Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Widziałem właśnie dwie pary 18 latków

Polecane posty

Trzymali się za ręce. Ja mam porawie 10 lat więcej i nie chodziłem z dziewczyną za rękę.

looooser - czesc :)🖐️ ja wczoraj jak bylem z psem na spacerze widzialem parke calowali sie i szli za reke i trzeba przyznac ze zazdroscilem troche :o

Pewnie tak, ale oni pewnie tego nie doceniają. My byśmy doceniali bo tyle lat żyjemy samotnie.

Gość ssssssssssssssss
a skad wiesz, ze mieli 18 lat, pokazali dowody osobiste?:)

ludzie nie wiem jak ale z taka latwoscia znajduja sobie kogos a jak sie im znudzi znajduja kogos nowego ot tak poprostu nie doceiaja jakie maja szczescie dla nich bycie z kims seks to cos naturalnego i prostego do zdobycia a dla mnie to jest marzenie :)

Gość ssssssssssssssss
no to juz sie mijasz z prawda, prawda?

Msz rację, nie woadomo dlaczego tak jest. Inny mają co tydzień nową dziewczynę, a tacy fajni i wartościowi faceci jak my przez prawie 30 lat nie mieli żadnej. To jest chamstwo kurwa!

a tacy fajni i wartościowi faceci jak my" to już dzisiaj 2 wspaniały dowcip jaki słyszałem

Tacy wspaniali i wartościowi, że aż was żadna nie chciała by nie naruszać waszej świętości :P

Regres - jestesmy dobrzy bo inni nie dbaja o kobiety bo mysla ze moga miec kazda i zdradzaja zle traktuja a my bysmy tego nie robili

zle traktuja a my bysmy tego nie robili wiem ble ble wiem ... to tak samo mozna porównać do przykładu !!! dajcie mi 1.000.000 euro ja ich nie stracę ja sobie tylko będę je trzymał :) Oczywiscie 1.000.000 euro nigdy nie miałem :)

Gość kocham fiku miku
kocham fiku miku a ona jest na topach looosera