Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modowamaniaczka

Wasze ulubione modowe blogi?

Polecane posty

Gość modowamaniaczka

Macie jakies fajne ulubione blogi? O modzie , urodzie itp?

Gość modowamaniaczka
nikt?

Gość amarantowytulipan
Nikt nie zaglada na zadne modowe blogi! Wystarczy spojrzec jak nudno wiekszosc polek sie ubiera, niestety obserwuja blogi o gotowaniu i jak byc perfekcyjna gospodynia ;)

Gość modowamaniaczka
Dziewczyny jestescie?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
a small world of fashion:P

Gość modowamaniaczka
hahah ale z takich serio fajnych:0 tam zagladam tylko po to zeby poprawic sobie nastroj i posmiac :)

Gość vfhdbvjdfbhvjhdfb
czasem tez zagladam na anxipanxi albo jestemkasia

Gość vfhdbvjdfbhvjhdfb
albo fashionelka lub DaisyLine

Gość vfhdbvjdfbhvjhdfb
jeszcze jest jeden fajny blog ale zapomniałam jak sie nazywał. wkleje link jak sobie przypomne ;P

Gość modowamaniaczka
tz lubie jestem kasia ma fajny styl:) co do fashionelki to nie przepadam za jej stylem dosc powaznie sie ubiera a poza tym pamietam jej bloga z czasow kiedy ubrana byla od stop do glow w new look i nie bylo to raczej stylowe, wiec ten jej styl troche mi sie naciagany wydaje i udawany;/

Gość modowamaniaczka
Ja lubie: Jestem Kasia eveline fashion diary kiedys lubilam alice point ale to jak zaczynala teraz jakos stracila smak i wyglada ciagle jak zapita menelica;P jes mercedes kiedys ekscelencja teraz przesadza, przestylizowuje sie i robi sie z siebie emo/ czy tez cos innego czym nie jest;) charlizemystery

Gość vfhdbvjdfbhvjhdfb
nie znajde tego bloga ;( wiem ze prowadziła go chyba 20-letnia Basia, ktora ma synka i zrobila sobie na wlosach ombre ;P

Gość vfhdbvjdfbhvjhdfb
ekscelencja to jakas porazka :(

Gość tez mezzatkaa
FASHIONELKA UBIERA SIE ZWYCZAJNIE NIJAKO JAK DLA MNIE

Gość modowamaniaczka
ekscelencja wygladala kiedys fajnie ostatnio ogladlam zdjecia z pocztakow jej bloga naprawde super:0 teraz jej chyba sodowka odwalila;p Mam tez inne mniej znane blogi ale podalam takie ktore lubie z tych bardzij znanych:) Tez nie rozumiem zachwytow nad fashionelka ona jakas taka nijaka jest iw idac ze prowadzi tego bloga dla zyskow samych:) wydaje sie byc taka nadeta;P

Gość vfhdbvjdfbhvjhdfb
ale i tak moja ulubienica jest Madame julietta ;D i cajmel ;D 👄

Gość vfhdbvjdfbhvjhdfb
ja sie nie zachwycam fashionelka i nigdy jej cale stylizacje nie przypadly mi do gusty a pojedyncze ubrania ;P a napisalam ja bo czesto na fb sie udziela i zapamietalam

Gość modowamaniaczka
Ty nie ale ogolnie lasnie mysle ze jest dosc popularna i wogole nie wiem z czego to wynika:) Ogolnie ma sporo kasy stac ja na prade itp wiec to nie sztuka fajnie sie ubrac:0 Ja najbardziej lubie blogi kiedu dziewczyny potrafia wygrzebac cos z lumexow itd:0 Np lumpexoholiczka

Gość marek kierownik biedronki
kobity wpiszcie "blog modowy prosto z warszawy" :-D faceci tez potrafią, a jak :classic_cool:

Gość madziora hmm..
zapraszam do mnie na rozdanie do wygrania 100zł www.styliowo.blogspot.com www.topmodeo.pl

Gość Anna Kowalik
Ojej widzę, że ktoś wpisał tutaj adres mojego bloga;) Dla mnie jest to zaszczyt, więc zapraszam dalej do siebie: http://anna-kowalik.blogspot.com/ A jeśli chodzi o blog, który mi się najbardziej podoba to: http://silesiastreetlook.blogspot.com/ jest to blog na którym dziewczyny umieszczają zdjęcia modnie ubranych osób, które można spotkać najczęściej w Katowicach. Pozdrawiam i zapraszam do siebie! Anna http://anna-kowalik.blogspot.com/

Gość blog pieknej dziewczyny
a piece of anna czy jakoś tak, lubię tam zajrzeć, bo dziewuszka jest naprawdę ładna.

Gość blog pieknej dziewczyny
modowamaniaczka, zajrzyj na ten, co podałam, dziewczyna właśnie w lumpeksach się ubiera, a wcale nie można poznać :)

Fashionelka jest chyba najmądrzejasz z blogowych modlek, a na pewno najbardziej cwana, ale odkąd zaczęła promować drogie gadżety, przestałam tam zaglądać. Kinga z Warszawy wydaje się taka normalna, wkleja fajne filmiki, niczym się nie przechwala na nikog nie pozuje Daisy ma idealne życie i przez to trudno ją lubić:))) ale psa ma zajefajnego a small world of fashion to już widzę legenda

Gość anjaa12312
Ja ostatnio wchodze na www.dontblamemee.blogspot.com

Gość Tomek Lesniara
polecam mój:) tomaszlesniara.blogspot.com