Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotelikowa-mama

Jaki najlepszy fotelik dla roczniaka?

Polecane posty

Gość fotelikowa-mama

Witam, niedlogo moj syn skonczy rok, wazy 12kg, powoli chodzi, z mezem na urodziny chcemy mu kupic fotelik, juz taki wsadzany przodem do kierunku jazdy, w duzym przedzile wagowym. Poleccie firmy NAJLEPSZYCH fotelikow? W sklepie u mnie sa Romera, Recaro, Chicco....

Gość 11122256666
ja mam jesden taki :http://www.ceneo.pl/1459163 ogólnie może być, ale latem po prostu nie da sie w nim jeżdzić, córka jak miała 8 mies zaczęła w nim jazdę i teraz też jeżdzi (ma 2 i pół roku), ma taką tapicerkę że mała po 5 min jest mega spocona, ogólnie fotelik jak fotelik, poza tym ciężko się obicie ściąga, bedzie w nim nadal jeżdzić, no chyba że komuś go wcisnę niedawno dla syna kupiłam taki: http://www.strefakierowcy.pl/product/id/4133 jest super pod kazdym względem, i posłuży bardzo długo, do końca czyli do 12 lat, naczytałam sie wiele o różnych fotelikach i ten jest w cenie przyzwoitej i bardzo bardzo bezpieczny, poczytaj na fotelik info naprawdę polecam ten Britax

moja córka też ma rok, mamy fotelik Coneco Zenith. Sprawdza się superowo i rozkłada się do pozycji pół leżącej co jest super sprawą bo młoda często nam przysypia w samochodzie

Gość 11122256666
no własnie o tym Zenicie mówię, tapicerka jest do dupy, parząca i ciężko ją zdjąc, a pozycja półleżąca zostawia wiele do zycznia, głowa macha sie na każdym zakręcie jeśli poduszki czy wałka nie podłozysz

Gość mama roczniaka i nie tylko
ja uwazam, ze najlepsze sa maxi cosi lub britax.