Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za mloda na dzieci

Mój facet chce slubu i dzieci a ja mysle, ze to za szybko

Polecane posty

Gość za mloda na dzieci

Jesteśmy ze sobą rok. Układa nam się świetnie jednak uważam, że to za wcześnie na rozmyślania o ślubie. Po za tym mam dopiero 23 lata i nie chcę zmarnować swojej młodości na pieluchy. Mój partner jest ode mnie starszy i pragnie już się ustatkować. Jednak czy to nie za szybko?

"Co nagle, to po diable" - jak mówi stare przysłowie. Jeśli uważasz, że dla Ciebie, to za "szybko", to widocznie tak jest. To Twoje życie i to Ty decydujesz, jak je masz przeżyć. 🖐️

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
do niczego sie nie zmuszaj, jesli nie chcesz jeszcze rodziny i dzieci to sie do tego nie probuj przekonac bo potem bedziesz żałowac i bedziesz nieszcześliwa, jestes młoda korzystaj z zycia a Twój facet musi poczekac

Gość za mloda na dzieci
W pewnym sensie on mnie rozumie jednak wiem, że ślub i dzieci to jego wielkie marzenie. Kiedy mu powiedziałam, że o ślubie porozmawiamy za kilka lat to trochę się załamał. Obawia się, że nie dożyje swoich wnuków. Jego rówieśnicy mają już pozakładane rodziny więc on pewnie w tym towarzystwie czuje się wyobcowany. Bardzo go kocham jednak się obawiam, że pośpiech może jedynie wszystko zepsuć.