolezanki chca kupowac kosmetyki avon pomozcie mi

no ja też nie chcę wyglądać sztucznie.. dlatego ten jasny blond sobie odpuszczę. Zrobię tak jak na 1 zdjęciu kobita. I właśnie się zastanawiam czy ona ma naturalne czy farbowane...

margirit pierwszy kolor jest najlepszy - moim zdaniem:) Wydaje mi się, że może być naturalny.

Gość pięty do odstrzału
nie farbuj, masz piękny ciemny blond!! nie rób z siebie lambadziary

do lambadziary trzeba czegoś więcej niż koloru włosów:) jak zrobi to fryzjer nie będzie to wyglądać tandetnie (dobry fryzjer)

Gość MARGIRIT/ wstaw pozniej zdj
przed i po, bo tez mi sie podoba taki kolorek jak chcesz sobie zrobic, a jaka masz cere i kolor oczu?