Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1733333333333333

kobiety 170-175cm ile ważycie? :(:(

Polecane posty

175cm- 61 kg, chciałabym tak ze 6 mniej, kiedy tyle ważyłam czułam się najlepiej

Gość manaaaam
ja jak ważyłam 60 kg na 173 to cm mialam takie same jak wazac 68 ...!wiec wyczyn zaje***ty

Gość agati123
175 i waga mi sie wacha co raz od 55 do 58 kg i jestem zadowolona :) i też ręce patyczki ;o o zgrozo ;p

Gość kołopiórka
Ja przy 177 mam 58kg i o ile waga w normie to pracuje nad sprężystością na siłowni. Waga nie mówi wszystkiego o sylwetce, aczkolwiek zgodzę się, że opinie że przy 170 - 65-70kg to akurat jest to kpiną. Ten cytat "kochanego ciałka nigdy za wiele" niedługo będzie podciągany i pod 80kg wagę.

Gość pocieszajcie się dalej
że macie na czym usiąść, buhahaha faceci raczej na to nie poleca :P

Gość *liliann
171cm, było 56kg a teraz wolę nie wiedzieć 😭

Gość Dardanika
A ja mam 170 i 52kg mam dwoje dzieci 31 lat i ciągle wydaje mi się że jestem za gruba źle mi w moim ciele mój ojciec zawsze mi powtarzał że okropnie wyglądam i nadal tak siebie postrzegam. Zazdroszczę wszystkim którzy są zadowoleni ze swojego ciała :(

A ja przy wzroście 177 ważę 77 kg (47 lat) - i dobrze mi z tym ... Było źle, jak ważyłam o te 18 kg więcej.

Wiec ja na początku Sierpnia przy wzroście 175 ważyłam UWAGA 87,00 KG. Dzisiaj jest 06.012.2011 i wazę 71,00 kilo. Jeszcze z miesiąc będę kontynuować dietę do 65 a potem zacznę z niej wychodzić tak żeby zakończyć wszystko na 60,00 kg myślę że dobrze to zaplanowałam. Co wy na to..??

Gość mikusia86
54 kg.

Gość Werix
175 cm ważę 67 kg, jestem zgrabna i noszę M, wystarczy. Jak miałam 70 też było ok.

Gość ja mam 172 cm i waze
az 72 kg! dąze do 62 - wtedy czulam sie i wygladalam ekstra, nosilam rozmiar 38. A teraz 40-42 masakra. Bardzo ciezko mi jest schudnac. cwicze 4-5 razy w tygodniu, fitness, spinning do tego dieta.....i ech. No dobrze jest 10 cm mniej w tali i pare cm mniej w biodrach ale kilogoramowo sie nie rusza.

176, 58kg. Wymiary: 85-60,5-96, udo - 48. Niedawno schudłam. Moim zdaniem ważne są też wymiary. Można np. być szczupłym a dużo ważyć, bo ma się mięśnie. Wg BMI Twój zakres wagi to: 55kg-73kg (przy czym wiadomo 55 i 73 to wartości skrajne). Musiałabyś zapewne ważyć ok 72kg żeby mieć wagę w normie ale nie gwarantuję ile będziesz mieć wtedy tkanki tłuszczowej a ile mięśni a to jest też bardzo istotne. Bo możesz mieć np. 55kg i zero mięśni a za to całkiem sporo tłuszczu a możesz mieć np. 70kg ale za to niewiele tłuszczu i umięśnienie co jest dużo zdrowsze i wtedy sylwetka wygląda dużo lepiej (nie mówię tutaj o kulturystkach, bo można mieć ładne mięśnie ale tylko trochę zarysowane, mówię mniej więcej o czymś takim http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRD7_exmQUck_pxv0JTHh5JjGHGEFjuzsVqTe7eP4VRQOeW5Ib6TSaaA-3gmA), więc TO ZALEŻY. Pamiętaj, że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz. Dodatkowo zmierz sobie nadgarstek i zobacz jaki masz typ budowy kości. Ja mam np. 13 cm i jestem drobnokoścista więc automatycznie będę ważyć mniej. Niemniej w Twoim przypadku 80kg to nadwaga. Jeśli nie ćwiczysz to prawdopodobnie ok. 15kg.

Gość qwertyuiopplkmnbgv
wzrost 173 waga 73 kg wymiar pod biustem 85 cm talia 78 cm 93cm i o dziwo ostatnio na basenie faceci sie zamna ogladali było mi super :D , wydaje mi sie że tu chodzi o proporcje co stego że dziwwczyna chuda jak patyk a nogi za krótkie ramiona za szeroki nie atrakcyjna twarz itd , tu sie liczy całokształt :) ja mam ciemną karnacje włosy czarne do pasa buzia nie najgorsza i kawal cycka i może to to .?ja gbym była wysuszonym szkieletem to nie wiem czy by to ładnie wygladalło:) to moje zdanie, no moze 5 kg w dół by sie zdało ale nie więcej!!!