Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Industrial Records

Białą idiotka nasłuchałą sie debilnej muzyz z jamajki a dzikus ja zaatakował

Polecane posty

Gość jak bedzie mu w niej do twarzy
chciał zrobić znią tarło, hahahha, jaki tekst :D

Gość słucham możdzera
dancehall i inny grubsony to muzyka tarła

zaaaajeeeebiiiiiste reggae (zwłasza nasze polskie Paprika Korps)A co do tego filmiku to ci murzyni jakieś dzikusy. To nie tarło nawet tylko ją rucha przez ubranie. Chyba chcieli ją ośmieszyć tak myślę

Gość Bułka biszkoptowa
Rhovannion- pokrec dupa na karaibach , murzyni z robia z toba to samo :) taka ich kultura , sek w tym ze mlode białasy sie tym zachwycaja

czym tu się zachwycać? Że sponiewierali dziewczynę? Ona się chciała tylko pobawić - świetnie się ruszała, widać było, że czuje taką muzykę, a Ci faceci się nad nią normalnie pastwili. Masakra.

Gość Bułka biszkoptowa
Rhovannion- czi czarni to chłota i dzikusy to fakt. chceili ja ponizyc, zauwaz ze tam były zcarn kobiety i dzieci i bili im brawo. mnei zastanawia dlazcego tak wielu polakó słucha dancehallu, przeciez to debilna muzyka do tarła. cos jak disco polo jamajskie

Gość Bułka biszkoptowa
zauwaz tez ze ona jako pierwsza zaczela mu "nadstawiac dupe" wiec dlatego znazwałęm ja idiotką !! gdyby to była rodzima kobieta to seksownie by z nia potanczyli ale nie zrobili by takiej zanady. chcili ja ponizyc a ona za madra nie była. Pamietacie ta z mam talent co kreciła dupą? ciekawe jak ja odbieraja na jajajce

Ta dziewczyna z Mam talent tańczyła w konkursach z Jamajkami i nawet ma jakieś osiągnięcia taneczne na Jamajce. Dla mnie dziewczyna z filmiku nie jest głupia - po prostu chciała się pobawić i nie widzę w tym nic złego, że chciała pokręcić tyłkiem, skoro to potrafi. Przeraża mnie tylko to, że ją upokorzyli i nikt jej nie pomógł. Wyobrażam sobie jak ja bym się poczuła w takiej sytuacji.

Gość dzamajka ma jajak
:P

Gość odfndopfhnwdhofffas
o lol

Gość mi się filmik kończy
jak on zaczyna udawać za nią ruszanie dupskiem i nagle się urywa, why? co tam się dzieje? sekszą się naprawdę przy wszystkich czy co? mi się urywa po paru sekundach

tzn? konkretnie co zrobić?odświezyć???? :-D

dobra, widziałam :-O żenada, głupia idiotka jeszcze wymachiwała tyłkiem przy wszystkich to się doigrała

Gość ta która kreci tyłkiem
ale dlaczego nie naskakujecie na tych murzynów

bo murzyn to murzyn :-P facet to facet. To kobieta powinna wiedzieć jak sie zachować, a ona kręcąc tyłkiem przy wszystkich ewidentnie domagała się czegoś takiego. nikt tam się tak nie wyginał, a faceci wyczuli konwencję, ze to dziwka to i zachowanie takie

Gość w sumie ten perwszy dał jej na
nauczke, ale pózniej juz przesadzili. ona poswirowała ale ci kolesie tez byli maksymanie zenujacy

mi się filmik kończy - nie zgadzam się z Tobą. To, że kręciła tyłkiem, to nie znaczy, że chciała, żeby ją sponiewierano. Od Twojego myślenia już tylko krok do tego, że kobieta może sprowokować gwałciciela.

oj tam, nie doszukuj się już niczego w moim myśleniu. jest piątek, jestem skonana i piszę to przez strumień świadomości, totalnie oderwana od myślenia... facet nie ma prawa tknąć kobiety choćby łasiła się koło niego całkiem naga, jesli ona tego nie hcce, ale ta laska ewidentnie ich prowokowała i sama nadstawiała tyłek, mogła odejśc, ale wolała nadal machać tyłeczkiem.Ja wiem, ze mnie by tak nie potraktowali, bo mam swoją godnośc i w życiu bym się tak nie zachowywała jak ona i tyle w temacie, ma nauczkę!

Moim zdaniem, nie mieli prawa jej tknąć. Poza tym, ona później próbowała uciec, ale jej nie pozwalali. Przynajmniej ja to tak odebrałam. Idąc tym tropem, 3/4 dziewczyn na polskich dyskotekach powinno być tak potraktowane jak ta panna, bo zachowują się identycznie. Wyobraziłam sobie po prostu, jak ja bym się czuła gdybym chciała się pobawić, a spotkałoby mnie takie coś.

ona się nie chciała pobawiać, ona ewidentnie czekała na większe emocje, no i dostała, może nie do końca takie, o jakich marzyła, ale zachoiwanie jej było karygodne, jak dziwka. mam gdzieś to, co jej zrobili, moim zdaniem zasłużyła sobie na to

Gość .adolf husler .
tak tylko,ze ona się tak bawiła bo chciała być tak potraktowana przez czarne bydło

Gość dwet
ale jaką dostała nauczkę?