Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uderzonazona

Mąż tyran i....

Polecane posty

Gość fghyujikolp
ania? oliwia???emilka?

Gość fghyujikolp
julia??patrycja?? kasia??

Gość miła od dziś
może Gienia?

Gość Uderzonazona
Chyba jednak będzie Amelka;)

Gość fghyujikolp
oo tez ladnie:) amelka:) ale oliwka czy ania albo julia strasznie mi sie podobaja ja bym chciala synka miec kiedys i dac mu na imie patryczek albo alanek:) a corcia to:emilka, julia, amelka, oliwia

Gość Uderzonazona
tak zostanie Amelka;)

Gość fghyujikolp
to ucaluj od nas wszystkich amelcie naprawde kochana zycze ci powodzenia i mam nadzieje ze kiedys bedziesz sie smiala z tego wszystkiego przyjdzie ci cora amelcia 18letnia zabierze cie na balety:) i bedziecie sie smialy z tego ''co bylo kiedys''

Gość Uderzonazona
Jeju jak ja się cieszę że ją mam ona daje tyle siły zapominam o wszystkim innym

Gość fghyujikolp
aa i jeszcze olenka jest sliczne;P tak w razie W

Gość fghyujikolp
wiesz ja akurat mam mlodsze rodzenstwo wiele w zyciu przeszlam i nieraz jak plakalam czy cs to podchodzila sloda siostra twierdzac ze mi TAK SLICZNIE W TYCH KROPACK NA TWARZY(pryszcze) ;P a zobaczysz jak ci mala pdrosnie:) jak na golasa bedzie biegac smiac sie i lapac pajaki:) boze tez chce dzidzie juz teraz zaraz:D mam nadzieje ze niedostane okresu;):P

Gość Uderzonazona
Już postanowione Amelia :) Jutro muszę wybrać się na zakupy i kupić jej wszystkie potrzebne rzeczy bo przez to wszystko z ''mężem'' nawet nie miałam kiedy

Gość Uderzonazona
Tak macierzyństwo to coś wspaniałego masz męża to nie czekaj ;)

Gość fghyujikolp
a rozwod planujesz??

Gość Uderzonazona
Tak planuję rozwód ja cieszę się że mam już spokój że nie muszę patrzeć na jego twarz

Gość fghyujikolp
to wszystko przed toba:) mam nadzieje ze ci nic niezrobi:( bo niewiadomo co takiemu do lba strzeli

Gość Uderzonazona
Całe szczęście mam Gosię (moja przyjaciółka) ona mi pomogła żeby nie rozmowy z nią wieczorami to nie wiem jak dała bym radę

Gość Uderzonazona
Teraz zajmę się moim maleństwem karmienie i w ogóle;) siądę wieczorkiem może. Pa wszystkim

Gość Uderzonazona
Dzień dobry wszystkim, dziś była wariacka noc, przyszedł mój ''mąż'' nie dośc że darł się przed drzwiami to najprawdopodobniej był pijany maleńka obudziła się już był płacz przez większość nocy. Ale chyba będzie dobry dowód w sprawie ponieważ zabrała go policja

Gość Uderzonazona
Jadę dziś obejrzeć kilka mieszkań jestem już umówiona w tej sprawie z kilkoma osobami mam nadzieję że znajdę jakieś odpowiednie,życzcie powodzenia;) Pa

Witam! Cieszę się, że zdecydowałaś się na imię, które ja ci podrzuciłam. Amelka,ładnie naprawdę. Zyczę ci powodzenia w poszukiwaniu mieszkania. Co do wizyty męza w nocy, to masz dobry dowód w sprawie rozwodowej. Trzymam kciuki żeby ci się życie dobrze ułożyło. Napisz jakie rezultaty z poszukiwaniem mieszkania.

Gość week of view
super, jakie imie planujesz:) gratuluje coreczki i odwagi:classic_cool:

Gość week of view
a sorry nie przeczytalam ze juz imie wybrane:) Amelka, dobry wybor:)

Gość Uderzonazona
Byłam w dwóch mieszkaniach 20minut drogi od mieszkania mojej koleżanki jedno nawet może być ma 56 ładne umeblowane ale nie wiem czy się spieszyć czy poczekać jeszcze

Gość Uderzonazona
Bardzo mi się podoba to mieszkanie jest nowocześnie urządzone i nie wymaga prac remontowych także mogłabym niemal od razu się do niego wprowadzać

Gość Uderzonazona
ale może poczekać jeszcze i obejrzeć jakieś inne ,sama już nie wiem chciałabym żeby moja córeczka miała spokój i ciszę a nie żeby w nocy wpadał mój mąż i darł się pod drzwiami , a z drugiej strony koleżanka ja wiem że ona nas obie ''kocha'' ale z drugiej strony wpakowałam jej się na głowę i to z dzieckiem

Gość lkjvvvvv
Koleżanka nieźle się wkopała: ma na głowie niemowlę + awantury urządzane w nocy przez jakiegoś przygłupa, oraz babsko które się zastanawia spokojnie, czy wyprowadzić się wreszcie, czy jeszcze sobie spokojnie poczekać...

Gość do lvkkk czy coś tam
przyszlo ci do głowy pusta palo że na świecie oprocz takich debilnych żmij które czekają tylko na to żeby innym wbic szpile są jeszcze normalni ludzie ? Nie mierz wszystkich swoją ograniczoną miarą tępaku

Nie miej obaw,jeśli zrobiłaś taki krok, że odeszłaś od tyrana to dasz sobie radę sama,a koleżanka zawsze może wpaśc w razie potrzeby,albo na pogaduchy. Ja bym się nie zastanawiała,jesteś dzielną kobietą! Dasz radę!

Gość Uderzonazona
Kto tu jest tepa palą to ja nie będę mówić i proszę bez obrażania mnie zresztą gdy ona nie mogła znaleźć mieszkania kilka lat temu to mieszkała u mnie

Gość Uderzonazona
O przepraszam myślałam że z ta palą to było do mnie nie doczytałam do końca, a w sprawie tego mieszkania zdecydowałam że jednak kupię dzwoniłam już do właścicieli i jutro się tam wybieram