Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starapanna.....

Są tu jakieś stare panny? Co odpowiadacie jak rodzina się z was śmieje

Polecane posty

Gość starapanna.....

i chce swatać z jakimś starym kawalerem albo rozwodnikiem :O A Wy nie chcecie żadnych związków? Pytanie do kobiet powyżej 25 roku życia.

powyzej 25 lat to juz stara panna?? swiat dawno sie smienil:D z reszta i tak Cie zaraz zjada 'single' napisala to szczesliwa mezatka;)

Gość starapanna.....
kuppa ciekawe masz zainteresowania....

Gość purpura_to_moj_płaszcz
Fajna masz rodzinę, nie ma co:) Może też się z nich pośmiej, np. "ale ciocia ma krzywy noc, może na operację pożyczyć?", a na ewentualne pretensje odpowiedz, że tak cię wychowali, więc niech teraz ponoszą konsekwencje.

Gość poznaniak III pokolenie
Jesteście z Poznania?

Gość starapanna.....
Nie jestem z Poznania.

przed slubem moja rodzina sie ze mnie nie smiala, ale niektorzy pytali kiedy slub (z moim mezem, przed slubem bylismy kilka lat razem)

Gość uleczkakkkk
a co to innych obchodzi to twoje zycie nastepnym razem tak powiedz, albo bez ogródek zeby sie odpierdolili. mi babcie robią przytyki jak tam jezdze, ze najwyzsza pora (mam 24 lata) dlatego między innymi juz kawal czasu mnie u nich nie bylo z rok bedzie. moja kolezanka zwiazala sie z rozwodnikiem jest od niej o jakies 11 lat starszy, a zachowuje sie gorzej niz nasi rowiesnicy. mysli, ze jest pepkiem swiata bo zechciala go o wiele mlodsza, ladna dziewczyna ktora mu gotuje, sprzata itp itd. a on siedzi na internecie i wchodzi na konta bylej zony. ja nie chce faceta po przejsciach, jesli facet jest rozwodnikiem to musi byc z nim cos nie tak. miedzy nim, a moja kolezanka jest coraz gorzej wiec ja rozwodnika bym nie chciala. niech sie sami swataja z rozwodnikami. fajna masz 'rodzine' ze chca cie wpieprzyc w takie bagno.