Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejednakaffeteriankaa

czy to mozliwe zebym byla w ciazy?

Polecane posty

tak sie zastanawiam, czy to mozliwe zebym byla w ciazy? mam 30 lat, od trzech miesiecy jestem mezatka, chcemy juz miec dziecko. Moje cykle trwaja róznie, od 28 do 34 dni. W ciagu ostatnich dwoch lat mialam jeden cykl 36 dniowy i jeden 40 dniowy - tuz przed samym slubem (przyjelam, ze to efekt stresu itd). Teraz kochalam sie z mezem 21, 22 i 23 dnia cyklu (mąz pracuje daleko, wiec widzimy sie ok raz w miesiacy na kilka dni) - i generalnie wydawalo mi sie, ze nic z tego nie bedzie. 24 dnia cyklu mialam lekkie krwawienie - nie wiem czy to bylo krwawienie owulacyjne, bo chyba brzuch mnie wtedy nie bolal. I dzis jest juz 36 dzien cyklu i miesiaczki nie ma. lekko dzis zaczely mnie bolec piersi - jak je ucisne. czy to mozliwe zebym mogla byc w ciazy? wydajwalo mi sie, ze trzydziestolatki juz nie zachodza tak latwo...no i mierze sobie jeszcze temp i mam od kilku dni 36,8 , ale chyba zazwyczaj zarowno przed okresem jak i w czesnej fazie ciazy temp jest wyzsza, wiec po tym sie chyba nie da niczego wywnioskowac.

za materac Ci nie robie ... co ci dadza wypowiedzi ludzi ze jeden napisze ze jestes a drugi ze nie a trzeci cie zbeszta a czwarty oleje . Idz do ginekologa , lepszej prawy nie uslyszysz ludzie mam dosc tych topikow , czy jestem w ciazy czy bede czy urodze czy nie urodze matko i corkooo dorosle kobiety a pytaja na forum czy moga byc w ciazy kierunek---> lekarz kochana lekarz

no tak, ale dzisiaj juz nie pojde

kochana , wybacz ze tak sie oburzylam ale szukalam istotnego tematu wchodze na oglna a tam kurwa co drugi temat taki jak twoj ,.. mi sie juz zygac chce serio .... szanse na poczecie dziecka mialas , umow sie jutro :) i sie wszystko wyjasni

Gość bosheeeeeeeeeeeeeeee
30 lat a glupia jak koza naprawde:O

Gość niuniek12345
a dlaczego nie zrobisz testu? najpierw sikany, później beta HCG w laboratorium, na lekarza to za wcześnie

dzis juz nie ma otwartej apteki w mojej miejscowosci...

moze jeszcze sie ktos wypowie?

Gość bosheeeeeeeeeeeeeeee
dziewczyno a czego oczekujesz ? tego ze ktos ci powie ze jestes w ciazy:O

Gość podaj datę
Podaj datę 1 dnia ostatniej miesiączki i prawdopodobnego poczęcia, i ile dni miał ostatni cykl przed prawdopodobnym zajściem w ciążę??? Wylicze na moim kalkulatorze - mi się sprawdziło co do dnia.

Gość a mnie jeszcze inaczej
moim zdaniem szanse na ciążę są bardzo małe, bo niemożliwe, żebyś miała tak późno jajeczkowanie

1 dzien ostatniej miesiaczki to 25 sierpnia, wspolzylam 15,16 i 17 wrzesnia...

poczekaj jeszcze kilka dni i zrób test. skoro najdłuższy cykl trwał 40 dni to 40 dnia zrób test. a czy jest szansa? szansa zawsze jest, jak tylko jest seks to i ciąża może być.

ostatni cykl mial 29 dni, wczesniejszy 27 dni, a trzeci od konca - 40 dni (ale to byl miesiac slubu...) , ogolnie mam z reguly cykle 31 dniowe zazwyczaj

Gość podaj datę
Miałam cykle podobne jak autorka 30-34 dni, tuż przed zajściem w ciążę miałam cykl 34 dniowy, w ciążę zaszłam 21 dnia, licząc od pierwszego dnia miesiączki. Także moim zdaniem bardzo prawdopodobne, że mogło się udać :)

jeśli zaszłabyś w ciąże z któregoś z tych stosunków to ten cykl musiałby trwać najmniej ok 35 dni (owulacja jest około 14 dni przed miesiączką) ale mógł równie dobrze trwać 40 dni. dlatego radzę poczekać jeszcze trochę.bo na razie test może nie wykazac ciąży (jeśli ona rzeczywiście jest).

Gość podaj datę
A więc tak, jeżeli byłby to cykl 33-40 dniowy, to bardzo duże prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży. Natomiast przy cyklu 27-29 dniowym, to jest małe prawdopodobieństwo poczęcia. Życzę, żeby się udało i pozdrawiam.

Gość maga17495
Witam. Pierwszy dzień miesiączki mialam 13 września. 24 września współżyłam z chłopakiem (stosunek przerywany). Podejrzewam, że pomimo wytrysku na zewnątrz trochę nasienia dostało mi się do wewnątrz. Jak duże są szanse na to, że jestem w ciąży? Dodam, że nie jest to dla mnie problem. Czekam na odpowiedź. ;)