Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZmotywowanaPanna

Właśnie otworzyłam piwko

Polecane posty

Krombka- Juz widzialam gdzies te zdjecie , a na Tym zdjeciu bylo jak Pewny Pan byl tak bogaty ze pomogl tutaj jedej pomogajacej i przeslal jej na konto 60zl.. dziwni tu ludzie nawet kopiuja swoje KLATY;)

tak dokladnie Dziewczynka chciala sprzedac spodnie a sponosor ktory jej pomogl mial te same zdjecie...co Ty.

Ona - zmienilem nick = zdjecie nalezy do tego samego wlasciciela :) Ale jaki sponsor ze mnie? :P I to bylo 66,66zl ;) Panna - to piekne oczeta :) A gdy ktos glaszcze opuszkami palcow Twoja reke to posiadasz moze ... gesia skorke? Co jeszcze zwierzecego posiadasz? - moze instynkt? ;)

Oj to przepraszam w takim razie, ale troszke zle zrobiles moim zdaniem mogles pozostac na swoim; .. a niebieskie oczy krolweskioe czyli moje ale juz sie wtracac nie bede.

Mowisz - masz ;) - ale pewnie zbyt ulegly jestem :( Cos mi sie wydaje, ze Panna padla po tym piwku :P

Oj nie padłam nie padłam buszowałam po innym topicu :) Gęsia skórka to i owszem przy każdym dotyku , cóż jeszcze zwierzęcego kocie pazurki a instynkt no może troszkę....:)