Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady żgaga

Jak to jest z tymi cyklami ? Ratunku!!

Polecane posty

Gość Lady żgaga

Otóż wiem że będę nudna ale potrzebuje pocieszenia bo wariuje :-( okres powinnam dostać 29 września. No i do tej pory go nie ma. Miałam niebezpieczna sytuację 10 i 24 września. 30 zrobiłam test (pro test) i wyszedł negatywny. Ale chyba wróciłam błąd bo zrobiłam go wieczorem:-( ostatni okres miałam 3 września. No i teraz mam śluz jak na owulacje! O co biega?

Gość Lady żgaga
Bardzo proszę was o zrozumienie i odpowiedzi :-(

Gość Lady żgaga
Sorki to był pre-test:-(

Gość A SKAD MY
MAMY WIEDZEC CZY TO CIAZA CZY COS INNEGO?

Gość Lady żgaga
Może któraś z was miała podobne doświadczenia.

Gość A SKAD MY
TO IDZ DO GINA ALBO ZROB BETE HCG KAZDA MA INNY ORGANIZM U JEDNEJ MOZE BYC TO CIAZA A U DRUGIEJ NIE I TYLE W TEMACIE

Gość Lady żgaga
Czego jesteś taka zła? Jak ci się coś nie podoba to poprostu nie pisz!

Gość A SKAD MY
ja jestem zla hahaha dziewczyno poprostu ci napisalam nikt tu nie jest wrózka kapujesz

Gość Lady żgaga
jestem w ciazy czuje i ze to beda blizniaki pomocy plisssssssssssss

Gość ciocia-dobra-rada
to raczej nie ciąża, a tylko jakieś opóźnienie. skoro miałaś dostać okres 29, to owulacja musiała być ok. 15. poza tym teraz te domowe testy są już na tyle czułe, że gdybyś była w ciąży, to w spodziewanym dniu okresu test by ją wykazał. nie panikuj.

Gość Lady żgaga100
Jakiś kretyn się podszywa :-/ i muszę pisać z innego nicku ciocia dobra rada dodałas mi otuchy, ale nadal się martwię. Ostatni @ lekko przyspieszył a teraz tak długo go niema.

Gość ciocia-dobra-rada
jak chcesz mieć pewność, to zrób jutro test beta HCG i sprawa będzie jasna.

Gość orzech twarrrdy
Ty sie boisz o ciaze, a mi chba z nerwow sie opoznia i to od 27ego : Chodze podminowana od 4-5dni i o :(

Gość ciocia-dobra-rada
jeśli miałaś niebezpieczne sytuacje tylko w dniach o których pisałaś, to nie ma szans, żebyś była w ciąży. gdybyś zaszła w ciąże 10 września, to już każdy test by Ci to wykazał, a 24 na pewno nie miałaś owulacji, skoro 29 spodziewałaś się okresu. a tak na przyszłość (i to nie jest złośliwość, tylko dobra rada) - albo się zawsze zabezpieczaj albo zorientuj się, kiedy masz dni płodne. po co się potem stresować?

"jeśli miałaś niebezpieczne sytuacje tylko w dniach o których pisałaś, to nie ma szans, żebyś była w ciąży. gdybyś zaszła w ciąże 10 września, to już każdy test by Ci to wykazał, a 24 na pewno nie miałaś owulacji, skoro 29 spodziewałaś się okresu" A skąd pewność, że nie przesunęła się owulacja? Skąd pewność, że dni płodne były wtedy kiedy miały być. Sama napisałaś-SPODZIEWAŁAŚ się. Ja się spodziewałam gości o 16, a przyszli o 18. 🖐️

Hej dziewczyny dziś w szkole męczył mnie ból jajnika i brzucha, czułam się dość dziwnie. Ja wchodzę do toalety a u patrzę okres! Juppi ! :-D

Gość poradnikdomowy
Powinnaś iść do lekarza jeśli nie dostaniesz go w ciągu tygodnia. Aczkolwiek na Twoim miejscu bym się wstrzymała. 4 dni to małe opóźnienie. Możesz powtórzyć test. Jesteś pewna, że masz śluz płodny? czasem ciężko to określić szczególnie pod wpływem stresu. Następnym razem się zabezpieczajcie. Albo chociaż dokładnie określaj dni płodne. Ja używam mikroskopu owulacyjnego. (Afrodyta)

Test powtórzę po okresie tak dla pewności. Przez te nerwy rezygnuje z seksu przynajmniej na jakieś parę miesięcy. Boję się brać tabsy bo podobno się od nich tyje :-( a ja i tak mam skłonności do tycia:-( ale 4 dni spóźnienia to chyba nie świadczy o ciąży , jeszcze test wykonany w dniu spodziewanego okresu.

Gość skóra z niedźwiedzia
Po żadnych tabletkach nie przytyłam, ale to widać kwestia indywidualna. Zrób test z krwi, to przestaniesz niepotrzebnie schizować. A "niebezpieczna sytuacja" to był wytrysk w ciebie bez żadnego zabezpieczenia, tak?

Gość Perw w przelocie
Mam skłonności do tycie, po obu tabletkach (Harmonet i YAZ) chudłam. 🖐️ Nie ma to jak mity powtarzane z pokolenia na pokolenie. 😴

Gość Perw w przelocie
*tycia P.S. Tyje się od jedzenia i siedzenia na dupie. :p Sprawdzone und potwierdzone. :p

Gość skóra z niedźwiedzia
No to rzeczywiście "niebezpieczna sytuacja" :D Dobrze, że nie poleciałaś po Escapelle :D

Praktyki w cukierni robią swoje :-D W ciągu 1.5 roku przytyłam 15 kg :-O ale podobam się swojemu chłopakowi :-) przynajmniej tak mówi:-)