Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama nie wiem:/

Czy mój naturalny kolor włosów jest nudny? FOTO

Polecane posty

Levviatan z jednej strony jest to atut, oczywiście:) Z drugiej mam dosyć tłumaczenia się z tego, że już dawno jestem pełnoletnia:D

jasną cerę, niebieskie oczy (no bardziej szare) ale brwi w takim samym kolorze co babka na zdjęciu

postaram się wstawić zdjęcia, tylko raczej bez twarzy, to nie będzie widać jak to do mnie pasuje

Gość dfdfgfdgfg
DYREKTORE masz wlosy oki wiec po co farbowac

No właśnie dobry fryzjer... ja mieszkam w małym mieście i niestety dobrego fryzjera tu brak:/ Więc boję się żeby nie zrobić sobie krzywdy tym farbowaniem,hehe;)

ja też w małym mieście mieszkam, ale akurat mnie będzie farbował gościu, który zawsze do mojej mamy przyjeżdża i dobrze farbuje. I nie jest drogi. Tutaj niby małe miasto, a fryzjerzy biorą nawet po 500zł wyobraź sobie :) jest jeden taki agent.

Gość nudy w pracy
coraz częściej przekonuję się, że baby stroją się i tapetują po to, żeby zaimponować innym babom, a nie facetom. Faceci mają to w dupie.

Ja też mam jasną cerę a oczy koloru piwnego, no prawie podchodzi pod brąz. Ciekawe czy jaśniejszy blond będzie mi pasował...

Sama nie wiem:/ -> blond pasuje do niebieskich :P i załatw sobie faceta co będzie z tobą chodził to nie będziesz się tłumaczyć :P

nuda w pracyIdź pracuj a nie się wpieprzasz i pieprzysz nie na temat :)Już Twoje zdanie znamy. Zapierdalać trzeba!

Jako dziecko miałam bardzo jasny blond, rodzice śmieją się prawie białe włosy miałam, hehe:D Pasowały mi do koloru oczy mimo, że nie mam niebieskich:PZ biegiem czasu zrobiły się takie nijakie:(

Levviatan jakiś tam facet jest ale nie chodzi ze mną wszędzie;)

Gość kjdkff
margirit, przeciez juz nie raz poakzywalas swoja gebe, poza tym wlosy masz blond

Levviatan no nie trzymam, nie trzymam:D Łańcuch w związku to rzecz zbędna,hehe;)

kjdkffpokazywałam, ale nie znaczy, że mam pokazywać znowu i trzaskać foty, żeby dobrze wyjść. Tu chodzi o włosy. I owszem jestem blondynką, ale inny odcień włosów mam. Takie jak autorka tematu. Chyba wiem najlepiej ;]

Levviatan facet jest taki jaki powinien być więc nie potrzebna żadna tresura ani nic w tym stylu:P Margirit czekam na fotki z Twojej przemiany:D Ciekawe czy wyjdzie taki sam kolor:)