Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wllww

Ile wam zostaje z wyplaty po zaplacie za rachunki, jedzenie?

Polecane posty

Gość wllww

le wam na reke zostaje ?

Gość wllww
po oplaceniiu mieszkania, jedzenia, paliwa??

Gość kwiatowa łąka
ok 500zł :(

Gość lop
mnie tez 500m z, to nie jest zle..

Gość kwiatowa łąka
mi tyle zostaje po zapłaceniu meszkania i opłat licznikowych

Gość Podczytuje, podpytuje
kwiatowa łąka i jak dajesz radę? te 500 na jedzenie i inne takie starcza?

Gość maaaaaaaannnna
2300zl na jedzenie i jakieś przyjemności, 2 osoby dorosłe

Gość czy wam sie czasem
prawie nic wyplata 1600 kredyt 370 jeszcze tylko 7 miesiecy odsetki od debetu 65 3 komorki 100 INternet + kablowka 100 prad ok 200 czynsz 400 tabsy 30 Po prostu bida z nedza Dzieci brak meza brak jeden kot

Gość Podczytuje, podpytuje
lop. Dajesz radę. Dopytuję bo też mi zostanie ok. 500 złociszy.

Gość czy wam sie czasem
Ja odliczam miesiace kiedy skoncze ten cholerny kredyt to odetchne nieco bo jest masakra.

Gość milka2411
Właśnie dzisiaj z mężem liczyliśmy,ile nam zostaje na jedzenie, środki czystości i inne nieprzewidziane wydatki ,po odliczeniu wszystkich płatności łącznie z dodatkowymi zajęciami dla dzieci-całe 700 zł !!Na czteroosobową rodzinę!Śmiać się,czy płakać??Z roku na rok mamy gorzej.

W sumie, to nic mi nie zostaje. 600 zł czynsz 200 zł opłaty, 150 dojazdy, 250 jedzenie i chemia do domu. Zostaje mi 50 zł na swoje fanaberie.

Gość taki jeden samcowaty
ja sie podepne bo na moj watek nikt nie odpowiedział Zarabiam 2500pln netto i dla mnie to mało. Ludzie tak narzekają że nikt średniej krajowej nie zarabia itd itd.. Ale średnia krajowa właśnie wynosi 2600pln netto. Ja wiem że polska to przekichany kraj. Nie wyobrażam sobie że np ja 2500 przyszła żona 1500 1800 i spłacanie mieszkania za 200tyś 240 tyś. Na pewno 90 % wpisów tutaj w stylu ja mam 4500 ja mam 5 tyś... jest fałszywych. ALE KURDE JAK ŻYĆ.. jak to w tv było. Jeśli biorąc realia czyli gdzies między minimalną 1100 chyba a średnią 2600 czyli jakieś 1800pln * 2 = 3600pln średnie gospodarstwo domowe. Z tego kredyt koło 1tyś. Opłaty abonamentowe 600- 800pln. Żywność koło 600 - 800 daje to minimum 2500pln. Jeśli dojdzie dziecko i kupno czegokolwiek do domu. Zostajemy na wyjazd na wycieczkę w Bieszczady raz na x czasu. Sory......... ja myślałem że w Polsce idzie zarobić 4tyś netto za 8h pracy. ALE NIE. Warszawa, Poznań może tak. Ale co to jest te 4 tyś?? Trochę mało żeby żona została w domu. Ja nie narzekam mam 20 pare lat. Delegacje = 23 pln na obiadzik starcza. Firma dzien w dzien za hotelik. Wybiera się tańszy to kolacja i śniadano jest. Weekendy w domciu u mamusi 2500pln do ręki. Może 500pln w miesiącu użyje jakiś ciuch coś dobrego zjeść.... gdzieś jakoś samo się wyda. ALE TO JEST REWELACJA ???????????? Wiecznie poza domem i mieszkanie kupie za 20 lat ??

Gość jestes realista
jak widac sporo ludzi lubi wegetacje, co swietnie widac na tym forum

Gość Zdzisiek
czy wam sie czasem prawie nic wyplata 1600 kredyt 370 jeszcze tylko 7 miesiecy odsetki od debetu 65 3 komorki 100 INternet + kablowka 100 prad ok 200 czynsz 400 tabsy 30 Po prostu bida z nedza Dzieci brak meza brak jeden za co płacisz za czynsz ? bo dla mnie to trochę drogo .

taki jeden samcowaty -ja jestem prawdziwa,jak najbardziej;) zarabiam ok.4500 to nie jest szczyt moich marzen

przeciez oplaty i zarcie to nie wszystko. a gdzie chemia, jakies ciuchy, bilety itp?jeszcze leki jak ktos sie pochoruje, tragedia...

Gość alalalalalalalalala
My mamy 3300 dochodu, z czego kredyt i opłaty 1600, paliwo 200, a reszta na życie, ubrania i przylemności. Jest nas 4 osoby (2dorosłych i 2 dzieci)

Ciuchow za duzo nie kupuje, chemie czesciowo licze w zarciu, na bilety nie wydaje. Wyprzedaje rzeczy na Allegro. Na szczescie mam jeszcze co, szkoda tylko, ze wszystko idzie za ulamek ceny zakupu

Gość tutka883a
ja wam podam sposob jak placic mniej za rachunki za prad :) wystarczy zmiana dostawcy pradu. osobiscie korzystam z firmy axpo - sprawdzice sobie ich. nie maja sobie rownych pod wzgledem cen i jakosci obslugi.