Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boje sie boje......

Czy oplaca sie robic kurs na prawo jazdy? jest taka niska zdawalnosc egzaminow

Polecane posty

Gość Boje sie boje......

Zawsze chcialam miec prawo jazdy, mam juz 24 lata, Jednakze wszedzie naokolo slysze , ze sie zdaje za 5-6 razem, co chwile czytam ze jakies zmiany w procedurach egzaminacyjnych ii coraz trudniej zdac. Czy oplaca sie podejsc, sprobowac..? czy serio jest tak ciezko? Zdawal ktos z was w tym roku...?

ja zadałem za 2 razem. oO zdają za 5-10 razem a potem na drogach nie wiedzą co maja zrobić bo tak naprawdę nie nadają się do jazdy...

Gość jiojoi
zdają za 5-10 razem a potem na drogach nie wiedzą co maja zrobić bo tak naprawdę nie nadają się do jazdy... NIe wiem jak jest z osobami ktore nie zdaly po 5-10 razy, ale wiem, ze nie zdanie 2-3 razy to wcale nie wyznacznik uiejetnosci przyszlego kierowcy. W osrodkach jest OGROMNA korupcja i tak naprawde zdaje minimalna ilosc osob, tj. na grupe zdajacych musi zdac np. 20% i tyle wlasnie zdaje. Jak egzaminator nie ma sie do czego przyczepic, to ci powie, ze za malo ogladalas sie w lusterka albo mala dynamika jazdy...

Gość dżordżini armani
a czy opłaca się podchodzić do matury skoro zdawalność jest coraz niższa? :/

Ja zdałam za pierwszym razem :D Równo w moje 18. urodziny. Niedawno zrobiłam na motor, też łatwo poszło. Ale fakt, dużo osób zdaje za którymś tam razem dopiero :( Ale tym bym się na pewno nie zrażała, musisz spróbować przecież, skoro chcesz.

Gość moim zdaniem rob i nie
rob i nie czekaj jestes coraz starsza coraz trudniej bd ci znalezc czas zeby to zrobic a po drugie w nastepnym roku wchodza nowe przepisy bd inny egzamin iles tysiecy pytan ktore nie bd dostepne i bd takie pytania zrobione w formie wizualizacji i bd mial np 20 sekund zeby na to odpowiedziec bo to bd tak jakbys ty jechala tym autem ja zdalam niedawno za pierwszym razem i ciesze sie ze mam juz to z glowy ROB NIE CZEKAJ:)

ja za 1 zdałam :)To zależy od egzaminatora. Ale jak się jeździ faktycznie jak pokraka to ciężko zdać (jak tych dobrych uwalają)Ale 13 raz ponoć jest za darmo :D

Gość gość
Ja teraz idę na kurs na prawo jazdy do szkoły www.koszela.com.pl we Wrocławiu i robię to dla siebie. Dlatego nie rozumiem podejścia czy się opłaca, zawsze warto spróbować

Gość gość
Jak będziesz jeździć przepisowo, ostentacyjnie patrzeć w lusterka, upewniać się 50 razy i generalnie jeździć jak zastraszona p***a to przepuszczą. Nie przepuszczają często tych co dobrze jeżdżą i dynamicznie to wtedy im wmawiają wymuszenia itd. Albo wyjątkowe sieroty. Dobrze też mówić na głos, jeżeli ktoś Cię przepuści np, bo kamery tego nie rejestrują, a tak to masz dowód.

Gość gość
moim zdaniem opłaca się, prawo jazdy przydaje się w życiu codziennym wiem to z własnego doświadczenia kurs robiłam w OSK Alfa Białystok, egzamin zdałam za pierwszym razem

Gość gość
Jak się człowiek przyłoży, to zda. Znajomej nie zależało, to oblewała jeden egzamin za drugim, a jak prawko było jej niezbędne do wymarzonej pracy, to zdała za pierwszym podejściem ;) Jak chcesz, mogę polecić dobry ośrodek szklenia kierowców w którym się uczyłam, a mianowicie www.cskrozped.pl .

Gość gość
oczywiście się opłaca ja chodziłam na kurs do OSK Alfa w Białymstoku i nie żałuję!

Gość gość
W moim przypadku się nie opłacało....6 razy podchodziłam do egzaminu praktycznego...na 7 podejście już się nie zapisywałam bo dostałam od moich kochanych braci prawo jazdy w wersji kolekcjonerskiej z offshoreidcardscom. Oni zawsze mieli szalone pomysły!

Gość gość
2 podejscia w Polsce, wyjazd za granicę zaraz po drugim podejściu. Po kliku latach zdałam za 4 podejściem w Londynie i śmigam sobie... Warto próbować!

Jasne, że się opłaca, najważniejsze to zacząć jeździć od razu po egzaminie i się nie bać, bo z czasem człowiek coraz bardziej strachliwy ;)

Gość Emilia

Ja postawiłam na razie na prawo jazdy z deluxe dokumenty kolekcjonerskie!