Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxcxczxzc

Nie chcę być filigranowa

Polecane posty

Gość zxcxczxzc

Wiem, że tego nie zmienię, więc nie ma co marudzić ale... jest mi tak przykro, kiedy patrzę na prawdziwie dobrze zbudowane kobiety :O Nikt mnie nigdy nie zechce 😭

Gość zxcxczxzc
hmmm

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
heheh to dobrze ze cie nikt nie chce :)

Gość pan młody 123
niech zgadnę - i masz bardzo krótkie nogi - nie lubie takich karłów - przegrana jesteś

Dziewczyno, przynajmniej nie musisz się wiecznie głodzić, żeby być szczupła. Ja od 17 roku życia jestem ciągle na diecie, żeby nie przekroczyć 55 kilo :(

a ja chcę być filigranowa :D no i jestem (proporcjonalna, a nie jakieś krótkie nogi czy długi tułów jak to sobie niektórzy myślą)No i mam faceta :classic_cool: adoratorów amatorów też także nie narzekam

margirit - bo takie filigranowe kobiety są śliczne. Zupełnie mnie to nie dziwi, że mają powodzenie. :)

no ale co kto lubi, niektóre płaczą ze są filigranowe, albo chcą być, a niektóre chcą być 'normalne' że tak powiem...kwestia upodobań :)

Gość zxcxczxzc
Nóg akurat nie mam krótkich... to nawet nie o to chodzi, tylko po prostu wolałabym być "grubsza"

Ja tam bym się chciała zamienić z kimś i stać się taka filigranową kobietką. Szkoda, że tak się nie da...

Gość zxcxczxzc
Rhovannion, a ile masz wzrostu? Wolałabym mieć 170 niż swoje 160

Gość u mnie w firmie
faceci uwielbiaja tylko malukie kobietki, wlasnie takie jak Ty :) ja mam 170 cm wzrostu, wiec sie nie łapie ;P

tu nie chodzi o wzrost tylko o ogólny wygląd.Filigranowe też mogą być spasione. A kobieta 170 też może być atrakcyjna. Tylko skrajności nie są fajne

Gość zxcxczxzc
No, ja jestem szczupła, niska, drobna - czyli pewnie filigranowa, poza tym mam dość dziewczęcą urodę... niby mam wcięcie w talii i inne bajery, ale nogi chude, przez co noszę tylko spodnie ;) A jak się robi chłodno, tak jak teraz, to śmigam w trampkach, jeansach i bluzie/swetrze no i wiecie... :O

no w sumie racja... spasiona nie jest filigranowa :) ale filigranowe i brzydkie też są.

Jak ja bym chciała mieć chude nogi, żeby móc założyć spódnicę... Moje marzenie - spódnica do kolan. Ale moich nóg pokazywać nie wolno, a schudnąć już nie chcą żadną siłą.

Gość zxcxczxzc
Rhovannion, daj spokój! Mam chude łydki, i przez pewien czas próbowałam ćwiczeń, żeby je trochę powiększyć... i co? I nic :O

ja mam chude nogi i chciałabym mieć grubsze :) I wątpię, że byś chciała mieć takie patyki :D

Gość zxcxczxzc
Margrit, ja mam dokładnie to samo - uda w miarę ok, a łydki chude :D

Ja mam potężne łydki i nic z nimi nie zrobię, bo po prostu są umięśnione. Okropnie to, moim zdaniem, wygląda. Dlatego nosze kiecki do ziemi albo spodnie.

no.. lipa z tymi łydkami. Ale noszę czasem spódniczki (rzadko) i krótkie spodenki. No jak jest lato to wolę już pokazać nogi niż się pocić

Gość zxcxczxzc
Ja tak samo, całe życie w spodniach

przestańcie.... ja widuję naprawdę mega grubaski w miniówkach, albo leginsach, gdzie 'skórka pomarańczy" jest doskonale widoczna. Skoro one się nie wstydzą, co czemu my mamy się wstydzić ? z chudymi, albo z dużymi łydkami (na pewno nie są jakieś wielkie jak u kogoś kto waży więcen niż 100kg)