Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba dzialac

Jak przeszkodzic temu związkowi???(kolosalna roznica wieku)

Polecane posty

Gość chybastaroświecka_________
Masz okropny charakter ;) Typowo polskiej, wrednej dziewuszki, która tylko dowalić każdemu chce, nawet własnemu ojcu, bo ma takie widzi mi się.

Gość trzeba dzialac
to nie jste moje widzi misie..to jest mój pogląd i przekonanie , i nie umiem tego zaakceptować dlatego mysle o podkladanie perfidnych świn aby wreszcie sobie poszla bez pozegnania

Gość chybastaroświecka_________
Ale Ty nie rozumiesz, że możesz w swoim życiu nie robić czegoś, z czym się nie zgadzasz, ale nie możesz się wtrącać w życie innych? Tym bardziej, że to tak naprawdę nieznacząca różnica wieku i jak ojciec jest szczęśliwy to niech razem są.

Gość trzeba dzialac
i przelało to moją cierpliwosc kiedy posunela sie za daleko i mnie uderzyla niepsrawiedliwie, wten czas samao sobie zapowiedzialam ze koniec jej obecnosci w ojca domu..dlatego musze działac

Gość yy.....
"mój pogląd i przekonanie" Twój problem, dziewuszko, polega na tym, że nie masz poglądów. Gdybyś jej nie chciała, bo jest opryskliwa, bo pije, bo poniża Cię - to byłoby zrozumiałe. Ale argument "bo mnie się nie podoba" jest irracjonalny. I te komentarze na temat poziomu partnerki ojca... Litości - siedemnastolatka oceniająca poziom trzydziestotrzylatki... :D

Gość trzeba dzialac
chybastaroświecka_________ rozumiem to bardzo dobrze, ale wiem ze teraz jest sczesliwy a ona go wykorzysta ,wydoi jak dojną krowe i go kopnie w duupe a on bedzie przez nia cierpieć

Gość trzeba dzialac
pisalam ze mnie uderzyla i to mnie wkurzylo

Gość koszmarek12
O matko... przesadzasz.. jak się kochają to 13 lat różnicy to nic... między moją babcią a dziadkiem jest 13 lat różnicy.. i rok temu obchodzili 50 rocznicę ślubu... także daj wszystkim spokój...

Gość yy.....
Wcześniej nie pisałaś - a to zmienia postać rzeczy. Zależy też, jak Ty się zachowałaś - krąży tu temat, w którym kobieta uderzyła syna męża po tym, jak ten wrócił nad ranem i ją obraził. Są różne sytuacje.

Gość trzeba dzialac
ja nie zamierzam dac spokoju, tylko czekam na rady co mozna robic aby to ona dala juz swiety spokój

Gość trzeba dzialac
a czytalam ten temat , ale u mnie to zupelnie inna sytuacja byla bo nigdy w twraz jej nie wyklnelam. Chodzilo o to ze prosila mnie abym podala jej kluczyki od auta to jej rzucilam, myslalam ze zlapie ale ona akurat nie odwrocila sie tylko szperala w szufladzie, kluczyli uderzyly ją w goły łokiec i troche skaleczyly, a to bylo niechcąco z mojej strony

Gość sucz wstrętna ze mnie
Już ja bym cie przeszkoliła góvniaro jakbyś była moją córką. Masz zaledwie 17 lat więc zajmij się pryszczami na swoim niedojrzałym ryjku i rosnącymi cyckami. Ojciec ma świętą cierpliwość, ale mam nadzieję że niedługo u się skończy. Już ja bym cie usadziła tak, że byś się bała z pokoju wyjśc, a co dopiero rozporządzać mi tą swoją nieletnią osóbką pod moim własnym dachem.

Gość trzeba dzialac
jakbym wiedzial ze to sie tak skonczy to bym podala jej do reki klucze a nie rzucala i to nie bylo zlosliwe,.Wogole ona jest taka nie pasujaca do mojego ojca,zupelnie inny czlowiek,inny siwat.mam wrazenie z jest znim tylko po to aby byc, aby miala kogos przy sobie i zeby nie byc sama..nic wiecej.Ja tego nie zaakceptuje

Gość yy.....
Ojciec przede wszystkim powinien zabronić obcej kobiecie dotykać jego dziecko.

Gość trzeba dzialac
nie mam pryszczy a cycki juz mi przestaly rosnąć

Ty nie musisz tego alceptować. Jesteś tylko nieletnią góvniarą, nie masz nic do powiedzenia, twoja akceptacja jest istotna tylko i wyłącznie dla ciebie, dla innych nie ma znaczenia bo nie masz prawa do podejmowania decyzji o sobie samej, więc tym bardziej o życiu innych.

Gość trzeba dzialac
Ojciec niestety nie uwierzyl mi ze to bylo niechcący i naskoczyl ze moglam wskac i podac do reki, ale jak wspomnialam, jakbym wiedziala ze ją skaleczą to bym napewno nie rzucila a podala, i to nie bylo celowo. Mam prawo wyrazac swoje zdanie i to robie.Nie podoba mi sie ich związek i koniec, i nie nazywaj mnie gówiarą.Sucz na siebie mozesz pisac to woli , ale mnie nie wyzywaj bo spochlebiasz sobie sucz wiesz???

Mam trochę większe ambicje niż dowartościowywanie się na dzieciach :) pochlebiam sobie wdeptując w ziemię ludzi na moim poziomie a tobie góvniaro pokazuję, gdzie jest twoje miejsce, bo w twoim niewielkim wieku chyba za wysoko mierzysz. Nie uzurpuj sobie praw, które ci sie nie należą, zresztą teraz poza prawem do nauki i do życia masz góvno do powiedzenia więc nos w książki dziecko bo dzisiaj niedziela i jutro na lekcjach pewnie będą pytać.

Gość fdggsgsg
a no wlasnie, sama bym ci tak dupsko zlala az by krew pryskala, gowniara jedna, znajdz sobie chlopaka i zajmnij sie lepiej soba

Gość trzeba dzialac
polecam leczenie psychiatryczne aby zmiejszyc swoje zapędy psychopatyczne . Tez mam akurat baardzo duzo do powiedzenia w tym i korzytsma z tego a do nauki nie musiz mnie wyganiac bo to moja osobiscta sprawa.Nie ejstes moim rodzicem aby wyaalac mnie do książeki troszczyc sie o mnie ze nie bede przygotowana podczas odpytawania jutro.Wiec nie boj sie, twoja troska w moim przypadku jest zbedna

Gość trzeba dzialac
a o mojego chlopaka co sie nie martwcie ,tylko wiem ze akurat ta babka jest nieodpowiednia dla mojego ojca i nie podoba mi sie to,niecj sobie zajdzie w swoim przedziale wiekowym a nie ....

Gość wyposrodkowac to
mysle ze odrobine przesadzasz, choc troche masz racji gdzie nie gdzie

Gość wyposrodkowac to
WCALE NIE PRZESADZAM, PISZE JAk JEST. a TY droga SUCZ to wiesz co? ciagle piszesz "ja bym ja bym ja bym to tamto" taka zapewne mądra w gebie ejstes i wirtualnie czysto teorytycznie a jakby przyszlo co do czego to nawet bys ani jednej samogloski z siebie nie wydusila przy mnie tylko bys speniała tchórzu.sczekac to potrafic co ty bys takiego nie zrobila a jak przyjdzie co do czego to siedziesz cichutko jak mysz pod miotlą,, a znam taki ty osoóbJa bym to, ja bym tamt lecz praktyce to nawet palcem nie kiwną, wiec droga SUCZ daruj sobie te swoje żenujące przechwalki jakas ty jestes naj...

Gość trzeba dzialac
mialo byc DO wyposrdokowac to w niku