Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobita której już zabrakło sił

Potrzebuję opinii silnych Kobiet

Polecane posty

Moje spostrzezenie natomiast jest takie : ( i tu nie chodzi o Ciebie Kobietko ) iz nie ma to jak pocieszenie-konwersacja z plcia przeciwna. Bardziej sluchamy w takich przypadkach mezczyzn niz kobiet. :)

Ale co mam powiedziec ? Nie jest nas wart ten, kto nas odrzuca, rani . Nie jest wart ani jednej lzy, ani jednej minuty. Ani tego, ze rozmyslamy nad przeszloscia..to gubi. Odszedl. Jego wola. Nie ma sily i nie ma potrzeby, by oplakiwac. Olac.Zniszczyc przeszlosc. Ot co.

Moja droga autorko. Przerabialam :) Ty bez watpienia tez. Dlaczego wiec teraz tak boli? A nie rozni sie od wczesniejszych rozstan ?

Pytałem o to dlaczego uważasz, że kobietom lepiej na takie tematy rozmawia się z facetami. Skoro tak napisałaś to znaczy, że tak jest w Twoim przypadku. Ciekawi mnie czy potrafisz to wytłumaczyć. :)

Nie, nie! Nie chodzilo mi o to, ze Kobieta odrzuca inne kobiety. Nie. Tylko wiem, ze na wstepnym etapie rozstania pomaga bardziej facet. Pomaga zobaczyc to z innej strony. I sprawia, ze nie czujemy sie "odrzucone", "zostawione". I nie chodzi o jakies nadzieje. Wiem, ze facet bardziej "dociera" z rozmowa. No nie wiem..moze sie myle. Bynajmniej ja tak mialam. Kiedys.Kiedy rozpaczalam jak Ty :)

Rozumiem. Kobieta powie "Tak! Straszny drań! Ja też przez to przechodziłam. A teraz wyciągaj lody, przytulę Cię i sobie razem popłaczemy" A facet "Słuchaj, to zrobił dobrze a tu zachował się jak świnia. Olej i zrób tak i tak. Lepiej? To chodź na browar." Zgadza się z grubsza? :P

Hmm... skoro większość ludzi w ten sposób odbiera tego typu rozmowę to ja już lepiej rozumiem dlaczego moja była robiła się taka zazdrosna...

:) Udalam sie do sklepu po cos relaksujacego. W cudzyslow ubieram relaksujace. Bo to na krotka mete.Do rzeczy zatem :) Bron boze mi osadzac co jest i co nie jest miedzy wami!Absolutnie. Nie jestem "wdrazona " w temat, ale domyslam sie, ze Gosc12...i Zegarek, daja Ci "sile". Pomagaja Ci wyrzucic z siebie zal, smutek itp itd. Zapewne masz przyjaciol, znajomych, ale mimo wszystko kafeteria jest dosc specyficznym miejscem. Na rozne zale. Nie jestem waszym wrogiem :) Mowiac, iz kobieta ceni sobie bardziej rozmowy z facetem, mam na mysli tylko to, ze ja to podnosi z dolka w jakim sie znajduje. Czyz nie sprawia roznicy komplement z ust kobiety : ladnie wygladasz a z ust mezczyzny? Nie wiem. Byc moze zle tlumacze. Taki moj problemik:) Ale mysle Kobieto, ze wiesz o czym mowie.

22:04 [zgłoś do usunięcia] Gość123456 Ach... i witam "ergegtr" Chłopczyk czy dziewczynka? " Stad ma ocena jesli o plci mowa. Jakie to ma znaczenie wobec tego? Wiem tylko, ze kobietom ( bynajmniej mi) rozmowa z mezczyzna na poziomie, wnoszacym sporo w konwersacje, jest o niebo lepsza niz zwykla rozmowa z kolezanka. Ze tak to ujme.