Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez zebow kobita

Praca w Coscie albo Starbucksie- jak aplikowac?

Polecane posty

Gość bez zebow kobita

Tzn zaniesc dokumenty osobiscie i pochodzic czy czekam jak naiwna przy necie az pokaze sie informacja ze kogos szukaja?

Gość kazek dentysta
nie ma co czekac tylko obchodz wszystkie lokale po kolei i tam skladaj aplikacje, o przyjeciu zalogi decyduja raczej managerowie indywidualnych sklepow , moze jakies powazniejsze pozycje sa oglaszane na necie, mam znajoma w starbucksie i ona mowi ze codziennie po pare osob przychodzi i sklada aplikacje, jak kogos szukaja to przegladaja aplikacje, nie oglaszaja stanowisk w necie, poza tym tez duzo osob przyjmuja po znajomosciach, pytaja sie wsrod zalogi najpierw czy znaja kogos kto szuka pracy

Gość moja przyjaciolka w polsce
wiem ze jedna z tych komercyjnych kawairni - mozliwe ze pret a manger ma takie wlasne recruitment office kolo victorii chyba- zobacz sobie na ich strone.

Gość markisd e
bylem w tym centrum rekrutacyjnym na victorii - pret a manger ; z czego sie orientuje codziennie wplywaja tam dziesiatki czy nawet setki aplikacji; w precie zarabia sie 6 na godz plus 1 funt bonusu czyli 7 na godz okolo 1000 funtow na miesiac - nie wiem czy tak jest teraz moze lepiej sprobuj oglosic sie na www.gumtree.com good luck

Gość markisd e
bylem w tym centrum rekrutacyjnym na victorii - pret a manger ; z czego sie orientuje codziennie wplywaja tam dziesiatki czy nawet setki aplikacji; w precie zarabia sie 6 na godz plus 1 funt bonusu czyli 7 na godz okolo 1000 funtow na miesiac - nie wiem czy tak jest teraz moze lepiej sprobuj oglosic sie na www.gumtree.com good luck

Gość do pracy w cofee shopie
najlpeij jest zaniesc dokumenty samemu a nie czekac na ogloszenie,.

Gość njnkj
7 brutto? masakra:O

Gość oiscacccc
7 funtow w cafe shopie to masakra? :D oczekujesz krolewskiego wynagrodzenia za taka podstawowa prace czy co?