Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam ja mama

Czy to prawda że gdy śnią się wypadające zęby to ktoś z rodziny umiera?

Polecane posty

Gość ja mam ja mama

Dziś miałam taki sen.... To co czekamy na śmierć? :D

Gość kery co wymyśliłaś
a co to może oznaczać, jeśli śniło mi się, że stałam przed lustrem, patrzyłam na swoje odbicie i szczotkowałam zęby suchą, twardą szczoteczką. Kaleczyłam sobie dziąsła, krew lała mi się jak jakiemuś wampirowi, po szczęsce, po szyi, czułam ból tych dziąseł :o

Gość boseee nogi....:)
niestety u mnie się taki sen sprawdził, po 2 miesiącach zmarl moj teść.

Gość jedno puytanko
Jasne to ja też mogę powiedzieć że śniły mi się zęby a po 10 latach zmarł mój ojciec. Co to ma wspólnego?

Gość jedno puytanko
a po jakim czasie to sie stało?

Gość dwtklsytwu
jakby tak bylo to umarla by cala moja rodzina, znajomi, sasiedzi i ksiadz probosz, tyle razy snilo mi sie zer wypadaja mi zeby

Gość ewelela1987
Mnie od 5 lat raz na jakiś czas nawiedza sen o wypadających zębach za1 razem nie przywróciłam do tego snu uwagi.Za drugim zaś razem zapytałam mamy czy ten że sen może mieć jakieś znaczenie odpowiedziała że ponoć nie wróży to nic dobrego.To strasznie dziwne ale za każdym razem jak śnią mi się te wypadające zęby ktoś znajomy lub z rodziny umiera.Po 3 takim śnie zaczęłam mówić na początek swojemu chłopakowi o tym że ktoś umrze i niestety spełniało sie w samym roku 2010 przeczułam za sprawą snów śmierć 5 Niestety nie które osoby które o tym fakcie wiedziały zaczęły mówić ze jestem opętana i takie tam nie miłe rzeczy typu ze pewnie komuś życzyłam. Jeśli chodzi o sny były rożne typu że sama wyrywam kilka a potem reszta sama wypada lub same wypadały po kolei jeden za drugim po przebudzeniu się czułam się koszmarnie nie raz modliłam się aby nic tylko się nie działo.Nie raz trwało to 3 dni max 3tygodnie i dowiadywałam się o wypadku na Stępnie śmierci lub od razu o zgonie .Pierwsze trzy śmierci które zapoczątkowały sny w moim życiu tyczyły mojej bliskiej rodziny.Następne znajomych Zaprawdę nic w tym przyjemnego nie ma .

Gość o my god
nie,nie prawda...nasze sny nie maja tradycyjnych wytlumaczen...i kazda intelligenta osoba powinna to wiedziec...zamiast tracic czas na takie glupoty poczytaj Sygmunda Freuda

mi sie codziennie śniło że wypadały mudżynkowi zęby i tym sposobem cała moja rodzina powymierała i zostałam sama-JAK PALEC:D:D:D:D:D:D