Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uderzonazona

Mąż tyran i....

Polecane posty

Gość SuperMamaaa
Gdy znieczulenie przestanie działać, dopiero wtedy zaczyna boleć.Ja np miałam problemy z pójściem do toalety bo nie miałam siły i miałam znieczulenie ogólne i potem męczyły mnie nudności

Gość Uderzonazona
Ból jest okropny to prawda ale gdy się rodzi nie myśli się o bólu tylko o dziecku,a gdy później dostałam moje maleństwo na rączki boże to cos wspanialego zapomniałam o wszystkich bólach jakie miałam kiedy kolwiek

Gość carmelkowa mama
jej, jak ja Ci zazdroszcze autorko, ze masz juz porod za soba. Mi zostal jeszcze mniej wiecej miesiac i juz sie doczekac nie moge :) Tez bede miec coreczke i tez bedzie miala na imie Amelka :) A poza tym, to bardzo Cie podziwiam, za to ze mialas w sobie tyle sily, zeby odejsc od meza-tyrana. Zycze Ci i Twojej coreczce wszystkiego dobrego, niech sie do was szczescie usmiecha i wszystko uklada sie po Twojej mysli :)

Gość 878798728
"W moim przypadku było tak. Miałam cesarskie cięcie pod narkozą więc nikt mnie nie pytał jakie imię wybrałam dla dziecka i na opasce było tylko moje nazwisko. " tylko że ja tez miałam dwa cesarskie cięcia, i nie ma mozliwosci zeby kogos wypuscili po dwóch dniach ze szpitala!!. Dobrze jak sie zląduje w domu do tygodniu... :( A co do narkozy- juz praktycznie się jej nie stosuje, teraz tylko znieczulenia ZOO... droga oszutko... Szpital wypełnia mase dokumentów, i zdecydowanie wymaga podania imienia dziecka, przeciez zakłada mu tam ksiażeczkę zdrowia, sa w niej wbite pierwsze szczepienia. A matka pierwszą dobę jest na OIomie i nie wstaje w ogóle., potem kilka dni na obserwacji musi byc w szpitalu.

Gość Uderzonazona
mi w ksiazeczce wpisali tylko nazwisko a miejsce na imie zostawili

Gość 878798728
sory, pomyliłam wpisy, widze że rodziłas naturalnie. Ale nawet jakby coś takiego było mozliwe, to nie znam przypadku zeby ktoś wyszedł z totalnie bezimiennym dzieckiem ze szpitala... Pierwsze dni- nawet tygodnie mdleje się z niewyspania, a nie zakłada topiki na forum... I piszesz, że nie mogłaś sie zdecydowac... Ja sie tez nie mogłam, bo miałam dwa wybrane i nie wiedziałam które. A ty z tego co piszesz- to jakby nie myslałaś wcale, całą ciaże, w szpitalu, na bzdurnym forum spytałas jak dziecku dac i przyjęłas od kogoś pomysł na pierwsze lepsze... to dłużej ludzie sie tu zastanawiaja nad imieniem dla psa... :p

Gość SuperMamaaa
Wlazła tu taka 87 cos tam i każdego się czepia spadaj i nie bądź taka mądra bo przy moim porodzie nie byłaś a moje dziecko ma już 7 lat

Gość Uderzonazona
Całą ciąże bałam się żeby nie dostać od męża!

Gość 878798728
a moje ma 14 i sie nie chwalę.... :p poza tym sama spadaj.

Gość a ja znam takie
przypadki chociazby moja mama

Gość a ja znam takie
nie podawala mojego imienia w szpitalu

Gość TAKA SOBIE CZYTELNICZKA
jAK BEZ IMIENIA I NAZWISKA MOGA PRZYJAC DO SZPITALA?

Gość Uderzonazona
witam was wszystkich:) dziś moje życie jest zupełnie inne wesołe i spokojne:)