Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5t5t

Wkurzyłam się na męża..

Polecane posty

Gość ozeszkurwajapierdolekurwamac
oo jeba ny

Gość nie każdy czasownik kończy się
literą "ę"

Ale akurat "pracuję" kończy sie na ę. Ja równiez początkowo myślałam, ze autorka pisze o sobie, że to ona pracuje. Niby jeden głupi ogonek, a zmnienia treść zdania. Ale to tak na marginesie. Autorko, może udałoby sie uniknąc pozyczki? W końcu jak za prąd zy mieszkanie zapłacisz po terminie, to dziury w niebie nie będzie. Choć przypuszczam, że to szaleństwo męża będzie wam się odbijać czkawka jeszcze przez kilka misięcy. A co on mówi? Bo chyba przecież zadałaś mu takie pytanie?

Gość autorka ma chore dziecko
ale pomocy nie chce, obraziła się

Gość 5t5t
Przyznaję się że nie czytałam ostatnich wypowiedzi bo prawdopodobnie wiem co tam jest czyli obrażanie mnie dlatego nie czytałam i co więcej nie zamierzam czytać... alvia mój mąż nie bardzo rozumie jak na razie o co ta cała złość i dlaczego nie chce prosić moich rodziców o pieniądze. Niestety ten rachunek był bardzo ważny bo jego uregulowanie które było do dziś wiązało się z kwestią czy sprawa trafi do komornika czy nie. A co do kolejnej wypowiedzi z tej strony to tak, autorka ma chore dziecko cierpiące na porażenie mózgowe i w związku z tym kiedy cały dzień jest sama to nie ma czasu siedzieć na forum, skoro i rozmówcy to w większości nastolatkowie. Pozdrawiam i dobranoc.