Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emila jesienna

Bez sensu...

Polecane posty

Gość Emila jesienna

Znamy się od roku. Na początku był tylko znajomym, w dodatku niezbyt bliskim. Chłopak jakich tysiące, niczym się nie wyróżniał, taki spokojny, samotnik. Potem wszystko się zmieniło. Ujął mnie sobą, zaczęłam o nim myśleć... No i doszło do tego, że nie myślę już o nikim innym... Inni faceci nie mają dla mnie znaczenia, w każdym doszukuję się cech tego jedynego... A on? Pewnie nawet się nie domyśla...

Gość Emila jesienna
:(

Gość Mini 86
to może powinnaś go uświadomić??? :)

Gość Emila jesienna
Właśnie nie wiem, czy powinnam. On jest typem zamkniętego w sobie indywidualisty i sprawia wrażenie kogoś, kto ma w nosie płeć przeciwną. Znajomi mówią, że nigdy z nikim nie był i wygląda na to, że nie chce tego zmieniać...

Skoro nigdy z nikim nie był to znaczy że jest przegrańcem. Z takim to tylko same kłopoty. 🖐️ O ile nie ma jeszcze 25 lat to możesz coś tam próbować, gdyż istnieje szansa, że nie ma zlasowanego mózgu. 🖐️

Nie licz na to że sam się jakoś zorientuje, zgadnie lub oświeci go grom z jasnego nieba. Tak jak napisałaś to wygląda na wycofanego do kobiet. Jak nic nie zrobisz, będziesz dalej cierpieć.

Gość Emila jesienna
Nie znamy się aż tak mocno. W ostatnim okresie nasze kontakty ograniczały się tylko do cześć. Inna sprawa, że on nie dąży do kontaktów.

Gość Emila jesienna
Ma 22 lata. Ja jestem o rok starsza. Chciałabym nawiązać z nim bliższy kontakt, ale nie chodzimy już razem do grupy, widujemy się coraz rzadziej... On tylko się uśmiecha i mówi "cześć", ale potem idzie dalej...

Napisalas "Ujął mnie sobą, ". Potem napisałaś że wymieniacie się "Cześć". Jak i czym Cię ujął?

Gość Emila jesienna
Ujął mnie swoim stylem bycia, zainteresowaniami, poczuciem humoru. Dobrze nam się rozmawiało. Potem jednak podzielili nas na grupy i kontakt się znacznie osłabił...

Gość Emila jesienna
Chociaż nie znam go aż tak dobrze, to czuję, że jest dla mnie ważny. Że gdyby tylko zrobił pierwszy krok, to na pewno bym to doceniła. Tyle że on wciąż tego nie robi. Czy to znak, żeby zapomnieć?

Gość Emila jesienna
Każdego dnia godzinami o nim myślę, wyobrażam sobie te wszystkie chwile, które nigdy nie miały miejsca, a w tle śpiewa jego ulubiony wokalista... Tak mi przykro...

Gość Emila jesienna
Ano planuję jeszcze próbować, ale on jest taki zamknięty na drugiego człowieka. Pewnie znowu okaże się, że się narzucam, a ja nie chcę nic poza tym, żeby móc lepiej go poznać...

Gość poradniczek.
ale Ty jesteś beznadziejna, sama napisałaś jaki jest. a faceci tego typu praktycznie nigdy nie wykonują pierwszego kroku, nawet trudno im nawet w znikomym stopniu okazać zainteresowanie wobec dziewczyny/kobiety. jeśli będziesz dalej pisać posty i nic nie robic. to może zmarnujesz świetną szanse...

Gość poradniczek.
powiedz mu prosto z mostu co czujesz, zamknięty w sobie typ bynajmniej Cie nie wyśmieje, ani nie będzie plotkował. powodzenia dziewczyno

Gość Emila jesienna
Szukam jakiejś okazji, żebyśmy mogli znowu pogadać sam na sam. Wiem, że nie będzie plotkował, ale z tego, co widzę on jest dość ironiczny i boję się, że potem będzie mnie oceniał.

Im bardziej uciekasz w fantazjowanie o nim a miej robisz oddalasz się od szczęścia. Niestety - żeby w życiu coś się zdarzyło zmieniło - trzeba DZIAŁAĆ. Szczęście nie spada z nieba jak meteoryt - trzeba na nie zapracować.

Kolejna 'krowa' która dużo muczy, do roboty Dziewczyno, bo nim się obejrzysz zostanie Ci tylko świat fantazji.