Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba dzialac

Jak przeszkodzic temu związkowi???(kolosalna roznica wieku)

Polecane posty

Gość trzeba dzialac

Moj ojciec ma 46 lat i kreci z taka jedną co ma 33 l, to jest az 13 lat roznicy!!!Tak samo jakby sie 15-latka spotykala z 28 to od razu bylby diazgot i skandal,a jak oni sie spotykaja pomimo tak wielkiej roznicy wieku to problemu nie ma co???Wiec jak przeszkodzic i rozpiepszyc ich związek? macie jakies plany??moze jakis anonimowe cynki o zdradach jednej i druugiej strony?podkladanie jakies "swini"??, nie wiem sama.Nie podoba mi sie to,.Ona jest za mloda aby moj ojciec za stary tworzyli pare.Kreca jujz ze sobą rok.. a ja mam zamiar byc bezlitosna,tylko nie wiem jak sie zabrac do tego umiejetnie

oboje są dorośli, więc to nie jest żadna różnica wieku. Jak coś rozwalisz to swoje relacje z ojcem i się tak nie podniecaj bo duża ilość wykrzykników głupio wygląda.

Gość jabymmuzrobilaloda
Gość trzeba dzialac
a te wykrzykniki to nie sa z podniety tylko z frustracji!!!!@!!!

Gość _Gupia
Jaka kolosalna różnica, 13lat? Głupia jesteś, idź do psychiatry, zostaw tych ludzi w spokoju!

Na jedno wychodzi...jakieś psycholog powiedział kiedyś, że nadużywanie wykrzykników bez powodu świadczy o problemach emocjonalnych :)

Gość pomioc niefachowa
odwracając sytuacje: spotykasz sie ze starszym mężczyzna i rodzina chce wam rozwalić związek... co innego różnica 15, 28 a co innego 33,46 daj im spokój , wietrze u ciebie smród zwykłej babskiej zaborczości

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaVaaaaaaaaaa
twój ojciec jest dorosły i nic ci do tego co robi. Tak samo jakby on się wtryniał w twoje sprawy to co byś była szczęśliwa? Lepiej że ma babę bo w dzisiejszych czasach mógłby partnera ci przedstawić.

Gość trzeba dzialac
ja akurat jestem tolerancyjna do odmiennje orientacji, ale irytuje mnie fakt i doporwadza do wrecz obsjesji ze to jest wrecz jak prawie gerantofilia ..taka roznica wieku.Podalam przyklad. z ta pietnaska a 28 latkie to bylby skandal , a dlaczego nie ma szalu ani afery gdy stary dziad sie spotyka z o 13 lat mlodsza od siebie kobitą???

Gość chybastaroświecka_________
13 lat wśród ludzi dorosłych to nie przeszkadzająca różnica wieku. Myślałam, że napiszesz, że ojciec ma 46 a kobieta 23;) Dziecko zajmij się swoim życiem, nauką. Jak dorośniesz to zrozumiesz. Bo wiem, że dziecku wydaje się, że 46 lat to już dziadek, ale jednak jak dorośniesz to zrozumiesz ;)

Gość pomioc niefachowa
stara baba to będziesz ty w jego wieku wyluzuj kobieto, no chyba ze chodzi ci o przepisanie majątku, czy ewentualny spadek i boisz sei konkurencji

Gość trzeba dzialac
taaak??!! teraz stajecie w jego obronie ze to nie jest wcale tak duzo, a ile razy slyszlaam , czy czytalam jak naparzaliscie jęzorami gdy byliscie swiadkiem podobnej sytuacji i komenty ze nawet jak ktos o 10 lat z mlodszym/mlodsza sie spotykal jak juz sie ktos był na jezykach Nie jestem zazdrosna o zaden majatek bo majątku nie ma.Poprostu wkurza mnie ten fakt, chce aby ta baba sie odczepila od niego, musze ją przegonic konkretnie i zniechecić dotkliwie aby dala sobie spokój wreszcie.Niech sobie znajdzie równego sobie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaVaaaa
żal ciebie. Zajmij się swoim życiem. Nie możesz patrzeć jak ojciec jest szczęśliwy. Nie rozumiesz pewnych rzeczy 15 latka to dziecko i dlatego jest skandal. A dwoje dorosłych ludzi robi to co chcą i na co sie oboje godzą. A tobie nic do tego.

Gość trzeba dzialac
podajdzie jakies przykladey.Wiem ze kafee slynie z nieziemskich chamskich nr wiec czekam :p

Gość chybastaroświecka_________
Jak się jakaś gówniara spotyka z dorosłym facetem prawie 30 letnim to oczywiste jest, że nie jest to normalne. Bo rodzi się pytanie: czego oczekuje nastolatka niepełnoletnia od 30 latka i odwrotnie. Chociaż są jakieś wyjatki, że szczęśliwe są takie związki, ale to musi być naprawdę cud, bo nastolatka chodząca do szkoły nic nie zaoferuje 30 latkowi, który od dawna pracuje i jest dorosły i nikt mu nie mówi o której ma wrócić do domu. Nie widzisz różnicy? ;)

Gość mohitooo___
nieziemsko chamska na tym topiku jestes tylko i wylacznie ty:O zalmi twojego ojca,ze sobie taka ograniczana krowe wychował:O

Gość yy.....
A ile Ty masz lat? Bo jeśli 20+, to chyba niedługo już będziesz mieszkać z tatą. Ma prawo do związku, dlaczego ma być sam?

Gość obrazasz mnie ty kur.wiszonie
podly jestem w podobnym zwiazku-- mniej lat roznicy i nie z rozwodnikiem, ani niczyim ojcem, ale to niewazne wazne ze karma ciebie dosiegnie i to TY nie stworzysz zwiazku, nikt cie pizdielcu nie zechce ! pelno w tobie zlej energii - myslisz ze ktos na ciebie poleci? to mysl dalej

trzeba dzialac podajdzie jakies przykladey.Wiem ze kafee slynie z nieziemskich chamskich nr wiec czekam no to dzialaj----- podrzuc ojcu swoje gacie a jego partnerka bedzie myslala ze ja zdradza !!!! wez sobie dziecko ksiazke poczytaj- lepiej na tym wyjdziesz :)

Gość trzeba dzialac
a gdzie ja pisze ze ojciec ma byc sam? pisalam ze niech tamta babka zanjdzie sobie chlopa mniej wiecej w swoim wieku i na podobnym poziomie głupoty,, a niech ojciec poszuka rownej sobie a nie taka odskocznia

Gość yy.....
Ale co Ciebie obchodzi, czy to odskocznia, czy nie odskocznia? Jest dorosłym, dojrzałym człowiekiem, świadomym swoich wyborów.

Gość trzeba dzialac
z tymi gaciami by nie przeszlo bo ja nosze rozmiar 34max36 a ona 40 i ojciec zawsze gustuje w kobietach baardziej ksztaltnych i nawet "puszystych" wiec od razu by sie sklapla ze to podpucha i moje gacie A co ma ksiązka do tego tematu ???

Jak można o własnym ojcu napisać że jest ZA STARY? Za stary na co? Na szczęście? Na miłość? A może w ogóle już powinien położyć się i umrzeć? Albo to prowokacja, albo z Ciebie jeszcze dzieciak, w dodatku egoistka.

Gość pomioc niefachowa
ta bab nie znajdzie sobie nikogo w swoim wieku bo takich starych żaden rówieśnik nie chce, a ojciec jeśli am dobre geny może mieć kobietę w jej wieku

Gość pomioc niefachowa
autorka ma 15 lat to zwykła zaborczość córci tatusia, bo jakim prawem 33letnia baba zabiera jej tatusia

Gość trzeba dzialac
Nie mam 15 lat, mam 17 , wtedy podalam przyklad wiekowy i to nie opieralo sie na moim wlasnym przykladzie z tą roznica wieku tylko czysto hipotetycznie zalozylam jak ejst gdy mloda dziewczyna ma takie wrecz dewiacje a jak jest to patrzona gdy dorosla kobieta tak samo postepuje

Gość yy.....
Nieważne, 15 czy 17, jesteś tak samo niedojrzała. Jakie masz powody, aby niszczyć ojcu związek?

Gość trzeba dzialac
bo mnie sie to nie podoba i nie umiem tolerowac takiego czegos

Gość trzeba dzialac
niech sobie inna znajdzie a niech ona da mu swiet spokoj bo mu przyslonila cały swiat i realne spojrzenie w ej sprawie. Chce aby ona poszla w swoje strony i nie pokazywala mi sie na oczy juz wiecej Musze ją jakos zniechęcic

Gość pomioc niefachowa
nie wszytko musi być tak jak sie tobie podoba lub nie, tatuś jest wolnym człowiekiem i ma prawo decydować sam o sobie tak samo jak jego partnerka, nie jest grejem nie upija sie, nie bije cie to czego więcej chcesz, zal ci ze kasę na swoja kobietę wydaje, jego kasa jego kobieta