Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kacha535

Czy ćwiczenia na drugi podbródek, naprawdę pomagadają ? :) łączmy się !

Polecane posty

Gość Kacha535

mam niewielki drugi podbródek :D aaa Witam :* nie przywitałam się, a już zaczynam ;) no więc mam ten podbródek i na internecie znalazłam ćwiczenia, jak się go " pozbyć " jestem osobą szczupłą, zawsze nią byłam..;) ale wydaje mi się.. że te ćwiczenia na podbródek szkodzą ! nie wiem dlaczego.. wydaje mi się, że jak będę tak naciągała szyję.. to bardziej mi zwiotczeję ten podbródek ;/ takie uczucie.. co Wy o tym sądzicie ? :) proszę o pomoc i pozdrawiam ! ;* ps. moje najjjulubieńsze forum :)

Gość Kacha535
prosze ! ;)

Gość Kacha535
?? ;)

Mozesz mi opisac kilka tych cwiczen?? Tez mam ten klopot i przez to czuje sie grubsza niz jestem :)) pozdrawiam

Gość Kacha535
1.wyciągnąć język jak najdalej i trzymać go w górze :) 2.odchylić głowę i przez 10 seksund trzymać napiętą ;) 3. wymawiać głośna głoski A I O U Y ;) 4. robić tzw " przodogryz " i dużo innych ćwiczeń znajdziesz na internecie : ) ale.. m i się wydaje że jak ja to naciągnę to stan podbródka się pogorszy ? nie wiem dlaczego :(

Wydaje mi sie ze kazda skora sie naciagnie przy wielokrotnym uzywaniu, to chyba nawet logiczne :)) moze starac sie uzywac kosmetykow do ujedrniania albo nawilzania te cwiczenia napinaja fajnie miesnie podobnie jest w przypadku biustu jak chce sie go ujedrnic to trzeba wzmocnic miesnie klatki :))