Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama z dylematem

500 zl na osiemnastke wystarczy?

Polecane posty

Gość mama z dylematem
tak, ja wiem,ze pieniadze nie sa najwazniejsze!! corke kochamy, mamy z nia dobry kontakt, spedzamy czas razem i mimo,ze mamy pieniadze nie rozpieszczamy je na codzien, sa wazniejsze sprawy i wartosci niz szastanie kasa. ale uwazamy z mezem,ze 18 urodziny to wyjatkowy dzien i symboliczne zakonczenie dziecinstwa ktore wiaze sie ze zwrostem odpowiedzialnosci i samodzielnosci. chcemy juli ulatwic dorosle zycie i stad kurs na prawko bo wiadomo,ze bez auta ani rusz. impreze tez jej robimy, bo z kieszonkowego to raczej nie jest w stanie zaplacic za to. troche bedzie wystawnie, ale pal licho - niech ma. i tylko pytam czy dac jej dodatkowa kase

Gość mama z dylematem
przepraszam za bledy, ale jestem juz troche zmeczona

Gość asa tadarasa
Zamiast kasy dałabym jakiś drobizag, nawet w tej samej cenie. Chodzi o to, żeby stanowił pamiątkę. Bo pieniądze znikną równie szybko, jak sie pojawiły :)

Gość mama z dylematem
ooo na to nie wpadlam :) moze cos z bizuterii? na mlodziezowych gadzetach sie zbyt nie znam, wiec moze to bedzie dobry pomysl :)

Gość mama z dylematem
juz mi sie spodobal ten pomysl :):) dziekuje za porade :) jutro poszukam ladnego pierscionka lub kolczykow. rzeczywiscie osiemnatka do dobry czas by zaczac nosic prawdziwa bizuterie :)

Gość asa tadarasa
Cieszę się, dobrej nocy :)

Gość mama z dylematem
dobranoc :)