Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkodatylkodzieci

chorzy rodzice

Polecane posty

Gość biednedzieciiiiiiii
a tusk jeździ i namawia do rodzenia, no i takim niemądrzy myślą, że dobrze robią, tylko, ze tusk winien ze swoich pieniędzy utrzymywać takie rodziny

Gość hurewew
ta, rodzinka wie kiedy jakie pisemko do mopsu napisac i nie muszą isc do pracy.na tyle dzieci to i z 20000 zł wyciagną miesięcznie i po co isc pracowac?obiady w szkole za darmo,ksiązki za stypendium za darmo,zwolnione z opłat typu ubezpieczenie,komitet.LUUUUUUZIK.i TAKIE MATKI BEZSRESOWO SIĘ MIŁUJĄ I PŁODZĄ DZIECI :)A CO MAJA DO ROBOTY?NO tv JAK MAJĄ POOGLĄDAC :):):)SZOK.

Gość blakkkkkk
co najgorsze, ze oni robią te dzieci przy już narodzonych, no bo jak mają jeden dwa pokoje, to gdzie, pozostałe dzieci klaszczą starym glupim przy robocie

Gość hurewew
Dla mnie to czysta polska patologia.mozę i u nich porządek ale jak 20osób w domu siedzi dniami w 3 pokojach to moze i miotła machnąc i zamieśc.

Gość asssasa
gdyby głupota ludzka miala skrzydła to by fruwała

Gość xxxxxxyyy
Nie mam nic przeciwko rodzinom wielodzietnym, ale tylko wtedy gdy kogos stac na te dzieci i moze im zapewnic godne warunki - rany ja oni robia te dzieci - starzy obok syna i synowej czy na zmiane - tak na dobra sprawe to w takim kurniku nawet trudno ustalic czy szanowny malzonek we wlasna zone trafil a nie przypadkiem na synowej wyladowal.