Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5t5t

Wkurzyłam się na męża..

Polecane posty

Gość 5t5t
No to dziwne z tymi kanapkami bo jakoś przed moim wyjazdem zawsze sobie do roboty brał zupę, drugie danie i podgrzewał a tu nagle musi się biedak hamburgerami żywić, no doprawdy zadziwiające...

Gość jhajdh
Normalne relacja rodzinna? Rozumiem autorko, że jakby on wyjechał to też przygotowałby ci jedzenie na ten czas? Wszak to normalna relacja rodzinna.

Gość 5t5t
Ludzie... Chorzy jesteście czy jak? Jak maż jest w domu to on gotuję, on sprząta, on pierze. I tak jest to normalna sytaucja. Ja nie wiem... A dobra... Z dzieći nie nagadam... Żegnam.

Gość jhajdh
Hehe jak już nie pasuje księżniczce to będzie nas od dzieci wyzywać. Dziewczyny mają rację. Ale żyj sobie jak chcesz, generalnie wszystkie mamy to w doopie.

Gość sdfvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvz
sam sobie podgrzewa? To co nie mógł wziąć tego żarcia do roboty?

Gość 5t5t
I o to chodzi że nagle nie mógł a raczej to mu się nie chciało

Gość sdfvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvz
oznacza to że to cipa,wygodniś i niedojda :o

Gość nicka nie posiadam po co mi
jak można się nie szanować pewnie jesteś kurą domową :o

Gość dobrzeimmmmm
to nie on cipa, tylko baby są głupie bo dają sie tak pomiatać

Gość nicka nie posiadam po co mi
nawet jakby mu nie nagotowała do by poszedł do KFC

a ja bym zla byla nie o to, ze nagle mu sie nie chcialo, czy tyle kasy przetrwonic.... ale o to, ze ci co wieczor w zywe oczy klamal, wiedzac, ze zaraz po przyjezdzie do domu jego klamstwa wyjda na jaw..... i tu trzeba ubolewac.....

widac twoj maz jest przyzwyczajony do gotowych obiadkow i sam by sobie nie poradzil moj potrafi sobie cos tam ugotowac ale najczesciej kupuje kilebache i bule ja prawie wcale nie gotuje:)tragedii nie ma

Gość rftttttttttttttttttttt
debil z niego i kłamie w żywe oczy !

asak-mój nawet potrafi całkiem przyzwoity rosół ugotować ;)

moj tez ostatnio zrobil rosol i kurczaka,ziemniaki,marchewka z groszkiem nic nie mowil,ze cos bedzie gotowal wracam z pracy a tu obiad

ogólnie dobrze sobie radzi z podstawowymi daniami :)

no moj tez:)ale zrobi tez flaki z kalmara,pyszna zupke rybna-mniam

Gość Oczywiście że
zupełnie nie rozumiem o co chodzi.Chłopina pracuje 14 godzin codziennie/galeria handlowa,żona też pracuje.I nagle zrobił się problem bo ten głupi mąż wydał aż 500 zł w ciągu 14dni na jedzenie.Mało tego,rodzina bezdzietna popadła z tego tytułu w niedostatek i musi się posiłkować pożyczką.PARANOJA.

Gość baszaga
Ale jak nie zezarl tych mrozonek to macie przynajmniej co jesc :D:D:D A on mial te mrozonki ze soba do pracy nosic? :D Ale glupie prowo! :P

a dlaczego prowo od razu? Akurat takie kury domowe co latają za mężsusiem krok w krok w polsce to normalka ;)

Gość 5t5t
Po pierwsze jak mój mąż jest w domu to gotuję ale w kuchni wykazuję się jedynie w dni wolne bo pracuję. na co dzień i nie jest w stanie być w pracy i jednocześnie gotować. Po drugie nie pierwszy raz gdzieś musiałam wyjechać i jakoś sobie radził i nie trwonił pieniędzy na śmieciowe żarcie, tym bardziej wiedząc jaka jest nasza sytuacja. Po trzecie ja nie pracuję bo nie mogę. Po czwarte tak, mój mąż jest głupi bo 500zł to dla mnie bardzo duże pieniądze, myślałam, że dla niego również, chyba się pomyliłam. Po piąte nigdzie nie napisałam że jesteśmy bezdzietną rodziną. Wyjechałam z córką na rehabiitację ponieważ mamy niepełnosprawne dziecko. Po szóste w jakimś sensie popadliśmy w niedostatek bo do poniedziałku mamy zapłacić rachunki a mąż wypłatę będzie miał ok. 20 października. Po siódme tak, to paranoja.

w wolne dni nie pracuję w tym sklepie? Dziwne.....

Gość brrrrrrrrrrr
matko,jakie te baby głupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!skoro przebimbał,niech odrobi.Przecież macie te smakołyki,które przygotowałaś,więc nie zginiecie z głodu! Mój pacan za to wydaje na mandaty,za prędkość, za gadanie przez tel. Komornik u nas ostatnio był,bo kretynowi zapomniało się o mandacie.Kurwa!!!

Gość 5t5t
A dlaczego ma pracować? bo nie bardzo pojmuję te zdziwienie?

Gość a bo to...
jakbyś miała w domu dwoje dzieci - oba niepełnosprawne.... współczuję facet się zachował totalnie nieodpowiedzialnie niech pożyczy kase od swoich rodziców albo sprzeda coś swojego nie masz obowiązku pomagac w zdobyciu tych brakujacych 500 złotych miej honor, godności i nie daj sie wykorzystywac i soba poamiatac a jemu powiedz, ze jest zwyczajnym baranem o pustej głowie niech wie, ze to co zrobił to totalna głupota

Gość ktkttykuy
Tu panie mają ewidentny problem z czytaniem ze zrozumieniem...I nad wyraz rozwiniętą wyobraźnię ;) Oczywiście każda z pań które tu się wypowiada robi obiad tak aby starczyło tylko dla niej, pierze tylko swoje, i odkurza tylko swój kawałek dywanu. I nic nie robi dla tego samca jaki wtrąca się w życie jej i jej wytworów lędźwi.

Gość 5t5t
Jego rodzic nam kasy nie pożyczą, od kiedy urodziła się córka nie mają z nami kontaktu... Sprzedać też nic nie sprzeda. Podejrzewam że podprowadzi pieniądze przeznaczone dla dziecka ae wtedy niech go matka boska broni bo nie ręcze za siebie

niech odrobi niedojda i tyle.

słuchaj jeśli naprawdę wcześniej nie roztrwaniał pieniędzy to musi być jakiś powód i jesteś pewna że wydał te pieniądze w kfc?

może na dziwki wydał albo pracuję na czano