Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fashionbyfit

rzucam palenie!!!

Polecane posty

Gość fashionbyfit

WITAM, NIE PALĘ OD GODZ 8. ZABEZPIECZYŁAM SIĘ GUMAMI NICORETTE- POLECAM SĄ DOBRE I SKUTECZNE- PRZYNAJMNIEJ JAK NA RAZIE :) KTO PRZYŁĄCZA SIĘ DO RZUCANIA?

Gość week of view
ja od tygodnia nie pale:) wiec czuje sie czlonkiem klubu rzucajacych:classic_cool:

Gość week of view
bemkag serio ludzisz sie ze dostaniesz skrzyneczke?:)

Gość fashionbyfit
może najpierw kilka powodów, dla których rzucam: - kaszel - chrypa - problemy z oddychaniem - słaba kondycja - brzydkie zęby - nie chcę byc zależna od kawałka papieru z wysuszonymi ziołami itp

Gość fashionbyfit
super,że dołączyliście :) jak jest po tygodniu, czy były jakieś chcwile załamania? co ci wtedy pomagało?

Gość week of view
wiesz co, ja powiem ze mi swietnie idzie! nie chce mi sie nawet chociaz wiem dobrze ze ktoregos pieknego dnia przyjdzie kryzys np jak wypije wiecej i bedzie ciezko

Gość fashionbyfit
JA NA SZCZĘSCIE NIE PIJE... STARAM SIĘ ZDROWO ODZYWIAĆ, UPRAWIAM SPORT- I TYLKO TO PALENIE. ALE POWIEDZIAŁAM SOBIE DOŚĆ, BO JEDNO Z DRUGIM SIĘ WYKLUCZA- JAK MOŻNA ZDROWO ŻYĆ PALĄC?

Gość kaśka %$*
Powodzenia!

Gość ja nie paliłam pół roku i było
ok ale po pół roku tak mnie zaczęło ciągnąć do fajek ze znowu zaczelam :(

week of view jestem tego 100% pewna :D a co do palenia ja już 3 lata nie palę :)

Gość fashionbyfit
JA NIE PALIŁAM DWA LATA I WRÓCIŁAM DO TEGO G***A! TERAZ MIJA PRAWIE ROK OD PONOWNEGO ZAPALENIA I MÓWIĘ DOŚĆ, BO PO CO MI TO? SZKODA KASY NA COŚ, CO NIC CI NIE DAJE

Gość fashionbyfit
BEMKAG- GRATULUJĘ! MOŻE JAKIEŚ RADY NA POCZĄTEK?

na początku nie paliłam ok 3 tyg, potem tak mnie ciągnęło że zapaliłam jednego. Był tak ohydny, śmierdzący że już nigdy więcej nie wzięłam papierosa do ust :D Najgorszy początek, piłam dużo mineralnej i jadłam cukierki lodowe :D Moja kumpela żeby rzucić zaczęła kupować papierosy bez nikotyny i też się jej udało :)

Gość truskawkowelato
:) Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze to poradzę tym, którzy jeszcze nie rzucili a chcą bardzo:) Genialne są tabletki TABEX, (na receptę) zero skutków ubocznych, nie zawierają nikotyny, nie kosztują majątku jak nikorety i inne bzdety (jedno opakowanie starcza na cały okres rzucania palenia, a kosztuje ok 50 zł). Ja rzuciłam 5 miesięcy temu. Teoretycznie bierze się je miesiąc, ja 5 dni i rzuciłam. CUDO. Nikt o tym nie wie, bo nie reklamują jak nikorety (bardzo drogie). działa na zasdadzie, że pierwsze 5 dni bierzesz i możesz palić, po 5 dniu już nie palisz. 4 dnia już nie ruszyłam fajki. i nie pale do tej pory. A CO NAJWAŻNIEJSZE: Ani razu po tym czasie mi się nie chciało. Nic. ani do piwa, ani do kawy. nic a nic.

Gość fashionbyfit
PRÓBOWAŁAM, ALE NIE BYŁAM KONSEKWENTNA W ICH ZAZYWANIU- JESZCZE GDZIEŚ JE MAM :)

Gość tabex
potwierdzam skuteczny i nie chce sie palic!

Gość fashionbyfit
NAJGORSZE PODOBNO PIERWSZE 3 DNI ...

Gość truskawkowelato
fashionbyfit--> naprawdę warto, trochę konsekwencji, a DZIAŁA, a ile się oszczędza w porównaniu z nikoretami. No i nie zawiera nikotyny, która tez uzależnia, wiele osób potem ma problem z rzuceniem tych gum i innych specyfikó. Na tabexie (1 opakowaniu) rzuciła moja koleżanka z pracy, jej mąż i jeszcze jej pół paczki zostało. Mam wrażenie, że te tabletki wyłączają coś w mózgu, co sprawia, że się chce palić. A ja wiem co mówie paliłam ponad 10 lat

Gość fashionbyfit
JAK JUŻ NIE PALIŁAŚ TEZ JE BRAŁAS?

Gość truskawkowelato
:) no właśnie niby powinnam przez miesiąc, ale ja już po 5 dniach odstawiłam tabletki. Czyli 1 dzień brałam bez palenia. W sumie po prostu stwierdziłam, że już nie będę i koniec. Nie chciało się w ogóle. Ale myślę, że dobrze pobrać jeszcze przynajmniej ze dwa tygodnie po minięciu tych 5 dni co można palić.

Gość truskawkowelato
nie kupuj, chyba mam to na e booku, mogę przesłać. Nie tą specjalnie dla babek, ale tamtą tez czytałam i nie jest zbyt odkrywcza. Powiem tak, autor przez całą książkę po prostu mówi, że wcale nie chcesz palić. Przesłać Ci?

Gość fashionbyfit
TAMTA TEZ MAM NA EBOOKU, WIEC DZIEKUJE :) MAM NADZIEJE, ZE MOGE LICZYC NA WSPARCIE?

Gość truskawkowelato
:) Jak to mój mąż mówi: wspieru wspieru :) i przekonała Cię tamta książka, jak skutecznie rzucić palenie?

Gość fashionbyfit
ŚREDNIO, SKORO PALIŁAM DO TEJ PORY- ALE MA COS W SOBIE, A CZYTALAS TA SPECJALNIE DLA KOBIET?

Gość truskawkowelato
fashionbyfit--> Przepraszam ale muszę mykać, odezwę się jak potem odnajdę ten temat. Pozdrawiam cieplutko, trzymaj się DA SIĘ. staraj się zająć czymś innym, zając ręce, myśli.

Gość fashionbyfit
DZIĘKUJE ZA WSPARCIE :*

Gość fashionbyfit
KTOŚ JESZCZE DOŁĄCZA DO GRONA EKSPALACZY>?