Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest tu na sali lekarzz

skonnczyłam antybiotyk a ona ciagle masakrycznie kaszle

Polecane posty

Gość jest tu na sali lekarzz

10 dni antybiotyku kontrola -gardło czysciutkie a ona ma takie ataki kaszlu ze szok !! co jest ?

Gość truskawkowe ciastko
mój trzy letni syn też dziś kończy antybiotyk i nadal kaszle,cos mu jeżdzi jeszcze w oskrzelach i też nie wiem co dalej z tym zrobić

Gość skoro Ty skończyłaś antybiotyk
to może czas na lekarstwo dla dziecka?

mój miał to samo tussicom 2* dziennie pół saSZETKI,SYROP SALBUTAMOL 3 RAZY DZIENNIE 2,5 ML NA NOC SUNECOD KROPLE 3-4 DNI 15 KROPLI NADAL NIC A TERAZ MA PRAWOŚLAZ 2-3 RAZY DZIENNIE I NADAL KASZEL-TREZBA PRZECZEKAC A MŁODSZA MA 2RAZY DZIENNIE FLAVAMED 4-5 DNI I POTEM MAM DAC PRAWOSLAZ ZOBACZYMY PRÓBUJCIE DOMOWYMI SPOSOBAMI-JESZCZE HARBAPECT MI POLECIŁĄ

polecam herbatkę z kwiatów podbiału , pić kilka razy w ciągu dnia więcej niż ciepłą , z miodem ! do tego syrop z babki lancetowatej , jeżeli masz możliwość nazbierania samemu babki na łąkach mogę dać przepis do zrobienia samemu syropu , jest bardzo skuteczny ! po co dzieciaczki śrutować antybiotykami ,

Gość mama fajnego chłopaka
kaszel utrzyuje sie jeszcze jakiś czas, bo drogi oddechowe oczyszczają się. Nie denerwuj się. Zaloguj sie na portalu dziecko24h i po godzinie otrzymasz odpowiedź od pediatry na swoje pytanie.